Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Plastik

    Vidim da si jedan post pobrisao i to mi je jako drago. I odmah si aktivan, jer jednostavno, situacija nalaže da budeš aktivan i barem na ovaj način, putem bloga, ukažeš na nešto što mi drugi sa strane možda drugačije gledamo. Veselim se sljedećim postovima (kao što rekoh, iz sasvim sebičnih razloga) :-)

    A što se teme hrvatskog sudstva tiče, ima li smisla uopće o tome raspravljati. Ali, treba ukazivati, uporno i nadati se da će se barem netko od njih nedodirljivih kad tad zamisliti. Zar treba čekati da nekog fotoreportera ubiju pa da netko počne razmišljati i otvoreno kaže istinu, a to je da je čovjek samo radio svoj posao i nastradao od obijesnih i pijanih tatinih sinova?

    avatar

    30.04.2015. (18:01)    -   -   -   -  

  • Plastik

    I zaboravio sam dodati. Kao što je tvoj blog "Blog za promicanje kulture fotografije, prava fotografa i borbe protiv ljudske gluposti" puno više bi trebalo blogova i kolumni za promicanje kulture sudstva, poštivanja ljudi, poštivanja pravde i pravičnosti, poštivanja struke i znanosti, morala, poštenja, općenito kulture života i življenja.

    A kako je ljudska glupost bezgranična, tako je i borba protiv nje beskonačna.

    avatar

    30.04.2015. (18:07)    -   -   -   -  

  • lion queen

    šokirao si me. znaš da sam čekala kako će to biti riješeno, ali se ni u snu nisam nadala da će biti ovako bezobrazno. izgleda da se u ovoj državi potiče neodgojenost.

    avatar

    01.05.2015. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...