Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mostar

    Nemojte biti puno tuzni, molim vas. Boris to ne voli, sigurna sam. Grlim vas i uvijek vas se sjetim u molitvama.

    avatar

    23.06.2014. (22:35)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Hvala ti, hvala na molitvi, potrebna mi je kao zrak koji udišem. Znam da Boris ne voli da je mama tužna, nastojim živjeti, ali...slaba sam Posrćem, padam...ustajem, borim se...u nadi i vjeri da ću se izdignuti iznad sebe i svog bola i tuge. Počinjem neki drugačiji život, u godinama koje nisu idealne za nove početke, ali ovako više ne mogu.
    Grlim i ja tebe i reci mi samo da li me osobno poznaješ, s obzirom na moje česte posjete Mostaru ili si slučajno naletila na moj blog.

    avatar

    24.06.2014. (01:23)    -   -   -   -  

  • Mostar

    Slucajno sam naletila na vas blog i citam, suosjecam, kao da vas i poznajem. Inace, imam i ja svoju bol, gubitak, ne bas kao vi, no... Mozda se sretnemo u Mostaru, na kavi. Molim i dalje i zelim vama i obitelji manje tuge. Snazni zagrljaj vam saljem.

    avatar

    24.06.2014. (18:21)    -   -   -   -  

  • luna

    Draga Lili,
    Željela sam samo da ti kažem da možeš biti "sretna" što si mogla svom sinu napraviti "lijepi" spomenik...Ja nisam ni to u mogućnosti, jer su naš "elegantno" mene i moju kćer koje smo radile u istoj ustanovi sprašile kući , jer nisu htjeli osobe sa tragedijom. Ja sam otišla 10 g. prije u mirovinu koja mi pokriva tek kredite, moja kćer nema već više od godine dana plaću, a moj sin ima tek toliko da preživimo. Posao naći u ovoj državi je kao tražiti iglu u plastu sijena, i sama si to iskusila.Tako da osim beskrajne tuge , suočavamo se i sa dodatnim problemima, ali eto šta da kažem na to. Ljudi su nemilosrdni.
    Šta iz svega toga trebam naučiti neznam.

    avatar

    24.06.2014. (18:36)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Joj, luna moja draga. Ja nemam riječi kojima bih opisala svoje suosjećanje s tobom. Malo ti to sada znači, uz sve padove, tugu i besposlenost život je zbilja ponekad surov i nemilosrdan. Iskreno da ti kažem ni sama ne znam od kuda crpim snagu. Ja imam 50 godina i odlazim iz Hrvatske, vraćam se natrag u Sloveniju gdje sam nekada živjela. Ne mogu više izdržati, nakon gubitka Borisa, sve je krenulo u nekom krivom smjeru. Ne mogu jednostavno ostati u ovom okruženju. Dobila sam tamo posao i odlazim odavde krajem osmog mjeseca. Tebi iz dubine moje ranjene duše želim da nađeš svoj unutarnji mir, da ti kćer dobije posao i da imate život barem dostojan čovjeka. Grlim te, mila moja sestro po bolu.

    avatar

    25.06.2014. (15:37)    -   -   -   -  

  • luna

    Draga Lili,
    Kamo sreće da i mi možemo nekamo otići, jer ni nama nema života u ovom okruženju, zato te shvaćam u potpunosti što odlaziš.
    Nadam se da ćemo i mi to jednom moći. Hvala ti na utješnim riječima.
    Kako majka majci šaljem ti jedan topli zagrljaj.

    avatar

    25.06.2014. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...