Komentari

fly-without-wings.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ina

    Pa lijepo. Drago mi je da si sretna. I nadam se da će sve ispasti bolje nego što se nadaš, a ako ništa drugo da ćete barem postati dobri prijatelji. Ovako iz posta mi se čini ok dečko. Ja sam inače isto tako smotana kad sam kraj nekog tko mi se sviđa i ili se ponašam čudno ili lupam gluposti, a poslije si mislim mogla sam reći ovo ili ono ili postupiti ovako ili onako. Valjda tako mora biti :)

    avatar

    28.10.2013. (19:42)    -   -   -   -  

  • Karla.

    Toliko me zaintrigirao momak da sam stvarno otišla pročitati taj post o njemu i vašem ljetovanju, stvarno se čini kao šarmer na kojeg bih lako pala :D Drago mi je da si otišla na tu audiciju i da si sad toliko sretna zbog toga, vidiš kako malo hrabrosti mnogo toga donese. Samo tako! I čuvaj tu prijateljicu, takve se rijetko nađu :*

    avatar

    28.10.2013. (22:29)    -   -   -   -  

  • Jeannie

    Divno je što imaš takvu prijateljicu, prijateljicu koja zna kako će te usrećiti. :) A muško-ženska prijateljstva znaju biti zeznuta, upravo zbog te mogućnosti zaljubljivanja. Ali ti najbolje znaš hoćeš li ga moći smatrati prijateljem ili ćeš se nadati nečem drugom. Sretno ti bilo i uživaj na probama zbora. ;)

    Btw. novo kod mene.

    avatar

    29.10.2013. (16:44)    -   -   -   -  

  • Ines

    Baš lijepo.
    Kao u filmu nekom.
    Imaš predivnu prijateljicu.
    Sretno dalje sa svime! :)

    avatar

    01.11.2013. (12:20)    -   -   -   -  

  • Sunčicaa

    Draga, čestitam ti na upadu na zbor!
    Moram priznati da sam ljubomorna što sudjeluješ u tako lijepom okupljanju mladih. I ja sam odmalena pjevala u raznim zborovima i imala brojne nastupe, moram priznati da mi nedostaju ti dani! :)
    Nadam se da će ubrzo novi post s novim novostima! :)
    Natipkala sa novo pa ako si voljna, svrati!
    Osmijeh ti ostavljam! :)

    avatar

    04.11.2013. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...