Komentari

hedonistrijan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • hedonistra

  aj vero da!

  avatar

  09.06.2014. (16:37)    -   -   -   -  

 • lion queen

  uživam kad podnožjem ćićarije putujem prema puli, a pogled puca na hrbat te predivne planine ...lijevo ona...desno u izmgalici iznad oblaka crkvica pićana...plodna ravnica ostane iza, pa odjednom baneš na serpentine...koje te spuštaju prema puli...
  ili kad obučen baneš usred nudističkog kampa u medulinu, pa umočiš noge u pješčano dno, prepuno trave, koja te užasava, a kad taj početni užas pregrmiš, kao da hodaš najfinijim baršunom :)))

  inače, obožavam istarsku himnu:
  Krasna zemljo, Istro mila
  dome roda hrvatskog...lalallala

  avatar

  09.06.2014. (18:05)    -   -   -   -  

 • hedonistra

  atroke! koliko god san iz Istre i putujem cili život gore i dole, još uvijek ima mjesta na kojima ni ja ne znam di sam :)

  avatar

  09.06.2014. (18:35)    -   -   -   -  

 • Neverin

  a ne treba u ničemu pretjerivati. Ne mogu ti opisati kako patetično je jednom izgledalo kad smo izašli iz istarskog kluba u Rijeci pa su neki studoši krenuli pjevati i naricati kao da se Istra nalazi tisućama kilometara daleko, a ne da ju možeš vidjeti kao zemljopisni pojam iz Rijeke i to od Ćićarije pa sve do Labinštine... Ne zamjeraj :)

  avatar

  09.06.2014. (18:45)    -   -   -   -  

 • hedonistra

  neanche per sogno! ovaj txt u sebi sadrži tu rečenicu da je Istrijan svaki onaj ko poštuje principe života i tolerancije-to je pojam i stav. Istrijana ne određuju ni geni ni zemljopisni položaj!

  avatar

  09.06.2014. (19:25)    -   -   -   -  

 • Neverin

  same thing kod mene. Pravi Riječanin može biti samo onaj koji ne propitkuje druge odakle su i ne sudi o drugima. Kada mi takvi krenu srat o tome da su oni pravi riječani onda samo izvadim činjenicu da je moja familija ovdeka već 4 generacije i da ako ćemo njegovom logikom onda je i on isto došljak ko i ovaj bosanac protiv kojega sere.

  Gdjegod idem po Hrvatskoj Primorje i Istra su jako asocirani u ljudima. Njima je to sve ista stva ko Zagorci i Prigorci :)

  avatar

  10.06.2014. (10:32)    -   -   -   -  

 • ian.b

  Volim Istru

  avatar

  10.06.2014. (21:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...