Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • mercies spill

    Možda ti ove riječi mogu donijeti malo utjehe:

    On, koji je cijeli svoj život na ovoj zemlji tražio istinsku ljubav, našavši se, u trenutku svoje smrti, licem u lice s Njom - s apsolutnom milosrdnom Ljubavi, sigurno je svim svojim bićem pohrlio Njoj u zagrljaj, kajući se savršeno zbog svega čime je mogao povrijediti tu Ljubav, od koje i za koju je, od vječnosti, stvoren.

    Završavam ovo pismo Vama baš na Malu Gospu (8. rujna) i posebno Vas Njezinom Majčinskom zagrljaju donosim i pozivam Vas da našoj Nebeskoj Majci predate sve svoje tuge, brige, boli, sve radosti, sve svoje drage; cijelu sebe...sav svoj život. Uz Boga, Ona će se za sve znati najbolje pobrinuti, najbolje će Vas utješiti i razumjeti...Ona je također, za svog zemaljskog života, ostala bez svog Sina. Gledala je kako ga ubijaju, kako umire za spasenje svih nas, pa tako i za spasenje dragoga Borisa.
    Neka Vas Ona blagoslovi svojim posebnim Majčinskim blagoslovom i povede Vas k Isusu, a On k našem Nebeskom Ocu.
    U Isusu, Mariji i Josipu veliki zagrljaj s ljubavlju i molitvom

    avatar

    25.01.2014. (06:29)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Draga moja, hvala. Neka te blagoslovi naš Nebeski Otac, gdje god da jesi, tko god da jesi. Ja znam da mene moj Boris čeka tamo. Neizmjerna ljubav postoji u mom srcu, kako za njega tako i za našega Spasitelja.

    avatar

    25.01.2014. (22:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...