Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Zlica

  Kao i uvijek jako zanimljivo :-)).

  avatar

  23.10.2014. (09:36)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Ovaj put je bilo manje šetnje, a više iznenađenja! ;o)

  avatar

  23.10.2014. (16:44)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  .
  .
  Pomoćnik komandanta za ajzenbancije se ne javlja, pa evo mog skromnog komentara.
  Na prvoj slici vidljiva je trasa planirane sisačke štreke. Ergo: devetnaesto stoljeće.
  .
  .

  avatar

  24.10.2014. (23:09)    -   -   -   -  

 • bubamara šarena

  Jezičar, oko te karte su već vođene diskusije iza kulisa: karta je zavedena na webu pod 18. st, a zapravo je u njoj ucrtana trasa pruge ... koja se pojavila 1865. No, Zagreb svojim proporcijama izgleda zaista kao u 18. stoljeću (u 19. stoljeću, prije dolaska vlaka, je ipak to bio već oveći gradić, a ne selo sa desetak ulica kao na slici ... dakle, moguće je da je kod digitalizacije došlo do neke greške (pa je uletio taj crtež pruge nekako?) ili je karta ipak iz 19. stoljeća, a stavljena je u krivi direktorij (pa ću izmijeniti potpis slike). Hvala ti na napomeni, a ja ću se pokušati raspitati kod kompetentnijih od mene!

  avatar

  26.10.2014. (09:54)    -   -   -   -  

 • Zanimljivosti/Putovanja

  Pozdrav, ako Vas možda zanima za vikend je očišćen od sveg grmlja i drveća zapušteni prostor nekadašnjeg filmskog studija "Ocean filma" o kojem sam našla što je bio ovdje na blogu :))

  avatar

  15.02.2021. (10:16)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Hvala, Zanimljivosti, taman sam to uočio prije nekoliko dana .. navodno će se tamo graditi nova zgrada OŠ Horvati ...

  avatar

  19.02.2021. (17:29)    -   -   -   -  

 • maya221

  pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj ženi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali još uvijek znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {dralaba3000@gmail.com} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......

  avatar

  16.05.2022. (21:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...