Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Euro

    ne pozeli tudjeg zenidbenog druga,jer to je samo svecenicima dozvoljeno hehe

    avatar

    01.07.2014. (10:13)    -   -   -   -  

  • lion queen

    gluposti. Crkva je naprednija od mnogih koji sebe smatraju intelektualcima.... primjerice, Crkva je i prije nastanka ultrazvuka znala da je u utrobi majke živo dijete od začeća te je branila abortuse sve u zaštitu nerođene djece....dok onima koji sebe vole nazivati intelektualcima niti ultrazvučna fotografija djeteta s glavom, rukama i nogama nije dovoljna da stanu u zaštitu najnemoćnijih i najranjivijih bića, već se ne libe, zbog nekakve komocije, strugati ih špatulama iz majčine utrobe...fuuujjjj kako zaostalo gledanje! fuuuujjjjj zbog osobne komocije ubijati nerođenu djecu!!! prestrašno. to ni životinje, niti čak divljaci ne rade! ovo je samo jedan primjer da je crkva naprednija od ostatka čovječanstva. drugi primjer su crkvene knjižnice u kojima je čuvana povijest čovječanstva za vrijeme dok su "intelektualci" vodili ratove i međusobno se ubijali radi zapišavanja teritorija!

    avatar

    01.07.2014. (17:01)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @lion queen... ndaa... branila je abortuse i istovremeno imala "logore-groblja" poput onog koji je nedavno otkriven u Irskoj. Što je radila djevojčicama australskih domorodaca da se nepodobni ne bi dalje razmnožavali, tko je spaljivao žene na lomačama? A što je sa križarskim ratovima... tko je tada knjige čuvao?

    avatar

    01.07.2014. (18:58)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    da, ovo sa tuđim ženidbenim drugom je zanimljiva stvar.
    A u naprednost crkve i njihovih istina iz knjižica danas više nitko ne sumnja. svi koji su sumnjali su odavno pretvoreni u pepeo...

    avatar

    01.07.2014. (20:03)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @donna, nisi dobro čitala članak. pročitala si samo naslov. djeca iz onog groba umrla su od bolesti, koje su pogađale sirotište. sirotište su vodile časne sestre. da ga nisu vodile, što bi bilo s djecom uopće. tebi kao nije jasno da u ono vrijeme nije bilo antibiotika i farmaceutske industrije kao danas i da su i ljudi pa tako i djeca umirali od raznoraznih zaraza. donedavno se i od tuberkuloze umiralo, kad ima lijekova, a kamoli ne onda kad ih nije bilo. stoga, ne pričaj bedastoće.

    avatar

    01.07.2014. (23:12)    -   -   -   -  

  • Mayday

    A e, di'š boljeg ministra(nta)
    puno će solada ušparat i sve u milodare davat
    tak'i su ti to ljudi, duševni ;)))

    avatar

    02.07.2014. (04:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @lion queen.... jasno je meni da su bila teška vremena. Ali ako je Crkva tako napredna i priznaje čovjeka od samog začeća zašto ih onda nije evidentirala, krstila i pokopala na prikladan način?
    Kako mi objašnjavaš što su u katoličkim misijama domorodačkim djevojčicama u Australiji, kada bi dobile prvu menstruaciju vadili maternice da bi ih onesposobili za rađanje? Što je s inkvicizijom? Kako opravdavaš spaljivanje žena na lomačama?
    Tvoja izjava da pišem bedastoće je znak nepoštivanja različitog mišljenja, a to su te sigurno na vjeronauku naučili.
    Ja sam svjesna da ti ne pišeš bedastoće nego iznosiš svoje mišljenje, u skladu sa svojim učenjima, životnim iskustvom i vjerovanjem. Poštujem tvoje pravo da tako misliš i nemam te potrebu vrijeđati i pisati ti da pišeš bedastoće. Vrlo je nakršćanski onima koji različito misle tako se obraćati. Da te Isus pročita sigurno bi te ukorio... jer on ne bi imao danas taj status među vjernicima da je bio isključiv poput tebe.

    avatar

    02.07.2014. (07:27)    -   -   -   -  

  • http://koprivaljuta.blog.

    @donin svijet...da postojali su logori a zar ima većeg zla od onog na Bleiburgu i Golom Otoku kojeg je Tito prouzročio?
    U pravu je LION QUEEN a ti možda neznaš ni da je Majka Tereza postojala...

    avatar

    02.07.2014. (11:01)    -   -   -   -  

  • http://koprivaljuta.blog.

    Dona,ti zaista pišeš bedastoće i kani se jednom tog tvog stava o iznošenju osobnog mišljenja.Pitam se da li su tvoji kojih više nema a tebe tako odgajali uopće imali posla s Bogom ili Bog s njima?Ne,ti isto ne i zato jesi takva.Tvoja titoistička bagra je dovela Hrvatsku do onog najtežeg...
    Prijavi su kod JUTARNJEG LISTA,takvi tamo su dobrodošli...

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    02.07.2014. (11:12)    -   -   -   -  

  • http://koprivaljuta.blog.

    Svi se umirili i okom zažmirili.

    avatar

    04.07.2014. (08:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...