I ja takve gljive prokuham u vodi ili bolje reći blanširam samo kratko i onda su OK. Makar su mliječnice rijetko na meniju, ko zna obzirom da ovih finih jestivih gljiva ponekad i nema tam di ih tražiš.:-)) Pripremiš ih isto kao i lisičice onako sa jajem ili kao vrganje na puno luka ?
12.06.2015. (15:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
niti ja s e ne kontan u gljive,ali pred par dana častili me p aprobala neke gljive ala "recept kuće" u prekrasnoj jednoj vrtnoj konobi imena"Groš" i rekoše da su gljive sa žara i bile su jame majko delikates i pretjerala sam i to kako i sada se liječim,ali nije mi žao jer su zaista,zaista kažem,bile vrhunskog okusa. ajd čaos baos:-))
22.06.2015. (01:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
I ja takve gljive prokuham u vodi ili bolje reći blanširam samo kratko i onda su OK. Makar su mliječnice rijetko na meniju, ko zna obzirom da ovih finih jestivih gljiva ponekad i nema tam di ih tražiš.:-)) Pripremiš ih isto kao i lisičice onako sa jajem ili kao vrganje na puno luka ?
12.06.2015. (15:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobar nalaz mliječnice, ali od Lactarius su mi bolje rujnice i krvave mliječnice, ali ne smeta mi dodati i pokoju ovu, prokuhanu.
13.06.2015. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ne umijem razlikovati gljive u šumi. Zavidim ti na tome.
Inače, obožavam ih, bar ono malo što se može kupiti...
13.06.2015. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gali
niti ja s e ne kontan u gljive,ali pred par dana častili me p aprobala neke gljive ala "recept kuće" u prekrasnoj jednoj vrtnoj konobi imena"Groš" i rekoše da su gljive sa žara i bile su jame majko delikates i pretjerala sam i to kako i sada se liječim,ali nije mi žao jer su zaista,zaista kažem,bile vrhunskog okusa.
ajd čaos baos:-))
22.06.2015. (01:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...