Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Neverin

    neprijatelj je potrebniji nego ikada. Zamisli da sad kad su napokon uspijeli ostvariti perverziju od oniksa da se moraju počet brinuti za osiromašen narod, ma tko je to vidio? Hrvatski biskupi su najbolje prikazani kao kler u V for Vendetta..

    http://www.youtube.com/watch?v=M2SuiGJAEoE

    avatar

    09.01.2014. (21:11)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Povrsnom analizom moglo bi se optuziti osnivaca 'lijepe neovisne' koji je drzavu isporucio na milost Vatikanu, tj ako prethodno zanemarimo neugodnu istinu da je isti taj imao 97-postotnu podrsku naroda. Stvari su ipak malo slozenije;
    Zabluda je da je ikakvo poslanje ikad i postojalo. Mitovi u relgiskom 'manifestu' prekrajani prema potrebama vec od samog pocetka i skrojeni tako da se mogu tumaciti po zelji monopolista na 'istinu', su tek propagandna mantra kojom se nakon obavljene lobotonije zrtve drzi u bespogovornoj pokornosti. I upravo taj zlocin, neuporediv s bilo cime u povjesti, da se neometano i uz svesrdnu asistenciju roditelja (zrtava lobotomije) vrsi ispiranje mozga potpuno nemocnim zrtvama, vec od najranije dobi, je jedan od glavnih uzroka koji su citavo covjecanstvo (a ne samo Hrvatsku) doveli na rub opstanka.. Gramzivost nema granica - tj osim zakona fizike..

    avatar

    10.01.2014. (04:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...