Komentari

pogledizvana.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Zena gaza

    Lijep preporuka za čitanje......selila sam puno, i zanima me ta tema

    avatar

    09.10.2014. (10:00)    -   -   -   -  

  • odmak

    Pozdrav. Jeste li dobro?

    avatar

    15.10.2014. (16:31)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Jesmo. Bili sad par dana u prirodi, u nečemu što sliči planinarskim domovima u HR. Jesen je ovdje najljepše godišnje doba, kao i u Zagrebu. Zime su okrutne (bar je prošla bila takva), ljeta su sparna, proljeća nema, tako da ostaje samo jesen, koja obično bude duga i lijepa.
    Ne znam više da li sam ti pisao, bili smo za Božić u Peru-u, u kolovozu na Aljaski i Yukonu i kod Dude na Vancouver Island-u. Slijedeće godine se spremamo u Europu - Škotska, pa onda London, Pariz i svakako Zagreb i more. Ufam da ćemo se tom prilikom vidjeti, u lijepoj su mi uspomeni naši posljednji susreti u Splitu.

    avatar

    16.10.2014. (05:35)    -   -   -   -  

  • Loan Rate is Low now

    Pozdrav svima koji čitaju ovo opipljivo svjedočanstvo i savjet, ja sam Dragana Letić. Imam troje djece i radim kao medicinska sestra u Zagrebu već 3 godine. Moj pokojni muž je iz Berlina u Njemačkoj. Ako čitate ovu poruku, već ste u procesu rješavanja bilo kakvog financijskog problema. Tražite li kredit za podmirenje dugova, stambeni kredit, poljoprivredni kredit, poslovni kredit itd. Pouzdano mogu široj javnosti reći da je gospođa Vladimira Franka. Može vam pomoći da dobijete bilo koji zajam po vašem izboru jer mi je pomogla da dobijem zajam i nikada nisam mislio da bih mogao dobiti zajam online i da ću joj moći vjerovati, ali se pokazala pouzdanom i obećao sam da ću uzvratiti uslugu tako što ću svima reći o njoj, pa uzvraćam uslugu jer sam vjerovao da jedno dobro zaslužuje drugo. Ako trebate kredit i trebate nekoga kome biste povjerili svoje osobne podatke, možete je kontaktirati putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    12.09.2023. (12:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...