Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    istina, pogotovo to za pse. a i piti je bolje na zraku. sjećam se pijanke na lividragi s rahmetli ahmedom, što se mudrosti tad izreklo, par mjeseci kasnije nisam na zadnjem oproštaju znao ništa pametnije poantirati od selimovićevog, smrt je besmisao kao i život, to sam u diplomskom inače naveo kao primjer negativnog nihilizma, vrtim često te fore, a nietzscheov nihilizam je kao pozitivan, moš mislit, inače u pravu si i za planinare, prije sam često putovao vlakom i pamtim planinare koji su se vraćali s izleta ko najgore pijance, ne samo muške. moja bivša učenica iris osvaja sve vrhove jedan po jedan i to s najtežih strana, prije sam i to pratio, eh da.

    avatar

    06.10.2014. (21:27)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja sam jedna od onih bez kondicije, iako radim na tome, obećavam :) šećem neprestano po velegradu, nikad više u životu nisam hodala, i to mi godi. ali da, iz nekih ljudi ne možeš istjerati selo, sve i da ga batinom istjeruješ iz njih.

    avatar

    07.10.2014. (10:37)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Prilično si ljutkasta... ali neka... To mi je kod tebe počelo pasat'!
    Uostalom ljutkasta si sebi i svojem... a mene još nisi dohvatila, valjda zato što nisam trbuhaš ili kako si ih već zgodno opisala.

    avatar

    08.10.2014. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...