Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • Lobotomizator

    Svjetlo na kraju tunela je ili vlak ili ga kooperanti farbaju u zlatno!

    avatar

    30.05.2014. (17:00)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Nisi jedina koja je razočarana SDP-om. Stranci su potrebne ozbiljne reforme i promjene kako bi vratila povjerenje kod birača. S ovim kadrovima na čelu s Milanovićem SDP nema svjetlu budućnost.
    Najbolje bi bilo da odu i Milanović i Linić ali to bi onda dovelo do nelegitimiteta vlade i mogući prijevremenih izbora koji trenutno stranci nisu u interesu.

    avatar

    30.05.2014. (19:12)    -   -   -   -  

  • NF

    Mislim da je problem širi, Nijemci, Englezi i Francuzi su pokopali socijaldemokraciju. Najveći negativac meni poznat je Schröder, a to možda zato što najbolje poznajem njemačku scenu, ovi sadašnji su slabići bez ideja potpuno zasjenjeni Merkelicom u velikoj koaliciji.
    Picula je u svakom pogledu nadmoćan Milovanoviću, Liniću i ostalima iz stranke, al ne misliš valjda da ovi ekonomski koncepti iscrpljivanja i osiromašenja građanstva dolaze iz Linićeve glave, to je trenutno preovlađujući socijaldemokratski model bez obzira na proradničku retoriku.
    Nedogmatski dio njemačke stranke Ljevica kao i grčka Syriza govore da ni ljevicu ne treba olako pokopati, kod nas i kod laburista sve naopako, daju šansu novoj predsjednici koja se već dokazala, prijedlogom zakona koji su svi odmah podržali,da je ista kao hrvatski socijaldemokrati, te idealna za razbijanje stranke koja je, iako populistička, kratko nekim mojim prijateljima ulijevala nadu.

    avatar

    30.05.2014. (20:29)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Lobotomizator... ti si optimist s iskustvom. :))))
    @Sfera... slažem se. Trebaju otići jedan i drugi. A što se tiče interesa.... važniji je opći interes od interesa jedne stranke. Iako nemam pojma što im je alternativa... ali ovo sada opako nevalja....
    @NF.... ma znam da ne dolazi iz Linićeve glave.... Ali ako se već moramo odricati i trpjeti onda je bar lakše s normalnim i pristojnim ljudima. Ali ako trpimo pa nas pritom još netko neprestano bahato vrijeđa... onda je to duplo teži teret. Od prvog dana nas tretiraju kao stoku.

    avatar

    30.05.2014. (21:33)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    The problem with Socialist is that eventually you run out of other people's money.
    by Maggie Thatcer.

    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/1031 0691_10202081207062904_2252991060888489272_n.jpg
    (i tako je to bilo od 30. 05.1990., još uvijek traje, i trajat će)

    avatar

    30.05.2014. (21:44)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Izbaciti praznine iz spojke prije copy+paste ;)

    avatar

    30.05.2014. (22:44)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Čestitam ti Vijesti s bloga!

    avatar

    31.05.2014. (10:28)    -   -   -   -  

  • geomir

    Ma kažem ti ja... svima koje se bira na izborima plaća bi trebala biti ČAST.
    I nikako da budu političari već stručnjaci u svom području.
    U isto vrime dobro platit Uskokovce i policiju!!!

    avatar

    31.05.2014. (10:40)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    http://www.youtube.com/watch?v=vez7L7NpBtk

    avatar

    31.05.2014. (15:54)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @bockavi... bok... :)
    @Valcer... hvala ti. :)
    @geomire... a ne bi bilo loše pod obavezno propisati vrlo temeljite psiho testove.... jer mi se čini da je sve više psihopata na političkoj sceni.
    @DreamOfStone.... Branko Kockica je legenda.... eh... koja su to vremena bila... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=bUDVBcMcxP0

    avatar

    31.05.2014. (16:03)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja se ipak nadam da će Tonino izabrati najbolje za sebe, a ne ostati i ....raditi uzaluda posao...Ima divnu obitelj; ima zza i zbog koga otići ...otići što dalje od odvih sukoba....osjećam se, draga, baš kao i Ti :((((((
    Pusa, L+B+G

    avatar

    31.05.2014. (17:56)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @luki2... i ja tom divnom čovjeku želim sve najbolje u životu. Ali ako se svi takvi ljudi okrenu sebi i pobjegnu od problema.... zauvijek ćemo na vlasti imati protuhe, jebivetre... koji nas guraju sve dublje i dublje u ponor.
    Hrvatski intelektualci (bez obzira kojoj stranci pripadaju ili ne pripadaju nijednoj)... tihi i samozatajni nose odgovornost za ovo društvo. Oni šute i neda im se natezati s tim agresivnim likovima i onda imamo to što imamo. Mislim da je ova zemlja zaslužila bolje... a to bolje nam mogu pružiti samo takvi ljudi.

    avatar

    31.05.2014. (18:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    u ovoj zemlji ništa i nitko nas ne može spasiti :)

    avatar

    01.06.2014. (05:29)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    http://www.youtube.com/watch?v=rWR3EbtfpVg

    avatar

    01.06.2014. (10:04)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Sjedokosi.... Dan smjeni noć, nakon kiše uvijek zasja sunca, uredno se smjenjuju godišnja doba i "nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nebu da nekak nebu"(M.K.)
    Stalno se dešavaju promjene. Nekome su te promjene put u dobro, a nekoga zakopaju. Nikada nisu svi zadovoljni. Tako i bivši sistem pamtimo različito. Mnogima je bilo dobro, ali ima onih koji svjedoče osobne strahote i nose to vrijeme kao negativne uspomene.
    Tako je i sa naše sutra..... )

    avatar

    01.06.2014. (10:47)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @DreamOfStone.... :)

    avatar

    01.06.2014. (11:58)    -   -   -   -  

  • Hrvatska lipotice moja

    Jako,jako dobar post.
    Prostrla si istinu i šibaš opravdano po onima koji su tako zaslužili.
    Nije bitno koja stranka vlada zemljom koliko je bitno kako vlada.
    Neka se gube koji su nizašto.
    Jako mi se sviđa ono od gradonačelnika sadašnjeg u Splitu i njegova politika socijaldemokratska.Eh...kad bi svi takvi bili.
    Pišem i ja istinu u svojim postovima,netko to razumi kao mržnju i klevetanje bez opravdanja,tuživa me uredništvu i zabranjiva mi se komentiranje registrirano tako da moram stalno otvarati novi blog da bi se javio.Doklen će ovo biti odobreno,pitanje je...
    Pozdrav i svako dobro!

    avatar

    01.06.2014. (15:08)    -   -   -   -  

  • ero

    Ha ha ha tonino,,,,samo neće imat bezličnjak potporu adezejeve medijske mašinerije ako bude pricidnik sdepeja.... kao što i holy uživa u istoj.....ali ona je neće nikad izgubit...košta su izgubili laburisti jerbo su adezenjarska medijska govna pripoznala većeg profita kod mirelice.

    Nega...jel uživaš u dolasku adezenjara? Evo sad će samo šta nisu....samo triba još malo pljucat po sdepeju....jušte malce....a more bit i ne triba...ima već dovoljno pljuvačke.

    avatar

    01.06.2014. (15:21)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Mirče.... ma važno je da se nas dvoje razumijemo. Tko šiša one koji pojma nemaju! :)))))
    @ero..... što se tiče adezenjara... ti im se trebaš najviše veseliti... jer vam je sličan način razmišljanja, a bome i ponašanja.
    Ovaj post je za SDP... a ti očito SDP poistovjećuješ s Milanovićem.... dok su ti oni koji su ga stvarali bezlični. Tako je i prvi predsjednik državu poistovjećivao sa svojom strankom i samim sobom. Vidiš... isti si kao oni.... pa je vrijeme da pod hitno nabaviš njihovu stranačku iskaznicu. Možda ti se isplati.

    avatar

    01.06.2014. (16:37)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ja nikad nisam shvatio ko je Milanovića uopće gurnuo u takav plan. to su iste one strukture kojima odgovara Karamarko. znaš šta mi je palo napamet? ako Mirela i hdz uđu u koaliciju, znaš kako će se to zvat?
    holy crapp !

    avatar

    01.06.2014. (22:25)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @blogdogg.... da doista uđu u koalciju... doista bi bili holy crap. Svega smo se mi nagledali na našoj političkoj sceni... ali trenutno tu koaliciju teško mogu zamisliti.
    Meni je Mirela draga... strašno se veselim njenom uspjehu.... ali to nekako nije moj svijet... to nije moj izbor. Ja nikada ne glasam protiv nečega i nekoga.... ili glasam iz uvjerenja... ili ne glasam.
    Milanović je veliki teoretičar..... koji sa životom nema puno veze. Nema on ni sa socijaldemokracijom puno veze. Lik je nabiflao par parola i potražio svoj put na toj strani... ali čim se dokopao vlasti postalo je očigledno da on nije lik iz socijaldemokratske priče. Dijelim tvoj dojam... on je tek službenik tamo nekih likova... koji su u njemu prepoznali čovjeka koji će dobro provoditi njihove ciljeve. Na žalost ti ciljevi se vrlo često ne poklapaju s interesima ovog naroda.... Rezultati njegovog rada, otkako je na vlasti to dokazuju.
    Daj Bože da smo ti i ja u krivu. Vrijeme će pokazati....

    avatar

    01.06.2014. (23:20)    -   -   -   -  

  • http://ematijamatija.blog.hr/2014/06/1631771204/ma

    Pozdrav iz Njemačke!
    Razlika između mog i tvog pisanja je jedino,ali donekle,ja šibam po nevaljanima pojedinačno,ti kolektivno.

    avatar

    02.06.2014. (13:09)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala, draga Dona na lijepim riječima kod mene. Pozdrav, L+B+G

    avatar

    03.06.2014. (12:00)    -   -   -   -  

  • odmak

    Nikako mi nije jasno zašto ako se netko usprotivi vrhovnom mora letjeti iz stranke (ne samo iz SDPea nego i iz drugih stranki). I zašto se uvijek ne glasa tajno?
    Kako god grozni smo ljudi.

    avatar

    04.06.2014. (19:30)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Mirče... pozdrav!
    @luki2... nema na čemu. :)
    @odmak.... i ja sam mislila da su ta vremena daleko iza nas i da takva ponašanja možemo naći samo u knjigama..... ali ovo sve više podsjeća na doba Staljina. Ljude se smjenjuje radi različitog mišljenja, daju se otkazi zbog istine... ljudima se pakira i podmeće da bi ih se lakše riješilo ili ih se pak drži u strahu da bi se njima lakše manipuliralo. Strašno je je ovo vrijeme. Svaki dan sam zbog toga iznova začuđena, uvrijeđena i beskrajno ljuta.
    Što se tiče glasanja... Vidiš.... ja sanjam vrijeme kada će sva glasanja biti javna.... kada će svatko biti u stanju stati uzdignuta čela iza svoje odluke... bez straha da će mu se zbog toga nešto dogoditi. Meni je svejedno kakvo je glasanje (bilo gdje i bilo kakvo)... jer se držim svog stava... bez obzira na posljedice... Čak kad je i tajno ja se potrudim iznijeti svoj stav iz kojeg je jasno kako sam glasala... jer mi je nekako neugodno išta raditi potajno i potiho... ali razumijem da je mnogim ljudima javno glasovanje problem.... pa se i ta činjenica koristi da bi se lakše kontroliralo i manipuliralo.

    avatar

    05.06.2014. (17:31)    -   -   -   -  

učitavam...