Komentari

tuznibranitelj.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • gec

    znaš kaj je po meni najtužnije? to kaj bi ti opet išao u rat. nije moguće da nisi izvukao poduku? za koga bi se borio? nažalost, ispada da svi koji su bili u ratu i izgubili život.........gadno su popušili.

    avatar

    04.01.2014. (15:17)    -   -   -   -  

  • Ema

    Uvijek ima nas malih ljudi, koji smo zahvalni braniteljima za slobodu. Zbog toga nemoj biti tuzan, vrijedilo je. Uvijek ce biti nas koji volimo svoju Hrvatsku, unatoc vatri sto je sa svih strana pale.
    A oni koji traze zaborav mozda bjeze od svog udjela koji nije za pohvalu. Tko je bio cist nek ne bude tuzan jer za vrijedan cilj se borio i izborio. Hvala ti.

    avatar

    04.01.2014. (15:27)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    nemoj te čitati zadnji post,a da niste pročitali prethodne. u drugim postovima ti se krije odgovor "gec". Rat je došao kmeni,a nisam ja išao u njega. Rat je u mojem mjestu radio strahote. takav sam kakav sam, bio sam spreman umrijeti i zbog tebe, da ti možeš živjeti i pisati što god hoćeš. Razumiješ ?

    avatar

    04.01.2014. (15:40)    -   -   -   -  

  • Engel

    Moja je web stranica www.mojarodnagruda.de.
    Kad to uneseš i klikneš naziv stranice je drugačiji,zašto,o tom idući put.
    Tamo ćeš naći moje brojne domoljubne pjesme,najnovija je ona Ante Gotovina (sa lijeve strane druga po redu).Ja se ne slažem sa ovim tvojim pisanjem nimalo jer ti braniš upravo one koji Hrvatsku razaraju.A tko ju razara,bivša UDBA koja danas zemljom upravlja,komunisti-titoisti.
    I sam blog.hr je udbaški.Evo ja sam se u zadnjih 7 dana registrirao 6 puta,sadržaj posta je bio uvik onaj isti o Anti Gotovini uz njegov foto.Blog.hr mi je sve blogove redom brisao.Vidim,javio si se kod Semper Contra ali si mi nejasan.Taj komunjara koji Hrvatsku ne može smisliti ukrao je moj osobni foto sa moje web stranice i tamo objavljiva i mnogo štošta benavi.Ti ako si uistinu hrvatski branitelj onda si mu tamo trebao pošteno odbrusit.Pozdrav!

    avatar

    04.01.2014. (16:04)    -   -   -   -  

  • gec

    pročitao sam ja tvoje postove i ??? koji odgovor. dalje tvrdim da smo izigrani i izmanipulirani, a danas siromašni i puni mržnje.
    čuj ja ti ne pušim tu tvoju demagogiju. nisi ti niš zbog mene ratovao niti mi omugućio da živim i pišem na ovom blogu. kužiš? nemoj si umišljat.

    avatar

    04.01.2014. (16:05)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Koja to moja rečenica brani one koji su razarali Hrvatsku? Možda misliš na drva koja dolaze sa lijeve i desne strane ? Da li je to laž ? Možda i ti trebaš čitati sve moje postove, od početka. Pročitaj prvi moj post, Wake me up.Pok. Ive Vlaić, najveći čovjek kojeg sam u svom životu vidio.

    avatar

    04.01.2014. (16:14)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    bitno je samo da znaš ko su ti koji su se tada krili po mišjim rupama-možda su upravo oni ti koji će iskoristiti tvoj jad? nemoj to dozvoliti. pozdrav svim časnim braniteljima i sve naj u 2014.

    avatar

    04.01.2014. (16:29)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Hajde molim Vas da se ne prepucavate preko mog posta. Ja te "gec" ne mogu promijeniti. Takakv si kakav si. Ne mogu Vas uvjeriti da mi vjerujete da sam bio spreman umrijeti za nepoznate ljude i to se neću truditi.Ja nisam"engel",a nisam ni "gec".

    avatar

    04.01.2014. (16:36)    -   -   -   -  

  • Engel

    Za Gotovinu znadem da se borio i to ne može nitko poreći.
    Svi oni koji su se borili a danas se kaju su kukavice.
    Koji Ive Vlajić,jel to onaj iz Kaočina kraj Drniša?
    Smiri se i ne psuj jer ja znadem biti đavliji.Ti si dosta prost.

    avatar

    04.01.2014. (16:39)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Ive Vlajić iz Vlajića. Samo je jedna onakva ljudetina. Molim Vas da izbrišete sve proste riječi iz svojih komentara kao i riječi koje šire nacionalnu,vjersku,rasnu, regionalnu mržju. Ako to ne učinite biti ću prisiljen da brišem vaše komentare.

    avatar

    04.01.2014. (16:44)    -   -   -   -  

  • Ema

    Procitala sam ti postove unatrag. Ni traga mrznji, niti bilo cemu uskogrudnom. Iznosis istinu, o onom vremenu prije i o ovom sada. U moru blogova koje je zalosno citati koliko su puni mrznje i etiketiranja, u moru tih blogova zbog kojih mi dodje odustati od pisanja i citanja, ti si nesto novo, drugacije. Ti i jos mali broj ljudi pojavite se i kazete: ipak vrijedi. Bas kao i rat koji je bio, unatoc svemu ovom danas, vrijedilo je biti branitelj i zao mi je da si tuzan. Nadam se da ce ti spoznaja kako nismo svi nezahvalni i nesvjesnj istine umanjiti tugu koju osjecas.

    avatar

    04.01.2014. (16:44)    -   -   -   -  

  • Engel

    U kojim komentarima ti vidiš poste riči,ja ih ne mogu izbrisati ako ih ima jer se ne javljam registrirano a ako bi i registrirano nemoguće je kad prođe izvjesno vrime za to,oko pola ure.Ili možda misliš na moj Homepage?Ono ni Bog nema pravo izbrisati a ja da sam mislija brisati onda to nebi ni pisa.Eto,pomogao sam ti da ti blog živne,nitko ti se nije ovako uljudno javija poput mene i opet bruntulaš.

    avatar

    04.01.2014. (16:57)    -   -   -   -  

  • gec

    @tužni branitelj
    oprosti, ali na mirkecove ispade je teško šutjeti. novi si ovdje, pa još neznaš s kim imaš posla.

    vjerujem ja tebi da si bio spreman umrijeti, ali nemogu vjerovati da bi to ponovo učinio. pa kaj ne vidiš za što su dečki poginuli? kaj ne vidiš kako su mnogi završili i kako danas žive? kaj imaš neku slobodu? imaš posao, novaca, stan, osiguranu nekakvu normalnu egzistenciju?
    dok si ti ratovao, a ja sjedio u skloništu uz uplakanu majku jer mi je brat bio u tom jebenom ratu, velike hrvatine su pljačkale hrvatsku te počeli osiguravati svojoj praunučadi egzistenciju. a mi smo danas na samom dnu. siromašni i polu gladni.
    eto to mene muči. me muče me nikakve zavjere o ustašama i partizanima, jugoslaviji ili udbašima. jer ovako i onako je to bačena kost ne bi li bili mirni. mirni i gladni.

    avatar

    04.01.2014. (16:58)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    blogdogg
    Potpuno si u pravu.

    avatar

    04.01.2014. (16:59)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Ema
    Hvala najljepše.

    avatar

    04.01.2014. (17:00)    -   -   -   -  

  • Ema

    @ gec, branitelji su ucinili svoj dio. Sto se poslije dogadjalo i sto se danas dogadja, njih pogadja najvise, jer su najvise i dali. Bi li ponovili opet, ne znam, ali bi li ponistili svoj doprinos u ono vrijeme, (tj bi li ostali doma da su znali sto ce sve biti poslije rata) ne vjerujem da bi, jer su isli srcem i dusom i dali sve za Hrvatsku, kako bi bila slobodna. Bilo je to vrijeme tesko a opet nekako...vrijeme ponosa i zahvale. Ja nisam u ratu bila, niti izgubila najblize, ali kad god bi srela u gradu branitelja, bila sam zahvalna. Ako bi bio u redu na mom salteru, pozvala bih ga naprijed, i nitko se nije bunio...jer, on je dosao s terena, s ratista gdje se bori i za nas. Znali smo to, cutilo se i bili smo nekako skupa.

    avatar

    04.01.2014. (17:07)    -   -   -   -  

  • Engel

    gec je Alexxl.blog.hr

    avatar

    04.01.2014. (17:09)    -   -   -   -  

  • Ema

    @ Engel, dosta je prepucavanja, sto ne bismo potrazili ono najbolje u nama i poceli s time graditi bolji svijet. Sebe nam valja promatrati, sebe mijenjati...svi imamo sto.

    avatar

    04.01.2014. (17:12)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Gec
    Vidi , nisam glasao za ovu koaliciju. Ne bih joj glasa dao niti na sljedećim izborima, ali ja bih iskreno volio da ona na idućim izborima pobijedi sa barem 70 posto glasaova. Razlog sam naveo već ranije.
    Takav sam,kakav sam.

    avatar

    04.01.2014. (17:19)    -   -   -   -  

  • apis

    pročitala sam, shvatila tvoje riječi, ali večeras me toliko potrošilo moje vlastito pisanje i riječi kojim sam šetala kroz sjećanja da jednostavno nemam snage bilo što više nego ovo reći.

    avatar

    04.01.2014. (18:37)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @tuzni branitelj, u svom bjezanju od ruzne istine da ste izmanipulirani, ti i tebi slicni, su zapravo kisik toj vatri koju pominjes. Pljacka i prevare nisu poceli nakon rata, vec naprotv, dogovoreni rat je posluzio dvojici psihopata kao platforma koja garantuje njihov opstanak na kormilu i ujedno i kao zavjesa iza koje su ostvarivali svoje megalomanske ambicije i tovili svoju zvjersku i nezajazljivu gramzivost..
    Stoga, vec debelo dokumentovane pojedinosti i cinjenice predocene javnosti (i sudu u Haagu) tesko da ce postati predmetom tvog interesovanja..
    Nadam se da nisi ucestvovao u 'braniteljskim' podvizima u razaranju BiH kao prvenstvenom cilju 'domovinskog braniteljstva' u kom su kojekakve oluje sluzile samo kao spektakularan paravan..

    avatar

    04.01.2014. (19:33)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    skydiver
    Ako sam te dobro shvatio. Ja sam kisik vatri. ja sam izmanipuliran. Mog djeda koji je ubijen u svoj kući je biće isto izmanipulirao netko od te dvojice. Možda su i žrtve u ovčari Izmanipulirane, onda i u Jasenovcu ? Pa da, kako ne shvaćam, žena kada je silovana i ona je kriva, jeli tako da nje nema onda sigurno ne bi bila silovana. Da si ti čitao moje postove od početka ne bi napisao toliko pretpostavki o meni jer sam napisao svoj život od 16-te godine.Imam frenda koji kada vidi zeleno-crvenu jabuku ne želi priznati da je jabuka zeleno-crvena.On tada ima razne teorije o tome kako je do toga došlo, koje svjetske sile i nesile ...
    Ali, kada pogledam možda si i u pravu. Možda sam ja druge izmanipulirao da se ostvari moji ciljevi neovisne Hrvatske,da se sruši Jugoslavija, no nisam je uspio napraviti takvu da u njoj nema pljačkaša,ratnih profitera,lopova, ratnih kukavica,ratnih zločinaca,političkih sociopata, političkih paranoika.
    I zašto se svi skrivate iza tih anonimnih nikova ?

    avatar

    04.01.2014. (20:44)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @t.b. tvoji pokusaji izjednacavanja uzroka i posljedica, i previdjanje pomenutog prvenstvenog cilja 'domovinskog braniteljstva, samo potvrdjuju ono sto sam rekao o bjezanju od istine. Pojedinacne sudbine su posljedica a ne uzrok - no buduci da vec 20 g. uspjesno izbjegavas suocavanje s istinom, nelogicno je ocekivati da ce moj komentar nesto projeniti.. U svakom slucaju, posljedice snosis ti i ljudi oko tebe, i tako ce i ostati sve dok se ne skupi dovoljno motiva i hrabrosti za preispitivanje zavodljivih mitova..

    avatar

    04.01.2014. (21:08)    -   -   -   -  

  • skydiver

    P.S. Pretpostavljam da je tvoje stvarno ime tuzni a prezime branitelj, a ne da je to nekakav, nedajboze, nik.. Simptomaticno i sasvim u skladu s ostatkom spike..

    avatar

    04.01.2014. (21:26)    -   -   -   -  

  • Ema

    Nikad ne razumijem one koji dolaze sa svojim "istinama" na tudje blogove. Nek svatko otvori svoj i pise sto hoce, i druge pusti na miru. I zna se da nije isto pisati anonimno i pisati sa nickom koji vodi do bloga onog koji komentira.

    Najbolje ti je ne ulazit u rasprave i sve sto vrijedja tebe i ono u sto vjerujes, ili osobe koje cijenis, naprosto obrisat.

    avatar

    04.01.2014. (22:40)    -   -   -   -  

učitavam...