Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • geomir

    Nježno i judski iskreno !!
    Triba tako više puta promislit, a ne samo na ovi dan!! :-))

    avatar

    31.10.2013. (21:34)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Točno tako, geomire. Ne prođe ni jedan dan bez njih i dijaloga s njima... ali ponekad upadnemo u kolotečinu, u taj ludi žrvanj koji nas melje i potrebno nam je i fizički posjetiti grobove i tako pokrenuti vremeplov. Meni se sada slučajno poklopilo s datumom... Zbog nekih izvanarednih okolnosti i obveza razmišljala sam ove godine preskočiti to putovanje i ne robovati datumu... ali drago mi je da nisam preskočila.... jer bez obzira na sve... uvijek možemo i moramo pronaći taj trenutak za vremeplov....

    avatar

    31.10.2013. (22:36)    -   -   -   -  

  • mojagala

    Na radiu je treštala muzika dok si se ti sićala svojih najmilijih i to dan prije SVIH SVETIH.Odaje li se počast svojima i svima onima kojih više nema uz glazbu koja dopire iz radia a mobitel još zvoni,neisključen?Meni su takve stvari nepoznate i prvi put ih čitam kod tebe u postu.Obišla si i spomenik partizanima,zašto ne,osobni odabir.Ja sam se danas rano probudio,ustao i zapalio svijeću lojanicu,pomolio se uz posebne molitve za ovaj BLAGDAN,za zdravlje i mir svima,za dušu svih onih kojih više nema.Počivali u miru Božjem!Posebno sam se pomolio za dušu u DOMOVINSKOM RATU nestalih hrvatskih branitella,za žrtve u Bleiburgu i na križnim putevima koji su umoreni zločinačkom politikom onih čiji si ti spomenik obišla.

    avatar

    01.11.2013. (08:19)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Mirče... Odaje li se počast svojima i svima onima kojih više nema uz glazbu koja dopire iz radia a mobitel još zvoni,neisključen?

    Ne kužim što to točno ne razumiješ? Znači, ako svira muzika ili ti zvoni mobitel, a tebi u misli doleprša ili je prizoveš.... uspomenu na nekog koga više nema na ovom svijetu.... ti si u problemu. Ili odmah zaustavljaš auto, gasiš muziku, mobitel bacaš u obližnju rijeku, izlaziš iz auta, staneš u stav mirno?!!! :))))))
    Kod mene ti mrtvi dolaze i odlaze kad im se svidi... druže se i maze sa mnom u najneobičnijim situacijama..... jer ne postoje neprimjerene situacije... oni su me stvorili ili mi na neki drugi način bili jako važni... bili su dio mog života dok su bili živi.... a to nisu prestali biti ni kada su otišli. Taman posla da mi netko odredi pravila po kojima o njima smijem razmišljati! :))))))

    avatar

    01.11.2013. (11:26)    -   -   -   -  

  • mojagala

    Svi sveti!

    01.11.11 (Allgemein)

    avatar

    01.11.2013. (11:31)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Znao sam da si literarno vrlo talentirana, ali sada to još bolje znam. I znam da ti nije stalo do pohvala takve vrste, jer si ovaj tekst pisala iz drugih nekih razloga i dubina, iz središta srca. Vrijedi ovo pročitati još koji put, jer je zaista opipljivo i plastično kao da čitam direktno iz tvoje duše...

    avatar

    01.11.2013. (20:56)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @M.A., hvala ti...

    avatar

    01.11.2013. (22:21)    -   -   -   -  

  • Neobux - The best way to earn money online

    pozdrav!

    avatar

    01.11.2013. (23:24)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Draga Dona, jako emotivno, nježno - i znaš, jako, jako mi je stalo da Ti je sada dobro i jako me veseli da si sve "preživjela" - uvijek ima malih, malih sitnih prepreka, ali - Ti ih sve uspješno rješavaš. Na to stvarno trebaš biti ponosna, i ja znam - kad Ti je najteže, znaj da će već sutra biti dobro i lijepo, i da će se naći netko, tko će vratiti osmijeh na lice...Kao što sam ja razvukla osmijeh od uha do uha kada sam pročitala Tvoj komentar kod mene...Hvala Ti!!!! Volim Te, jako, jako!
    Pusa, Tvoji L+B+G

    avatar

    01.11.2013. (23:32)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Neobux... pozdrav i tebi....
    @Luki... hvala ti.... i ja tebe volim. :)

    avatar

    02.11.2013. (10:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...