Komentari

efzgdop.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • 7patuljaka

    Svaki menadžer je poseban. Svaki ima neki svoj način ophođenja s poslom, rješavanja problema, traženja optimalnih ishoda. Ali smatram da bi isto tako svaki menadžer trebao imati zajedničko nešto,a to nešto je dobrota. Shvatiti da je pozitivna radna okolina, pozitivna ne samo za radnike, već i za glavu osobu u poduzeću. jer zadovoljni radnik daje više, a to više se očituje u konačnici ne samo za njega , već i za cijelo poduzeće

    avatar

    24.01.2014. (15:07)    -   -   -   -  

  • Gitak

    Iz godine u godinu stanje na poslovnoj fronti postaje sve više stresno i generalno nezdravo za čovjeka,a tko najviše trpi - oni obični zaposlenici koji bivaju zaboravljeni od strane svojih nadređenih. Stoga je po mom sudu najbolji menadžer onaj koji brine prvenstveno o osjećajima svojih podređenih. U članku se može jasno prepoznati tko je loš,a tko dobar šef,no kao jedan od razloga zašto je to tako ja sam osobno pronašao u privatnom životu odnosno u obitelji. Ne može čovjek biti uspješan i dobro izvršavati svoju rukovodeću dužnost na poslu ako mu privatan život nije sređen. Casey Sheahan ima vidno iz teksta uspostavljen taj ekvilibrij,dok Scott prema mojim saznanjima nema.

    avatar

    26.01.2014. (15:50)    -   -   -   -  

  • Društveno odgovorno poslovanje

    Vjerujem da danas nije lako bit u ulozi menadžera. Ipak o njemu ovisi uspješno funkcioniranje samog poduzeća nad kojim je preuzeo glavnu ulogu. Biti menadžer ne znači samo osigurati uspjeh poduzeću, njegov održivi rast i razvoj, ali i napredak već i znati slušati svoje podređene i snositi se s njihovim potrebama i problemima. Menadžer mora znati slušati svoje zaposlenike i dodatno ih motivirati u izvršenju njihovih radnih zadataka. (bubamare)

    avatar

    26.01.2014. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...