Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Vrtlog_

  ja

  avatar

  07.08.2015. (17:41)    -   -   -   -  

 • annaboni

  Znam samo jedno: najljepše i najteže je biti roditelj

  avatar

  08.08.2015. (00:52)    -   -   -   -  

 • lion queen

  pa zato treba ići u školu i slati djecu u školu i prosvjećivati se... to o čemu pišeš, uglavnom je u zadrtim sredinama. u sredini u kojoj sam ja odrasla, sve je manje-više bilo normalno, ne sjećam se da je itko od školskih kolega dolazio u plavicama ili bio zlostavljan, znalo bi se to, jer istina uvijek procuri.
  što se tiče tolerancije na različitosti i to se treba sustavno mijenjati i to na jedan normalan način, a ne pomoću ekstremne agresije druge vrste, kao što se to često pokušava, zapravo netko time manipulira. ne može se agresivnom gej paradom pridobiti simpatija javnosti, ali iznošenjem svojih probema na drugi način itekako može. mnogi su ljudi suosjećajni i svakako ne bi dali na slabije, ali ako ih izazoveš, tada učiniš kontraefekt. meni nikako nije jasno kako to netko pokušava pridobiti simpatije javnosti, tako što vrijeđa njihovu vjeru i pljuje po njihovim vrijednostima. kad se pogledaju fotke s nedavne gej parade, tamo ćeš naći transparente protiv crkve i nekih ljudi, iako tobože žele pridobiti na svoju stranu upravo te strukture. očigledna manipulacija. ako nekoga želiš uvjeriti da ne postupa dobro, onda ćeš mu na to ukazivati, a ne mu se izrugivati i vrijeđati ga.

  avatar

  08.08.2015. (10:49)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Anima mea, slažen si, mislin da je roditeljstvo jako teško a i jako lipo. Ovo je samo kritika mitova o roditeljima,, jer ima i ovakvih slučajeva.

  Lion Queen, slažen se. Ipak, mislin da za parade ima potribe dok god in prava nisu jednaka prid zakonon ko heteroseksualcima. Al ne triba vriđat vjeru i crkvu, iako crkvu definitivno triba kritizirat zbog svog stava o homoseksualcima. :)

  avatar

  09.08.2015. (17:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...