Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • poesie

    nemam riječi utjehe-nema ih na ovom svijetu.
    jedino Isus može izliječiti rane. neka zacijeli tvoje srce, misli i dušu-Bogu ništa nije nemoguće!

    avatar

    30.01.2014. (11:31)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    dan po dan... rana je još sviježa, jednostavno mora proći neko vrijeme da zacijeli

    avatar

    30.01.2014. (20:51)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Presvježa, u nedjelju će biti 6 mjeseci kako je moj anđeo odletio natrag u Očev zagrljaj. Ja znam da je njemu sada dobro, ali majci je teško prihvatiti činjenicu da je dijete moralo otići prije nje. To nije prirodno. Samo Bog zna zašto sam dobila ovako težak križ za ponijeti.

    avatar

    30.01.2014. (21:16)    -   -   -   -  

  • tuga

    Mora da je to jako okrutan Bog, koji tjera majke da tako pate. Ako su već nešto "skrivile" zašto kažnjavaju posredno i nevine pred kojima predstoji dug ,dug život. Nitko me ne može uvjeriti u to da je Bog pravedan i milostiv. Tu nema pravde i gluposti su priče da se bog okružuje dobrim ljudima. Ako je to tako mislim da je bog kukavica koja ide linijom manjeg otpora.

    avatar

    21.02.2014. (16:42)    -   -   -   -  

  • sanja

    Bog nije okrutan i nemilosrdan samo svako tko se rodi ima svoj zadatak na zemlji, kada ga obavi vrati se Bogu u njegov vječni raj. A majke nisu ništa skrivile da bi im odlazila djeca na put bez povratka. Jednostavno svi imamo svoj križ koji moramo nositi, neko teži neko lakši ali mislim da je nama majkama najteže sahranjivati djecu. To je mimo nekog pravila ali moramo i to otrpiti i naučiti se nositi sa svojom sudbinom.

    avatar

    06.04.2014. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...