Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • :*

    Hoce li biti nagrada ko je najvise napredovao u timu?

    avatar

    09.03.2015. (10:54)    -   -   -   -  

  • :)

    dali je suzuki road ove godine ?

    avatar

    09.03.2015. (10:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    :*
    Nismo razmišljali o tome. Ali nije loša ideja. Stvarno je dobra ideja, danas ću donjeti odluku da li da ili ne. Hvala na sugestiji.

    :)
    Sve je dogovoreno za Suzuki Road, sad sve ovisi o sponzoru. Oni su se složili, potvrdili su da to imaju u planu, još samo da organizacijski i financijski poslože sve u svoj medija plan... Znači čeka se zeleno svjetlo. Znat će se nakon Salona u Genevi.

    avatar

    09.03.2015. (11:01)    -   -   -   -  

  • ..

    svaka čast nekim nominiranima, ali ovakvo protektiranje pojedinih djevojaka će na kraju rezultirati da Vam one kvalitetne, tihe i radišne odu iz tima.... zbog čega???? jer se šefu baš ta cura dopada i gura je naprijed.... doduše nije prvi puta a niti zadnji...zar ne????

    avatar

    09.03.2015. (11:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa dobro zašto bi ja protužirao neku curu? Pa dovraga zašto? Konačno niti je samo moja odluka nominacija, a niti odabir, nego komisije gdje ja imam samo jedan glas. Mirne i povučene cure nikako nisu za neke od ovih kategorija. Jer ako se nekoga nagrađuje za marljivost, a ona se ne javlja na nastupe "jer je povučena" ili ako se nagrađuje za "komunikaciju sa publikom" a ona je "povučena" pa te komunikacije nema onda teško da može biti nagrađena. Povučenost nije dobra osobina mažoretkinje. To je suprotno srži mažoretkinje. I zar je tehniciranje sa štapom nešto što limitira radišne, tihe i kvalietne. Pa to je bar objektivna odluka.

    Okanite se tih gluposti. Ja ne protužiram nikoga, meni su sve te cure izuzetno bliske i jako vodim računa o tome kako se neke motivira i koje se treba nagraditi. To nije stvar ishitrene odluke, nego vrlo studiozne i ozbiljne analize više ljudi. A ove nagrade moraju biti motivacija svima da se više trude iduće godine. Ako netko to vidi drugačije onda je to njegov problem.

    avatar

    09.03.2015. (11:20)    -   -   -   -  

  • ..

    Alene, bez nervoze, ako je netko povučen može značiti da se ne grebe već da sve odradi korektno( i nastupe, i javljanja za iste,i komunikacija) no samo očekuje da to drugi vide a ne da mora rukama i nogama to dokazati. A protektirali ste odavno djevojke , raditi ćete to i dalje a ove šablone studioznosti ostavite za nekoga čije dijete nije godinama u timu. Što se motivacije tiče postižete upravo suprotan učinak.
    Slobodno obrišite ja sam se ispuhala :-)

    avatar

    09.03.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • :)

    A kad je salon u genevi?

    avatar

    09.03.2015. (11:49)    -   -   -   -  

  • zama

    Dali ce cure saznati na treningu koje sta osvojio ili cete ih iznenaditi na koncertu?

    avatar

    09.03.2015. (12:04)    -   -   -   -  

  • Nominacije

    Znaci vas troje ste nominirali te cure?

    avatar

    09.03.2015. (12:16)    -   -   -   -  

  • hmm

    Da neka je malo previse nominirana

    avatar

    09.03.2015. (15:20)    -   -   -   -  

  • Nagrade

    Sve nominirane zasluzuju nagradu,bas me zanima proglasenje na koncertu,to ce biti nesto novo i bas fora. Svejedno se slazem s ".." jer to vam je kao da nekome date posao u struci i cudite se koliko je napredovao za razliku od nekog istog obrazovanja kojem ste dali god dana da upisuje podatke u excel. Dogadalo se i prije,ne ocekuje se objektivnost u ovakvom sportu,ali ne mijesajte talent ,trud i genetski materijal u isti kos,makar svo troje pojedinacno dovodi do istog rezultata. Uveli ste uzbudljivost u ovogodisnji koncert a to je najbitnije.

    avatar

    09.03.2015. (17:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ja uopće nisam nervozan. Ni najmanje, a vi?

    1. U našem timu niti se itko grebe, niti bih ja to dozvolio. Uh što sam se poklona i usluga nadobivao do sada...

    2. Interesantno da spominjete činjenicu koliko se „samozatajne“ djevojke javljaju za nastupe. Za vašu informaciju nominirane su upravo djevojke koje su se najviše puta javile za nastupe i koje su na nastupima najviše puta i bile. Iako to nije glavni kriterij tako je ispalo. Dakle statistika vas demantira, što će reči imate vrlo subjektivan dojam o tome kako se vaša kćer javlja više od drugih.

    3. Komunikativnost je ipak nešto što znamo mi koji smo na svim nastupima, a vi ste i opet subjektivni jer nikako niste na više od 1% nastupa. Kako onda to možete znati?

    4. U našem timu nema protekcija, djevojke sve zasluže svojim radom, odricanjem i talentom. Do sada sam dao milijun primjera. No ponovit ću samo jedan primjer. Moja vlastita kćer 5 godina nije uspjela ući u formaciju jer nikada ni najmanje nisam htio utjecati na trenera. Za ulazak u 1A kadetski morala je odraditi cijeli standard i to više od svih ostalih kandidatkinja, imala je stotine sati dodatnih treninga koje je sama radila, bez tatinog utjecaja. I svejedno cijelo vrijeme dok je bila u 1A kadetskom nije bila ni zamjena, jako dugo vremena to nije bila ni u 1A juniorskom. 5 punih godina čekala je na mjesto u formaciji. Pa ako nisam pomogao vlastitoj kćeri zašto bih, pobogu, protužirao bilo koga drugoga? Mislim da ovaj argument govori više nego dovoljno i da ste i ovdje subjektivni.

    5. Mi ove nominacije nismo napravili temeljem metode par-nepar ili nasumičnim odabirom, nego smo za ove nagrade:
    - vodili i analizirali statistiku javljanja za nastupe i odrađenih nastupa
    - napravili foto-sessione na adekvatnim nastupima, što djevojke nisu niti znale, i analizirali ih
    - postavili metode praćenja djevojaka od kada smo odlučili postaviti nagrade, evaluirali ih po tim metodama i analizirali rezultate evaluacija
    - na kraju ozbiljno razmotrili sve potencijalne kandidate i donijeli odluke na temelju analizia, ozbiljnog promišljanja i rasprave

    E sad ako to za vas nije studiozno, bojim se da onda niste realni.

    6. To što ste se ispuhali bi još bilo objašnjivo za adolescente. Odrasle osobe bi trebale prihvatiti možebitnost subjektivnosti prema svom vlastitom djetetu i ne bi se trebale koristiti metodom „ispuhavanja“, već bi trebale koristiti kreativnije i konstruktivnije metode, kao što je poziv na kavu, individualni razgovor (a dobro znate da uvijek imam vremena i da ću sate potrošiti na to ako treba), predlaganje rješenja (jer jednom je jedan filozof rekao da kritika bez rješenja nije uopće kritika nego destrukcija). Ispuhavanje ne razmišljavši o posljedicama istog po okolinu, u ovom slučaju tim, nikako ne smije biti odlika odgovorne i odrasle osobe. No, ova vaša karakterna osobina zapravo objašnjava sve gore navedeno.

    :)
    Upravo traje.

    zama:
    Ne, to je nešto što će se proglasiti na koncertu.

    Nominacije:
    Nominacije je napravila komisija, no odučili smo da će cijeli Savjet biti taj koji će donijeti odluku, a ne nas troje.

    hmm:
    Samo je Čeh*** nominirana u tri kategorije i Franović** u dvije, pa se to očito odnosi na jednu od njih. U svakom slučaju ovo može biti samo izraz tipične ljubomore. A nema mnogo osoba u timu koje bi uopće mogle imati razlog biti ljubomorne. Jer svima je jasno da su obije ove djevojke zaslužile svoje nominacije.

    avatar

    09.03.2015. (18:06)    -   -   -   -  

  • suzy

    Dali vi u nasoj lijepoj Hrvatskoj imate NEPRIJATELJE?

    avatar

    09.03.2015. (23:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    suzy:
    Nažalost da. Puno previše njih.

    avatar

    10.03.2015. (00:49)    -   -   -   -  

  • JA

    Koliko kvadrata treba imati svaka mažoretkinja na treningu bacanja štapa? Jel vam dvorane zadovoljavaju te standarde?

    avatar

    11.03.2015. (00:46)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa minimalno bi trebalo biti 2x2 metra, tj. 4 metra kvadratna i bar 8 matara visine. Mi to u imamo u dvoranama u kojima su bolji sastavi. U 1. gimnaziji to imamo, u HVU također, a i Nad Lipom (tamo je nažalost samo 6 do 7 metara visine). Najbolji uvjeti su u OŠ Filipović gdje 35 cura serniorskog 1A ima 800 kvadrata i 10 metara visine. U B.Kašiću su uvjeti super, tamo je dvorana viša od 10 metara, prvih sat vremena radimo na 400 kvadrata (dakle svaka cura ima oko 5 kvadrata, a drugi sat na čak 800 kvadrata (svaka ima oko 10 kvadrata). Kamo sreće da su takvi uvijeti za sve grupe. Našalost Hercegovačka i Palmotićeva gdje imamo najviše treninga nisu niti izbliza dovoljne ni po kvadraturi ni po visini.

    avatar

    11.03.2015. (01:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...