Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    učim kod tebe i pozdravljam te ....

    avatar

    22.02.2014. (23:22)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Čuvarice, hvala na komentaru. Samo bih dodao da i ja učim ko nikad dosad. Ne možeš ovdje tek tako nešto napisati, a da nisi dva puta provjerio, pogledao s više strana i postao siguran u istinitost onoga što pišeš ili prenosiš. Ali, trudim se, veseli me, a poticaj su mi komentari ljudi koji ovo čitaju i posjetitelji bloga.

    avatar

    23.02.2014. (00:12)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Tamo negdije '72, ako se ne varam, iz matematike smo morali napisati program za obradu neke funkcije, pa su to onda nosili u ERC i nakon tjedan dana smo dobili bušene kartice sa našim programima. Tanki televizori koji će kao slika visiti na zidu bili su vizija tamo neke budučnosti. Do kuda smo stigli u ovih četrdesetak godina, samo govori koliko bi mogla biti naprednija neka civilizacija koja je samo stotinjak godina ispred nas u tehnološkom razvoju.
    Stoga mi nikako nisu jasni oni koji decidirano tvrde da nas nitko nije mogao ili ne posječuje iz Svemira jer su prepreke nepremostive ...

    avatar

    23.02.2014. (00:49)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @More - slažem se, tehnološki razvoj je toliko brz, na žalost, društveni razvoj ga ne prati dovoljnom brzinom. Jučer smo gledali u Zvjezdanim stazama, a već danas držimo u rukama. I ne samo to, to toliko mijenja naš način života, da je to nemoguće pratiti, odnosno balansirati. I slažem se s tobom - tko zna što će biti za koju godinu, a kamo li za stotinjak. Hoćemo li mi, kao pod normalno i svakodnevno putovati u svemir i širiti svoju civilizaciju. A možda oni odozgo samo čekaju naš stupanj razvoja na kojem ćemo ih moći razumjeti.

    avatar

    23.02.2014. (01:19)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Ono što je jučer bilo nezamislivo, danas je stvarnost, čak obično.

    avatar

    23.02.2014. (07:59)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Katedra za preradu polimera Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu dobila je europski projekt za osnivanje Centra za aditivnu proizvodnju,m gdje je 3D tiskanje samo jedan od postupaka. Dobit će stroj vrijedan kao ovdje prikazani. Do sada su doržali 7 ili 8 radionica kojima je prisustvovalo oko 300 sudionika. Mislim da je posljednja u srijedu 26. veljače s početkom u 9 sati na tom Fakultetu, Ivana Lučića s početkom u 9 sati. Ulaz je uz prijavu slobodan.

    avatar

    23.02.2014. (09:46)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...hvala profesore plastični :)))......al osim tekstova, moram zahvaliti i na fotkama......

    avatar

    23.02.2014. (10:32)    -   -   -   -  

  • NF

    nemam sreće sa strojevima, odnosno valjda nemam dovoljno znanja pa ispada da su samo kod mene ćudljivi tako da se više ne trudim juriti za novim dostignućima

    avatar

    23.02.2014. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...