Komentari

spigorovski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pexa

    KLAP! :))))))))))))

    ..nisam bio u bioskopu jedno 10 godina..

    https://www.youtube.com/watch?v=JXl3THn8gPs

    avatar

    15.05.2015. (10:26)    -   -   -   -  

  • MAURICE S

    Zaboravi ja na ovu scenu iz 'Munja'. Odlično!
    Ima i ona super scena u filmu 'True romance' kad Christian Slater vodi žensku u kino jer se prikazuju tri odlična kung fu filma i to za redom - Noćni borac, Povratak Noćnog borca i treći daleko najjači - Sestra od Noćnog borca.

    avatar

    15.05.2015. (15:19)    -   -   -   -  

  • pexa

    hehe, ma scena iz munja je idiotska, link sam stavio vise iz razloga jer je bioskop skoro potpuno prazan (mogao sam npr. i onu iz kengura kad sergej vodi mariju karan u bioskop pa njih dvoje potpuno sami u sali, svejedno) fora je u tome da ako bih recimo sad ovog momenta otisao u bioskop i kupio kartu, vrlo verovatno bih bio jedini posetilac... u stvari, mozda i ima nekih osnovaca na projekciji u 18h sto izvode devojcicu na film i kokice..jbmlga, ko ce ga znati..nemam pojma, zaista :D:D

    avatar

    15.05.2015. (20:14)    -   -   -   -  

  • MAURICE S

    Mali i ja smo prije nekih dva mjeseca gledali igrani film Kornjače nindže. Točno što ti kažeš - JEDINI POSJETIOCI U KINU. Mogu ti reći da je fenomenalan osjećaj. Nisu Tito i njemu slični bili blesavi.

    avatar

    15.05.2015. (21:09)    -   -   -   -  

  • antun

    Dobro ste prošli! Naime, prije četiri godine u jednom zagrebačkom kinu (neću ga sad reklamirati, jer više ne postoji), nisu mi željeli prodati dvije ulaznice 15 minuta prije predstave, jer nas je do tada bilo ukupno - troje! Objašnjenje je glasilo: ako nema šest gledatelja, kino projekcija neće se održati...

    avatar

    15.05.2015. (21:33)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Prevazišli smo pljeskanje u kinu. Sada je u trendu prije filma okinuti jedno pedesetak selfija u svim mogućim i nekoliko nemogućih poza i onda za vrijeme trajanja filma drkati po mobitelu i po svoj prilici stavljati veleumne statuse na fejs:Svemirka Seljak is in the Cinestar with Spomenka Blažević feeling nepprocjenjivo .

    avatar

    17.05.2015. (15:05)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Čuo sam da u Indiji na bolywudske filmove nije uopće pristojno doć i ne pljeskat i ne bodrit junake na platnu :) tamo ne stanu svi u salu koliko se živi za trenutak kad dolazi novi tri i polsatni hit u kino. Kamionima se dovaža publika.. ne stanu svi..bio je neki dokumentarac o kulturi gledanja filmova tamo.

    avatar

    17.05.2015. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...