Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mercies spill

    Pročitala sam komentar mame Tuge. Doista je u težoj situaciji od nas dvije jer je njen Sin bio jedinac. Gotovo se ne usuđujem davati joj savjete. Mogu samo reći da se u svakom trenutku želim radovati životu svog Sina. Kad ga sagledavam kroz njegovu smrt kao da time potcjenjujem njegov život. Meni je prošlo već nekoliko godina. Moj Sin nije bio u vjeri, bio je prečist za ovaj svijet.

    Evo još savjeta koji su bili meni upućeni: Samo na zemlji postoji vrijeme. Kod Boga, u vječnosti, nema ni prošlosti, ni budućnosti; postoji samo vječno SADA. Bog, dakle, sada (ili u samom trenutku Sinove smrti) može upotrijebiti sve ono što ćete Vi (i svi koji budu za Sina molili) tek prikazati tijekom cijelog svog života na ovoj zemlji. Na Vama (na nama) je da toga bude što više. Važno je ne propustiti sve što možemo; a Bogu hvala, On nam daje razne prilike da nadoknadimo propušteno. Ono što za Sinova života možda niste stigli učiniti, sada možete na duhovni način nadoknaditi. Potičem Vas zato da ne posustanete u Vašim dobrim odlukama. Prije svega, u odluci da sami krenete putem traženja Boga, da Mu se približujete iz dana u dan, (jer što bliže budete Bogu, bliže ćete biti Sinu) surađujući s Njime i s Blaženom Djevicom Marijom na Vašem posvećenju; i da sve Vaše napore u tom smislu prikazujete za Sinovu dušu i za to da Gospodin dade dar vjere i svetosti i ostalim članovima Vaše obitelji, za vaš ponovni susret sa Sinom u vječnosti da bi svi u Bogu bili jedno, - u savršenoj i beskrajnoj sreći i ljubavi - zauvijek.

    avatar

    08.03.2014. (16:37)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Istina da, teško je dati nekome savjet ali ja vjerujem. Ja zaista vjerujem da nije kraj, da je tamo i da me čeka. Moja rana je još svježa, ali iz dana u dan sam bliže. Do kada će biti tako samo Bog zna, Boris je odabran otići. Zašto, ja sada ne znam ali se nadam da ću jednom saznati.

    avatar

    08.03.2014. (19:11)    -   -   -   -  

  • Ema

    Divno je i istinito napisala @ mercies spill.
    Nek vam Bog da snage, svim majkama koje nose ovaj teški križ odvojenosti od djeteta...

    avatar

    09.03.2014. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...