Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • voltaren

    Interliberom ću valjda prošvrljati tek u subotu, barem se nadam tome. Vidiš, kad ti jesen bude preobična bez snijega, dobro dođe ta virtualna fotografija prošle zime pospremljena negdje u glavi.

    avatar

    14.11.2013. (13:35)    -   -   -   -  

  • voltaren

    sada ne bih imao ništa protiv puno snijega i puno sunca koje se odbija od puno snijega jer je to bolje od puno kiše iz puno sivih oblaka.

    dogodilo se ovo - kako su ovdje u Zagrebu odlučili da stanari više ne mnogu odlagati krupni otpad na ulicu što bi onda nakon dan, dva pokupio kamion s onom pauk-rukom, tako sam i ja morao smisliti što s velikim starim madracem koji je dao svoje. kud ću s njim? i tako sam ga razrezao i ogulio kako bi dio od tkanine mogao zarolati i baciti. ostala je samo žičana jezgra i to je toliko zanimljivog izgleda da razmišljam kako bi to žičano tkanje ostavio na jednom zidu u sobi kao pravo pravcato umjetničko djelo. znam da zvuči neobično, ali nije ništa manje impresivno od djela suvremenih umjetnika koji zavare par limova u skulpturu. možda probam, treba samo dva šarafa u zidu koji će to držati. i siguran sam da bi svima koji uđu u sobu to ostalo u sjećanju :)

    avatar

    22.11.2013. (16:55)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Pa da :), i onda te netko od tih koji ti ulaze u sobu zapita - A kaj ti je ovo?, a ti onda mirno veliš - Tu spavam.

    I kad bi zbilja uspio spavati tako, na žičanim oprugama gore na zidu, to bi tek bila prava umjetnička instalacija! :):) A znam već od prije da si dovoljno lud, pa me ne čudi ideja. Je da bih ja to još pofarbala u milijun nijansi, ali ni samo ovako zbilja nije loše. Samo bi mogao imati problema ako se pročuje kakvu vrijednost držiš u običnoj sobi, morao bi imati barem prosječan bunker za umjetnine negdje ispod sobe, ali ne znam kako to izvesti kad živiš na ne znam kojem ono katu?

    Ništa, barem budi oprezan tko ti sve prolazi sobom. I sretno sa šarafima :) Vidiš da i ova kiša ipak ima smisla, vrijeme je idealno baš za bušenje zidova, jer što bi drugo čovjek sad radio? Ali imaš pravo, ni meni siva nije najdraža boja iako znaš da ih volim, zapravo mi je najmanje draga, čak mi je i teška crna lakša. I sama često budem sivkasta od takvih sivih oblaka, bez dovoljno sunca osjetim da naprosto venem, baš kao biljka. Hm, još od tvojeg posta se stalno nešto poistovjećujem sa zelenjavom, valjda je moguće da nam ostanu posljedice nakon nekog vremena provedenog u vrtu.

    Koliko ono kažeš da ti treba snijega i sunca, jel baš mora biti puno ili može makar nešto koliko ti mogu poslati? :)

    avatar

    22.11.2013. (18:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...