Komentari

emeraldeye.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Euro

    slabo ce joj kroatistika pomoci vani..

    avatar

    17.01.2014. (08:06)    -   -   -   -  

  • NF

    ja sam većinu svojih ratova izgubio, sad me zadovoljava mjesec dana berlina godišnje, dok si mogu priuštiti to malo disanja...

    avatar

    17.01.2014. (10:56)    -   -   -   -  

  • križar

    Pod lihvare ste mislili BANKE?

    avatar

    17.01.2014. (11:53)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Životni standard je nešto što se jednostavno mora održavati, po cijenu samouništenja. To je tako i točka.

    avatar

    17.01.2014. (12:04)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    @euro: koristit ce joj isto kao i u hrvatskoj.

    @NF: dog god imas nesto da te cini sretnim dobro je. misec dana bjega je skroz preporucljivo.

    @Krizar: Ne, ovaj post posvecen je fizickim osobama koji se bave kriminalnim radnjama kamatarenja, ali da, banke nisu daleko od toga, ipak kao formirana ustanova pruzaju bar kakvu takvu sigurnost. banka ti moze odnit sve, al ti moze dati i odgodu i sigurno ti nece stavit noz pod vrat.

    @Lobotomizator: Zivotni standard je pokusaj da zavaras ljude oko sebe i stvoris percepciju uspjesnosti i blagostanja pod svaku cijenu, sto je ako mene pitas nesto tako plitko i glupo. Jel coviku potrebno da vozi mercedes ako si ga ne moze priustiti, da ostavlja dici kredite da ih otplacuju. kod nas se dica radjaju sa kreditima na ledima radi negog toboznjeg standarda. bilo bi super kad bi Marko shvatio da ni njegov susjed Janko, ni Darko ni Mirko nemaju para koliko se prave da imaju pa da prestanu natjecanja medju ljudima.

    avatar

    17.01.2014. (12:28)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Neki nisu još u svojoj obitelji naučili to važno pravilo: "protegni se koliko se mores pokrit!–"

    avatar

    17.01.2014. (12:29)    -   -   -   -  

  • Mirela

    čovjek ozdravi ako proguta ljubav na gladan stomak

    avatar

    17.01.2014. (12:59)    -   -   -   -  

  • Trakon Gasve

    S obzirom na naš mentalitet koji nam istovremeno govori da se zadužujemo i da se ne trebamo promijeniti po tom pitanju, ova će rapsodija gluposti trajati dok svi, kompletno svi, ne budemo kopali po kantama.

    avatar

    17.01.2014. (14:59)    -   -   -   -  

  • Anima Sinistra

    Ova opisana obitelj je pravo oličenje hrvatskog hohštapleraja! Ljudi bez ljetovanja, novog laptopa, blagdanskog prežderavanja itd. su sirotinja! Ma dajte odj***te!

    avatar

    17.01.2014. (17:57)    -   -   -   -  

  • nosferatu

    Jel' sam up'o ? Da bez veze ne skribam.

    avatar

    17.01.2014. (18:46)    -   -   -   -  

  • nosferatu

    A, jesam, o.k. Dakle, eto, to su prosječni građani hrvatske, da ne kažem hrvati. Marva koja skuži da nešto ne valja, tek kad zagrebu njuškom o prazan valov i što je najgore, to su ti birači, drljatelji po onom "glasovačkom" wc papiru. Naravno izabiru kretene kakvi su i sami. Zato takvima možeš uvaljivati svakakve novogovorne gluparije tipa "tijeka, glasovanja, zloporaba, izvješća, prijmova", jer to nije ništa za jesti. Na sreću ta pasmina će izumrijeti, prije nego evoluiraju do ljudi. Eto malo kroatistike.

    avatar

    17.01.2014. (18:59)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...školovano zanimanje..ta kroatistika..,čestitke! nego ,ono o papirićima po stubovima i sl....stvarno bi se netko mogao malo potruditi i raskrinkati tu kamatarskumafiju..čemu nam služe tzv.pravobranitelji,državna odvjetništva i sl.para/državne institucije kad su uz i/legalne banke tu još i para/kamatari??

    avatar

    18.01.2014. (08:14)    -   -   -   -  

  • nosferatu

    Još bih dodao, da je takva i država. Zato imamo te partijetine, koje se vani zadužuju, da bi mogle kupovati glasove tih kopitara i biti stalno na vlasti.

    avatar

    18.01.2014. (08:50)    -   -   -   -  

  • avalonija

    ...lijepo je to dragi Krle, tj. Krleža opisao u Traktatu o ljudskoj gluposti... samo je glupost vječna (Na rubu pameti)... pa si lud kad si pametan među glupima... a poznajem doktoricu kroatistike... zajebavaju je, tj.pokušavaju, ko i sve druge, al se ona ne da... i kad živiš u kaosu, napraviš oazu i svoj mali svemirski red i mir, i izađeš protiv nečega koliko imaš snage...Voltaire je rekooo da triba uređivat svoj vrt; metafora za sredit sebe i koliko naj možeš oko sebe:-)

    avatar

    19.01.2014. (09:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    meni samo gre na kurac da policija mora vršiti lihvarski prljavi posao. Kad ću vidjeti to da će neka banka biti deložirana?

    avatar

    19.01.2014. (23:15)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    @neverin: nikad. Evo irski primjer, anglo banka se zbog losih investicija i vodecih imbecila zaduzila na sve strane do trena kad vise nije mogla samostalno funkcionirati. I sto glupa vlada napravi, umisto da ih pusti da potonu sami oni ih idu izvlaciti i sjebu cilu drzavu iducih 10 godina :/ Irska ne bi vidila krize da se nisu petljali u to

    avatar

    20.01.2014. (00:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...