Svaka čast, super izgleda. nisam znala da tijesto može/treba prenoćiti u frižideru (je li manje puca?). ja ga obično zamijesim, pustim pokriveno, premijesim, opet pustim. potom ga razvaljam na debljinu od po cm, namažem uljem, pustim 15-20 min i prenesem na suhim, pobrašnjenim rukama na veliki stol prekriven stolnjakom i razvlačim na isti način. savjet: manje nadjeva, a po sredini stola ništa. onda možeš zarolati s jedne strane do pola. i s druge strane do pola. po sredini prerežeš i dobiješ dva tanja bureka koja se brže i bolje ispeku. ako ti ne stane sve u jednu roštijeru/tepsiju, stane u dvi. u tom slučaju pečeš istovremeno, eventualno, ako triba, roštijere u pola pečenja preokreneš: gornju doli, donju gori.
16.09.2014. (21:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svaka čast, super izgleda. nisam znala da tijesto može/treba prenoćiti u frižideru (je li manje puca?). ja ga obično zamijesim, pustim pokriveno, premijesim, opet pustim. potom ga razvaljam na debljinu od po cm, namažem uljem, pustim 15-20 min i prenesem na suhim, pobrašnjenim rukama na veliki stol prekriven stolnjakom i razvlačim na isti način. savjet: manje nadjeva, a po sredini stola ništa. onda možeš zarolati s jedne strane do pola. i s druge strane do pola. po sredini prerežeš i dobiješ dva tanja bureka koja se brže i bolje ispeku. ako ti ne stane sve u jednu roštijeru/tepsiju, stane u dvi. u tom slučaju pečeš istovremeno, eventualno, ako triba, roštijere u pola pečenja preokreneš: gornju doli, donju gori.
16.09.2014. (21:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
skužih naslov, nisam ni vidio odmah čije je, moćno izgleda ;)
16.09.2014. (21:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
Svaka čast, super izgleda.
nisam znala da tijesto može/treba prenoćiti u frižideru (je li manje puca?).
ja ga obično zamijesim, pustim pokriveno, premijesim, opet pustim.
potom ga razvaljam na debljinu od po cm, namažem uljem, pustim 15-20 min i prenesem na suhim, pobrašnjenim rukama na veliki stol prekriven stolnjakom i razvlačim na isti način.
savjet: manje nadjeva, a po sredini stola ništa. onda možeš zarolati s jedne strane do pola. i s druge strane do pola. po sredini prerežeš i dobiješ dva tanja bureka koja se brže i bolje ispeku.
ako ti ne stane sve u jednu roštijeru/tepsiju, stane u dvi. u tom slučaju pečeš istovremeno, eventualno, ako triba, roštijere u pola pečenja preokreneš: gornju doli, donju gori.
16.09.2014. (21:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
Svaka čast, super izgleda.
nisam znala da tijesto može/treba prenoćiti u frižideru (je li manje puca?).
ja ga obično zamijesim, pustim pokriveno, premijesim, opet pustim.
potom ga razvaljam na debljinu od po cm, namažem uljem, pustim 15-20 min i prenesem na suhim, pobrašnjenim rukama na veliki stol prekriven stolnjakom i razvlačim na isti način.
savjet: manje nadjeva, a po sredini stola ništa. onda možeš zarolati s jedne strane do pola. i s druge strane do pola. po sredini prerežeš i dobiješ dva tanja bureka koja se brže i bolje ispeku.
ako ti ne stane sve u jednu roštijeru/tepsiju, stane u dvi. u tom slučaju pečeš istovremeno, eventualno, ako triba, roštijere u pola pečenja preokreneš: gornju doli, donju gori.
16.09.2014. (21:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
mmmmm....dobro je )
17.09.2014. (00:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Uz ovo još pečene paprike i pivce na kraju i sreći nema kraja.
Onak po presjeku sam mislil da su lazanje dok nisam naslov provjeril :-)
17.09.2014. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Kažu da je jedino burek s mesom, sve ostalo su pite i savijače.
17.09.2014. (23:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...