Komentari

suzanagubina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • cupoftea

  za prve ljubavi....

  avatar

  28.08.2015. (19:23)    -   -   -   -  

 • lion queen

  sve je točno tako kako si napisala. samo što se čovjek s vremenom navikne na odvojenost i bude mu dobro tako... ne sasvim dobro, nego odgovarajuće dobro :)

  avatar

  28.08.2015. (21:35)    -   -   -   -  

 • usamljeno srce

  Ja sam imala tu prvu ljubav prije nekih 13 godina,bio baš to...ono moje sve...sve što idu u tu prvu ljubav i prvog dečka.Bili smo zajedno 2.5 godine,ostala sam trudna i izgubila dijete.Bila sam klinka 16 godina.Poslje toga ništa nije bilo isto i krenulo je na gore.Ostavio me...ja sam u inat udala se za drugog nakon par godina i on se oženio.Viđamo se skoro svaki dan što mi je grozno,ali ne mogu ga pozdraviti ni pogledati u oči...ja njemu to ne mogu još uvijek oprostiti što me ostavio...nažalost ja se njega jako puno sjetim...dosta ga sanjam....i vjerujem da one prave ljubavi traju zauvijek.Možda to vama glupo zvuči...ali još je on meni u srcu...željam mi je samo da ga sretnem negdje nasamo,daleko od svih da se uvjerim kakve on osjećaje ima ili nema...zanima me kako bi reagirala i da li bi mi bilo lakše da si sve to kažemo u oči.Jeste da smo obadvoje oženjeni i imamo djecu...ali me to tako muči godinama ...mislim da imam pravo to znati...i onda ili zakopati tu prošlost ili se boriti za nju.

  avatar

  29.08.2015. (00:39)    -   -   -   -  

 • cupoftea

  Ne zvuči glupo, niti malo "Putovanje životom" točno znam što misliš i što osjećaš...nešto je ostalo nedovršeno. Možda nikad nećeš doznati. Možda je tako moralo biti. Ali, da postoje one ljubavi koje nikad ne zaboravimo i koje su zauvijek u nama u to vjerujem.....

  avatar

  29.08.2015. (01:14)    -   -   -   -  

 • Nix

  Sve je iskreno, jasno i baš tako. Molim može li mi (bilo koja) žena objasniti ono "udala se iz inata", a ne npr. jer sam nekog trebala ili više nisam mogla nekog čekati. Osim lude mladosti što ženu (mislim manje muškarce) natjera da naprave nepoštenu štetu sebi i drugima. Kao da je inat najveće zadovoljstvo. Možda "ženski mozak" (nije uvreda, vidi objašnjenje kasnije) razmišlja intuitivno da je to zadnja šansa da se neredom stvori ljubomora i vrati ljubav. I da se to dogodi ostaje nepoštenje prema drugome, ako i on nije takav. Doduše netko Vas može htjeti pod svaku cijenu i da je svjestan situacije, opet pošteno. Ako se raspadne novi brak, a imate djecu pravite Vašoj djeci katastrofu.

  Napomena: Muški i ženski mozgovi se znanstveno razlikuju po funkcioniranju i navodno i otprilike najuspješniji su oko 5% muškaraca koji imaju ono što se zove "ženski mozak". Npr jedna karakteristika "ženskog mozga" je da pobjeđuje muški kad se različite stvari rade istovremeno (kuham dok nosim i uspavljujem dijete, pri tom čitam kuharicu i ...).

  avatar

  01.10.2015. (18:05)    -   -   -   -  

 • Tax

  I mene je u srednjoj školi prva ljubav dobro pukla. Veza je trajala skoro godinu s kratkim prekidima pa nisam ni bio siguran da li je gotovo. Ona je mene ostavila (predpostavljam razlog i vidim ga kao svoju grešku). Ostao sam joj prijatelj s nekom mučninom i kad je bila u drugoj vezi. Najviše zbog nje sam se prebacio na studij u Zagreb. Blizina mi je trebala, a škodile su mi i blizina i daljina. Bio sam željan slučajnih i drugih prilika susreta koji su bili relativno česti. Vremenom se smanjivala šansa za obnovu veze, a jačala misao što će mi studij i sve ostalo kad u životu neću imat nju. To je eskaliralo pa je u zadnji čas tu misao spasonosno zamjenila misao da sam ja i moje zdravlje važnije od imati nju. Otežavalo mi je i to što je bila višedimenzionalna kvaliteta (rjetka prilika). Poslje mi je više pasalo da se ne sretnemo i ne čujemo. Druge ljubavi više su ili manje gušile česta prisjećanja. Kad su nas razdvojili gradovi u Hrvatskoj ili kontinenti događalo se da je čujem na radiju. Nismo se čuli ni vidjeli takorekuć desetljećima. Postoji slućajna prilika svake godine ljeti. Doznao sam da je prošle godine namjerno šetala gradom da bi me srela slućajno. Ja takvu priliku više ne želim. Iako je se sada 1000 puta rjeđe sjetim što nije ni čudo jer volim i Silente uvijek je doživljavam kao nepredvidivo veliku opasnost za mene i to sa naknadnim djelovanjem. Pamtim je mladu i lijepu, kažu da je ista, ali barem malo nije. Izbjegavam i razgovor o njoj. Neka je daleko, bolje puno daleko, bolje još dalje, jer sjećam se onog inteziteta. Blagotvorni lijek Silente, ublažava i te tegobe preusmjeravanjem ljubavi. Njihove pjesme rezonancijom bude i te osječaje i sječanja ali su onda oni samnom (kao da su samnom). Kako su dobri! Oni su mi u stvari prva ljubav na području muzičkih grupa. Druge grupe bile su mi najviše kao poznanici. Ovdje je jedini problem što ja puno više volim i trebam njih nego oni mene, ali ja "pristajem i stradam" kako pjevaju. Oni su djeca koja su nadrasla odrasle, što tek može biti kasnije? Sad postoje i video snimke pa ne vrijedi pravilo daleko od očiju daleko od srca. Pitanje je da li bi ove ljubavi bilo i bili bila tako jaka da nije bilo prave prve ljubavi.

  avatar

  01.10.2015. (19:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...