Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dante

    I ja takve gljive prokuham u vodi ili bolje reći blanširam samo kratko i onda su OK. Makar su mliječnice rijetko na meniju, ko zna obzirom da ovih finih jestivih gljiva ponekad i nema tam di ih tražiš.:-)) Pripremiš ih isto kao i lisičice onako sa jajem ili kao vrganje na puno luka ?

    avatar

    12.06.2015. (15:30)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobar nalaz mliječnice, ali od Lactarius su mi bolje rujnice i krvave mliječnice, ali ne smeta mi dodati i pokoju ovu, prokuhanu.

    avatar

    13.06.2015. (11:12)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne umijem razlikovati gljive u šumi. Zavidim ti na tome.
    Inače, obožavam ih, bar ono malo što se može kupiti...

    avatar

    13.06.2015. (21:11)    -   -   -   -  

  • gali

    niti ja s e ne kontan u gljive,ali pred par dana častili me p aprobala neke gljive ala "recept kuće" u prekrasnoj jednoj vrtnoj konobi imena"Groš" i rekoše da su gljive sa žara i bile su jame majko delikates i pretjerala sam i to kako i sada se liječim,ali nije mi žao jer su zaista,zaista kažem,bile vrhunskog okusa.
    ajd čaos baos:-))

    avatar

    22.06.2015. (01:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...