Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tuga

    Mislim da vas razumijem u boli kroz koju prolazite. No nikako mi nije jasno kako nalazite snage da se zavaravate mišlju, kako će dragi Bog donijeti blagoslov i utjehu. Da je on tako milosrdan, velikodušan i blag ne bi dozvolio da tako patite(ma što da ste u životu loše učinili ), ne bi uzeo život koji je u pravom smislu bio tek na početku. Ja bi jako rado da se mogu tako zavarati ,jer prolazim kroz isti pakao kao i Vi. Ja sam ogorčena i bijesna na takvog " boga " ili sudbinu ili bilo što drugo. Ako je to nešto trebalo mene kazniti nije trebalo to učiniti preko nevinog. Oprostite ali slučajno sam došla na vaš blog i osjetila potrebu da napišem svoje viđenje stvari.

    avatar

    21.02.2014. (16:51)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Draga moja tugo, što da ti kažem. Imaš dakako pravo biti ljuta, imaš pravo pitati. Ja ne znam zašto vjerujem, kažu da je i to dar od Boga. Moj Boris je vjerovao. Mene to jedino sada održava na životu i čuva mi razum. Da će on doći po mene kad bude vrijeme, dati mi ruku i povesti me tamo kamo trebam poći. Drugo ne znam što bih rekla. Traži utjehu, iako je teško naći. U mom oku i sada suza blista, ali ja sam na žalost još živa. Grlim te, budi jaka i nađi svoj put.

    avatar

    22.02.2014. (00:39)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Evo ostavljam ti ovdje jedan komentar koji je ostavljen na mom blogu. Svatko od nas to nosi na neki svoj način. Žao mi je što ti ne mogu pružiti utjehu.

    Možda ti ove riječi mogu donijeti malo utjehe:

    On, koji je cijeli svoj život na ovoj zemlji tražio istinsku ljubav, našavši se, u trenutku svoje smrti, licem u lice s Njom - s apsolutnom milosrdnom Ljubavi, sigurno je svim svojim bićem pohrlio Njoj u zagrljaj, kajući se savršeno zbog svega čime je mogao povrijediti tu Ljubav, od koje i za koju je, od vječnosti, stvoren.

    Završavam ovo pismo Vama baš na Malu Gospu (8. rujna) i posebno Vas Njezinom Majčinskom zagrljaju donosim i pozivam Vas da našoj Nebeskoj Majci predate sve svoje tuge, brige, boli, sve radosti, sve svoje drage; cijelu sebe...sav svoj život. Uz Boga, Ona će se za sve znati najbolje pobrinuti, najbolje će Vas utješiti i razumjeti...Ona je također, za svog zemaljskog života, ostala bez svog Sina. Gledala je kako ga ubijaju, kako umire za spasenje svih nas, pa tako i za spasenje dragoga Borisa.
    Neka Vas Ona blagoslovi svojim posebnim Majčinskim blagoslovom i povede Vas k Isusu, a On k našem Nebeskom Ocu.
    U Isusu, Mariji i Josipu veliki zagrljaj s ljubavlju i molitvom

    avatar

    22.02.2014. (01:59)    -   -   -   -  

  • tuga

    Draga moja Lilly, meni su to toliko isprazne riječi; svi samo pričaju, dijele savjete. Najviše oni koji nikad nisu okusili želju da istog trena nestanu -umru, jer većina njih ( mislim na časne i svećenike prvenstveno )nikad nisu voljeli kao što samo majka može. Sumnjam da je stvarno majka Marija bila sretna zbog sudbine svog djeteta, nitko tome nije svjedočio i nitko ne može tako nešto bezuvjetno tvrditi. No to su već stvari osobne prirode, da li netko vjeruje u nešto i u što. Ja sam na moju žalost čisti agnostik, iako shvaćam da bi mi bilo puuuno lakše da sam vjernik.No eto na svu tugu i bijedu koja me zatekla nemam ni to. Borim se sama koliko mogu ,jer ja sam za razliku od Vas ostala bez sina jedinca. Znam da to je majci svejedno jedinac ili ne ali vi ipak kad se malo bolje sagleda imate budućnost, a ja ...
    Čitajući vaša pisma vidim jasno izrečene moje misli. Hvala vam što ste to podijelili sa mnom. Lijep pozdrav i uhvatite se za budućnost svoje djece i nadam se njihove u budućnosti.

    avatar

    25.02.2014. (10:36)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Razumijem ja tebe u potpunosti i vjerujem ti. Dijete je dijete, jedno, pet deset. Boli jednako, ali isto tako vjerujem da ti je još teže zbog jedine radosti koju si imala i izgubila. Riječi su zbilja ponekad isprazne, rado bih da ti mogu pružiti bilo kakvu utjehu. Na žalost, nema je...tek kad odemo zauvijek. Kad i ne bi postojalo ništa više, bar je patnji došao kraj.

    avatar

    25.02.2014. (19:08)    -   -   -   -  

  • tuga

    Još jednom ti hvala što si podijelila svoju bol sa svim nama u sličnim situacijama. Ja sam tu pronašla sebe i te bolne, ali iskrene riječi donose mi veću utjehu nego bilo što drugo. Želim ti Lilly sve najbolje u tvom daljnjem životu, jer na žalost koliko mi god ga ne željeli živimo dalje iz dana u dan.

    avatar

    26.02.2014. (14:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...