Komentari

spigorovski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • pexa

  KLAP! :))))))))))))

  ..nisam bio u bioskopu jedno 10 godina..

  https://www.youtube.com/watch?v=JXl3THn8gPs

  avatar

  15.05.2015. (10:26)    -   -   -   -  

 • MAURICE S

  Zaboravi ja na ovu scenu iz 'Munja'. Odlično!
  Ima i ona super scena u filmu 'True romance' kad Christian Slater vodi žensku u kino jer se prikazuju tri odlična kung fu filma i to za redom - Noćni borac, Povratak Noćnog borca i treći daleko najjači - Sestra od Noćnog borca.

  avatar

  15.05.2015. (15:19)    -   -   -   -  

 • pexa

  hehe, ma scena iz munja je idiotska, link sam stavio vise iz razloga jer je bioskop skoro potpuno prazan (mogao sam npr. i onu iz kengura kad sergej vodi mariju karan u bioskop pa njih dvoje potpuno sami u sali, svejedno) fora je u tome da ako bih recimo sad ovog momenta otisao u bioskop i kupio kartu, vrlo verovatno bih bio jedini posetilac... u stvari, mozda i ima nekih osnovaca na projekciji u 18h sto izvode devojcicu na film i kokice..jbmlga, ko ce ga znati..nemam pojma, zaista :D:D

  avatar

  15.05.2015. (20:14)    -   -   -   -  

 • MAURICE S

  Mali i ja smo prije nekih dva mjeseca gledali igrani film Kornjače nindže. Točno što ti kažeš - JEDINI POSJETIOCI U KINU. Mogu ti reći da je fenomenalan osjećaj. Nisu Tito i njemu slični bili blesavi.

  avatar

  15.05.2015. (21:09)    -   -   -   -  

 • antun

  Dobro ste prošli! Naime, prije četiri godine u jednom zagrebačkom kinu (neću ga sad reklamirati, jer više ne postoji), nisu mi željeli prodati dvije ulaznice 15 minuta prije predstave, jer nas je do tada bilo ukupno - troje! Objašnjenje je glasilo: ako nema šest gledatelja, kino projekcija neće se održati...

  avatar

  15.05.2015. (21:33)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Prevazišli smo pljeskanje u kinu. Sada je u trendu prije filma okinuti jedno pedesetak selfija u svim mogućim i nekoliko nemogućih poza i onda za vrijeme trajanja filma drkati po mobitelu i po svoj prilici stavljati veleumne statuse na fejs:Svemirka Seljak is in the Cinestar with Spomenka Blažević feeling nepprocjenjivo .

  avatar

  17.05.2015. (15:05)    -   -   -   -  

 • OuKajĐiEf

  Čuo sam da u Indiji na bolywudske filmove nije uopće pristojno doć i ne pljeskat i ne bodrit junake na platnu :) tamo ne stanu svi u salu koliko se živi za trenutak kad dolazi novi tri i polsatni hit u kino. Kamionima se dovaža publika.. ne stanu svi..bio je neki dokumentarac o kulturi gledanja filmova tamo.

  avatar

  17.05.2015. (21:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...