Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Zlica

  Gdje je nestao vuk :-)).

  avatar

  01.10.2014. (11:35)    -   -   -   -  

 • Seek Another Land

  vjerojatno ga je pojela staračka demencija.
  ali, vuk je i tako izmišljeni lik. neka ih...

  avatar

  01.10.2014. (11:58)    -   -   -   -  

 • Splitkarenje

  60 GODIŠNJICA MATURE...

  Proslava 60 godina mature. On je udovac, ona udovica. Redovito prisustvuju godišnjicama mature. Ovu proslavu obilježavaju u prisustvu još dvojice kolega koji su također ostali bez bračnih družica. Večer je bila izuzetna, a njihovo raspoloženje izvanredno. Udovac joj je često upućivao poglede divljenja, a ona bi mu, smiješeći se, uzvraćala.
  Konačno je prikupio hrabrost i upitao je: "Hoćeš li se udati za mene?" Poslije šest sekundi pažljivog razmišljanja, odgovorila je: "Da, da hoću"
  Večer je za udovca završila izuzetno lijepo. Ali, sljedećeg jutra bio je u nevolji. Je li rekla "da" ili "ne"? Nije se mogao sjetiti. Pokušavao je, ali bez uspjeha. Prisjećao se razgovora prethodne večeri, ali njegovo sjećanje je bilo kao izbrisano. Sjetio se pitanja koje je postavio, ali se nije uspio sjetiti njezinog odgovora.
  Sa strahom ju je nazvao telefonom. Objasnio joj je da ga pamćenje ne služi više kao prije. Potom je prepričao prethodnu večer. Nakon što se malo ohrabrio upitao je: "Kada sam te pitao bi li se udala za mene, jesi li rekla "da" ili "ne"?
  "Oh, ne budi luckast", rekla je. "Da, naravno da hoću. I mislila sam to sasvim iskreno."
  Udovac je bio presretan. Osjetio je da mu se puls ubrzava. I potom je dodala: "Tako sam sretna što si zvao jer se nisam mogla sjetiti tko me je to pitao!"

  avatar

  01.10.2014. (12:46)    -   -   -   -  

 • Seek Another Land

  Na taj način se i ja možda jednom udam :-)

  avatar

  01.10.2014. (14:08)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Splitkarenje, odlična priča!!! Baš ti hvala!

  Zlice, vuk je kao i uvijek u zasjedi, ovaj puta u hrpi građevinskog otpada iza klupe. Ali, obzirom da je on ionako nastradao u priči, ovdje je sad četvrta vučja generacija koja se želi osvetiti ... i sad bi mogla krenuti nova priča, "Crvenkapica, next generation" ;o)

  avatar

  01.10.2014. (15:12)    -   -   -   -  

 • Zack

  Hahahahaha, presmiješno! Mislim asocijacija crvenkapice! :))))))

  avatar

  01.10.2014. (17:22)    -   -   -   -  

 • Plastik

  Sad nam se i bajke svode na trgovačke ventre. :-(

  avatar

  02.10.2014. (00:15)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Plastik, u centru pažnje ove priče su ovih dvoje ljudi, a reklama za trgovački centar je tek nevažan detalj svakodnevnog života i prostora oko nas, kojeg, nadam se, većina od nas već automatski "isfiltrira" iz slike. Ali, imaš pravo, oni su postali sastavni djelić slike svakodnevice, a rekao bih da je na nama samima da ih u tom kontekstu ne učinimo važnijima nego što jesu, obične trgovine u koje dođemo, obavimo kupovinu i izađemo van - točka.

  avatar

  02.10.2014. (11:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...