Neki dan sam imao slično kao iz uvoda (riba direktno sa koče), sa krumpirom, bez riže, maslinovo naravno, na kraju, a i peršin i češanj, morska sol. (Imam još malo domaćeg krčkog ulja, pa sam kupio i ono jeftino iz EU).
09.11.2014. (13:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Većina maslinovog djevičanskog ulja - pretpostavljam da je Zvijezdino, potiče iz Španjolske. Zanimljvo je da većina sardina iz uvoza i ima španjolsku etiketu ali je sardina zpravo hrvatskog porijekla. Osobno uvijek kupujem domaće maslinovo ulje. Skuplje nego KZvijzdino ali je domaće i na hladnom se kristalizra dok se ono drugo na hladnoći ne kristalizira što govori o maslinama u njemu. ;)
09.11.2014. (14:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
u sardelama sam samo jednom uživala i to na nekoj ribarskoj fešti kad su ih izvadili iz mora. inače mi je asocijacija na njih ona iz djetinjstva: puna usta žice za ribat suđe :)
09.11.2014. (19:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jednostavni sastojci, a toliko mogućnosti. Uvijek me je kod recepata živciralo što pola toga nikad nisam imao u kuhinji, a sutra je već sve bilo zaboravljeno.
09.11.2014. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svježi kruh mi nije nikad nešto značio, derugima u ondašnjoj vojsci jest, pa sam u vojsci iskoristio prijateljstvo s vojvođanima koji su ga pekli, za opskrbu onih koji su mi pomogli na drugi način da manje bolno pretrpim besmisleno potrošeno vrijeme, toliko od mene, iskrenog borca protiv korupcije.
10.11.2014. (10:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neobična kombinacija srdele i paprike, opet mi, kao dalmatinki, to ne ide skupa:) ali, može bit da je dobro. trebalo bi probati. možda i probam:) pravo djevičansko maslinovo ulje najbolje je s moga otoka;) lokalpatriotizam?;)
10.11.2014. (15:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Neki dan sam imao slično kao iz uvoda (riba direktno sa koče), sa krumpirom, bez riže, maslinovo naravno, na kraju, a i peršin i češanj, morska sol. (Imam još malo domaćeg krčkog ulja, pa sam kupio i ono jeftino iz EU).
09.11.2014. (13:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
Veseli mi je da je bilo inspirativno za Tebe. Znači da je vrijedilo.
09.11.2014. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
Duhovito, jednostavno, brzo i zdravo, kud ćeš bolje :-)
09.11.2014. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Većina maslinovog djevičanskog ulja - pretpostavljam da je Zvijezdino, potiče iz Španjolske. Zanimljvo je da većina sardina iz uvoza i ima španjolsku etiketu ali je sardina zpravo hrvatskog porijekla.
Osobno uvijek kupujem domaće maslinovo ulje. Skuplje nego KZvijzdino ali je domaće i na hladnom se kristalizra dok se ono drugo na hladnoći ne kristalizira što govori o maslinama u njemu. ;)
09.11.2014. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Volim jesti srdele, riž, papriku ali sve skupa nikako ne....ne ide mi:))
09.11.2014. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Vratio se s još jedne parade prežderavanja. Sad ću na dugi post! Da!
09.11.2014. (19:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
u sardelama sam samo jednom uživala i to na nekoj ribarskoj fešti kad su ih izvadili iz mora. inače mi je asocijacija na njih ona iz djetinjstva: puna usta žice za ribat suđe :)
09.11.2014. (19:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
neobična i zahtjevna kombinacija, ali srdele su zapravo zahvalan materijal pa vjerujem da je ukusno; pozdrav!
09.11.2014. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Jednostavni sastojci, a toliko mogućnosti. Uvijek me je kod recepata živciralo što pola toga nikad nisam imao u kuhinji, a sutra je već sve bilo zaboravljeno.
09.11.2014. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
super!
10.11.2014. (07:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ovo volim..
10.11.2014. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
svježi kruh mi nije nikad nešto značio, derugima u ondašnjoj vojsci jest, pa sam u vojsci iskoristio prijateljstvo s vojvođanima koji su ga pekli, za opskrbu onih koji su mi pomogli na drugi način da manje bolno pretrpim besmisleno potrošeno vrijeme, toliko od mene, iskrenog borca protiv korupcije.
10.11.2014. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
ni med soli ni pravice
10.11.2014. (14:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana Maria
neobična kombinacija srdele i paprike, opet mi, kao dalmatinki, to ne ide skupa:)
ali, može bit da je dobro. trebalo bi probati. možda i probam:)
pravo djevičansko maslinovo ulje najbolje je s moga otoka;) lokalpatriotizam?;)
10.11.2014. (15:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...