Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • balerina

    Mozete li nam reci kako izgleda jedan vas trening? Gledala sam u jednom intervju da je juniorska predvodnica pricala da imaju trening 3 sata. Pa od cega se sastoji recimo jedan takav trening? Koliko bacanja napravite u jednom treningu? Kako se djevojke fizicki pripremaju i jacaju za izdrzljivost i sto bolji performans? :) puno hvala

    avatar

    15.06.2015. (01:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Standardni trening se sastoji od:
    30 minuta zagrijavanje, rastezanje i kondicija
    30-60 minuta tehniciranja sa štapom / ili ispita standarda tehniciranja (tko ne izbaca standard ima dodatni trening od dva sata petkom)
    80-110 minuta formacijski trening (postavljanje i uvježbavanje nove koreografije, čišćenje koreografije, izvježbavanje formacija za nastup...)
    10 minuta rastezanje i hlađenje

    Neki treninzi su kombinirani, a neki specijalizirani na njima se radi npr. samo kondicioni trening ili samo tehniciranje sa štapom, ili pak samo neki specijalizirani segment formacijskog treninga.

    Fizička sprema je jedan od važnih elementa koji mi radimo na svakom treningu, ali i na posebnim treninzima tome namjenjenim, kao i kroz treninge plesanja zumbe, aerobika i nekih drugih oblika koji jačaju muskulaturu i podižu kondiciju.

    avatar

    15.06.2015. (01:17)    -   -   -   -  

  • :)

    Jeste li zadovoljni sa koncertom?

    avatar

    15.06.2015. (11:49)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nije bilo loše, a vi?

    avatar

    15.06.2015. (12:24)    -   -   -   -  

  • happy

    Koncert je bio super ali jako tesko plesati radi vrućina

    avatar

    15.06.2015. (12:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma da... vručina je najgora stvar na tom koncertu.

    avatar

    15.06.2015. (13:10)    -   -   -   -  

  • :)

    Koncert je bio mrak, istina jako vruće,ali izdrži se..
    Čini mi se da je ove godine palo punooo manje štapova nego lani. Curama svaka čast na tome, publici su se znojili dlanovi, a gdje ne njima! Curke su Vam odlične! Samo tako! :)

    avatar

    15.06.2015. (13:59)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala puno... .-)

    avatar

    15.06.2015. (16:39)    -   -   -   -  

  • europsko

    Gdje će naše cure biti smještene na europskom? U hotelu ili kampusu kao ostale djevojke?

    avatar

    15.06.2015. (23:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Zašto to sve tako jako interesira? Tim zna i to je dovoljno. Rečeno je na roditeljskom, dakle očito niste iz tima. A ako niste iz tima, zašto je to vama bitno?

    avatar

    15.06.2015. (23:58)    -   -   -   -  

  • slike,slikice

    Pozdraav, kada cete objaviti neke slikice sa Drzavnog :)))

    avatar

    16.06.2015. (01:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Od idučeg posta.

    avatar

    16.06.2015. (01:59)    -   -   -   -  

  • pitanje

    Zar je problem rec dali ce cure bit u hotelu ili kampusu...to je jedna rijec koju trebate napisat,ako je to toliki problem onda.

    avatar

    16.06.2015. (11:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nije problem, ali ne želimo tu informaciju dijeliti sa javnosti!

    avatar

    16.06.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • europsko

    vi sami sebi stvarate neugodnost time što to tako jako tajite. nije to nikakva tajna, ionako kroz mjesec, dva svi će znati gdje ćete boraviti. uostalom, da je to TAKO BITNO nama kao što vi mislite lako bismo doznali tu informaciju, nego eto radije pitamo na vašem blogu ako se radi o vama. Lp

    p.s. nije sramota boraviti u kampusu, sramota je to kriti

    avatar

    16.06.2015. (12:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno da nije sramota boraviti u kamupus. Pa nemalo puta smo boravili u kampusu. Zašto bi to bila sramota? Upravo suprotno!!!!

    Moj vam je savijet da se više bavite svojim timom, a manje našim. Ostavite se našeg dvorišta i bavite se svojim. Nas stvarno nije briga gdje će netko drugi biti smješten, a zabrinjavajuće je što to vas interesira. Stvarno je zabrinjavajuće da druge timove interesira gdje ćemo mi biti smješteni!!!! To najbolje govori o stanju u mažoret-plesu.

    avatar

    16.06.2015. (12:25)    -   -   -   -  

  • pitanje

    Ja koja sam pitala di boravitr nisam ni u jednom timom niti imam veze sa bilo kojim timom a sigurna sam da nemaju ni ostali koji su pitali..

    avatar

    16.06.2015. (13:28)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Zašto vas to interesira?

    avatar

    16.06.2015. (13:39)    -   -   -   -  

  • balerina

    Što ste mislili pod: to najbolje govori o stanju u mažoret plesu? Kakvo je stanje u mažoret plesu? Koliko ja vidim sve uredno funkcionira, timovi su složni, gdje je problem po vama?

    avatar

    16.06.2015. (15:17)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Dobar dan!!! Evo samo da se ne pomisli da se "kreativka" izgubila...kao i do sada pomno vas pratim i uvijek sam oduševljena svime što se dešava oko ovog predivnog plesa i nisam propustila niti jednu priliku koja mi se pružala da uživam u šarenilu boja, prelijepim djevojakama i divnim osmjesima. Malo sam se umorila baviti se komentarima i otkrivati da li je nešto u srcima vaših divnih djevojaka loše jer pouzdano znam da nije pa sam stoga na neko vrijeme "sišla" s bilo koje stranice na kojoj sam voljela virnuti, ali samo u smislu komentara...virim i uživam i dalje.
    Danas sam imala malo više vremena pa sam se malo vratila u arhivu ovog bloga i samo želim reći da se nikada nebih "skrivala" iza nekog drugog nadimka jer ovaj ima smisao moje ličnosti i povezan je s mojim karakterom tako da doista nemate razloga misliti da sam pod nadimkom "pacijent".
    Sada vam mogu unatrag jedino reći jedno veliko HVALA za sve divno što ste priuštili mnogim očima i dušama koje znaju cijeniti i iskrenim pogledom gledati. Prvenstvo je bilo doista Božanstveno i kao mnogo puta prije pokazale ste gdje ste najjače i najljepše -U SRCIMA I U ZAJEDNIŠTVU...U PONOSU NA SEBE I BOŽANSKOM DRŽANJU u bilo kakvim situacijama-
    Imate divne navijače (i iako sam i sama dio njih ne djelim si samopohvalu nego njima udjeljujem pohvalu) -NEMA VAS ŠIROM SVIJETA TAKVIH-
    I da ne dužim više niti da Alenu direktno govorim išta (da me se nebi opet špotalo) imam još samo ovo SAMO NAPRIJED HRABO I SRCANO KAO I DO SADA JER TO JE VAŠE ZLATNO ODLIČJE

    avatar

    16.06.2015. (15:56)    -   -   -   -  

  • kreativka

    E da, zaboravila sam vam reći da me je na ovom prvenstvu jako, jako oduševio vaš transparent o tome (neznam točno kako ide jer nemam momentalno fotku koju sam snimila pri sebi) kako pobjednici imaju ciljeve, a gubitnici izlike.
    I na letku za Evropsko kojim pozivate navijače da pođu s vama imam, eto, čast da sam svoju malenkost pronašla na fotki iz dvorane gdje na jednom takvom navijamo (ako se ne varam, mislim da je to bilo u Samoboru)

    avatar

    16.06.2015. (16:21)    -   -   -   -  

  • pitanje

    Sto su to dodatna prebacivanja? To je kao 'uvjerenje' da je mazoretkinja za taj sastav ili neki drugi?

    avatar

    16.06.2015. (20:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    pitanje:
    O da jako su složni. No nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome priča. Stvari će biti bitno jasnije u idućih dva tjedna.

    kreativka:
    Dobro došli nazad i hvala na pohvalama. :-))))

    pitanje:
    Znači na prebacivanjima se prebaci određeni broj djevojaka, recimo npr. u K1A. I onda ostane još npr. 2 mjesta, a mi proberemo 10 kandidatkinja koje imaju šanse ući u taj tim ali ih moramo dodatno ispitati. One dolaze na idući trening K1A i mi ih vrlo detaljno ispitujemo plesne korake i tehniciranje sa štapom, te ostale elemente, pa se odlučimo kojih 2 od njih 10 će se pridružiti ostalima u K1A.

    avatar

    16.06.2015. (23:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...