Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • kreativka

    Vidim ja...na Karibima se plesalo,plesalo i plesalo pa bilo uz bubnjeve, starčeke ili bilo kako drugačije...presuper...pa na kraju krajeva predobre plesačice i moraju svugdje pokazivati što njihov dobar smisao za ritam i rasplesano srce može i na drugačije načine!!!!

    avatar

    19.05.2014. (09:55)    -   -   -   -  

  • :)

    pa ona slika s palmama i pogledom na ocean uopce neizgleda kao da je to kristalno plavo more, a ove palme su o neka mala drvca, ja sam se nadala da je to malo ljepse, pa ljepse je kod nas na moru nego tamo :)

    avatar

    19.05.2014. (11:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    A ne ne. Pratite dalje blog pa cete vidjeti da je more kristalno plavo i da su palme ogromne. Ako je na ovoj fotki par manjih palmi prema tome ne treba ni u ludilu ocjenjivati ostalo. Strpite se malo. Sjecam se samo da kad smo se probudili svi smo rekli wooooow. Fakat je pogled bio presavrsen.

    avatar

    19.05.2014. (16:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Puno pozdrava iz Rumunjske!

    avatar

    20.05.2014. (00:38)    -   -   -   -  

  • gerber

    Je, je..povedite me da se uvjerim u ljepotu palmi i mora ;-)

    avatar

    20.05.2014. (10:59)    -   -   -   -  

  • ?

    Dali pomazete Slavoniji u ovim teskim trenucima?

    avatar

    20.05.2014. (13:45)    -   -   -   -  

  • :))

    ? je postavio dobro pitanje. Da li ćemo umjesto silnih slikica Kariba moći pročitati da ste aktivno sudjelovali u pomoći nastradalima. To bi bila više nego lijepa gesta i nešto što bi više ukrasilo ovaj blog.

    avatar

    20.05.2014. (14:13)    -   -   -   -  

  • HMS

    Zagrebacke mazoretkinje su poznate da pomazu potrebitima i to mnogom. Uvijek su pomagale i pomagati ce pa i ovaj puta.

    avatar

    20.05.2014. (17:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne vjerujem kako se uopće može postaviti takvo pitanje nakon što su Zagrebačke mažoretkinje sudjelovale u više od 200 humanitarnih projekata, same više puta inicirale prikupljanje pomoći, poznate su kao tim koji izuzetno mnogo radi upravo na humanitarnim akcijama.

    Zagrebačke mažoretkinje već jesu pomogle žrtvama ovogodišnje poplave, djevojke su i same inicirale pomoć dok smo mi bili u Rumunjskoj i gotovo sve djevojke iz S1A su sudjelovale u doniranju i prikupljanju pomoći, kako institucionalizirano, tako i samoinicijativno.

    avatar

    21.05.2014. (02:02)    -   -   -   -  

  • :)

    Novi post! :)))

    avatar

    21.05.2014. (09:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa ljudi, pogledajte kada sam jučer došao, pogledajte kada je napisan odgovor (u 2:02). Jel problem što sam odspavao pola sata duže da ubijem oko bar 6 sati nakon tolikih stotina kilometara, tolikih sastanaka i radnih sati?

    avatar

    21.05.2014. (09:17)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Mislim, onako skromno i iskreno, da je sve što Vam treba odmor i da nikako netrebate brinuti o onima koji samo dođu na ovaj blog da bi vidjeli ima li 10 komentara pa da mogu biti zajedljivi!!!! Blog vam je presuper i nikad ne nedostaje bar neka sitnica vrijedna pogleda na isti i zato jedino što mogu reći je da bi neki ljudi doista trebali prikočiti sa svojim navalentnim ponašanjem.
    A što se tiče unesrećenih i poplavljenih mislim da je bez svake osnove napisano svako slovce i postavljeno svako pitanje jer tko pomaže ne hvasta se nego to čini u tišini i sa srcem što vama i vašim curama nikada nije nedostajalo. Oni koji "skoče" zbog drugih ne pričaju stalno "uh teško mi je, ali skačem jer je to ispravno" nego ulažu i zadnji napor da njihov skok bude dovoljno dobar i velik jer znaju da pomažu nekom!

    avatar

    21.05.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  • :)

    Taj komentar je bio u pozitivnom smislu! Jer sam sretna što će danas opet biti novi post!! A vrijeme kad će on biti objavljen uopće nije bitno! Nemorate ni Vi odmah napadat, nisu Vam baš svi prijetnja! Radije ugasite blog nego da se tu sa svima prepucavate.. nije uopće ugodno!
    A što se tiće odmora, bit će.. na Karibima, stoga.. isplate se svi sastanci i putovanja, živci, radni sati..

    avatar

    21.05.2014. (10:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma ja to nisam doživio posebno negtivno. Samo sam konstatirao da sa premoren, i da je na komentarima vidljivo koliko sam kasno došao iz Rumunjske, te da će ovaj puta post biti malo kasnije napravljen jer sam i na posao došao pola sata kasnije. Iskreno mislio sam da su redovni posjetitelji bloga toga svjesni, a što ti svakako jesi. No, nije da sam to doživio kao neki strašan napad ili nešto tragično.

    U svakom slučaju, post je upravo objavljen, pa je i ovaj ZATVOREN ZA KOMENTIRANJE.

    avatar

    21.05.2014. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...