Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • škrpun

    Kako Aristotel reče: 'pokvaren čovjek poštuje iz straha a pametan iz ljubavi'! Mislim da su više krivi ovi drugi jer ne dižu svoj glas već puštaju
    da voda teče a kad dođe do slapa obično je kasno! Poz.

    avatar

    11.10.2013. (16:34)    -   -   -   -  

  • Neverin

    naši političari su jaki u Hrvatskoj, manjo od makovog zrna u Europi...
    Glede SDP-a nemam dobre riječi o njima. Ekonomski uvjeti povlače kulturološke i civilizacijske. Kako da plaćamo najpotrebitijima kad više nemamo nadzor niti nad vlastitim proračunom? Za mene je ova vlast ujednako veleizdajnička kao hadezeovska što znači da pod hitno trebamo nove ljude u politici jer ovi tu ako nisu dio rješenja znači da su problem.

    avatar

    11.10.2013. (19:23)    -   -   -   -  

  • sewen

    Čist odgovor - ljudi smo! S tim ne mislim i pametni! Normalni! I tome slično....

    avatar

    11.10.2013. (22:03)    -   -   -   -  

  • skydiver

    "Zasto nas povjest nije nicemu naucila?" Pitanje i nije tako lose ali su odgovori gola katastrofa i dokaz da "nas" povjest ustvari nikad nije bas narocito zanimala. Nezainteresiranim ucenicima ni savrseni profesori nemogu biti od koristi.
    50 miliona evropljana nema sta jesti (jucerasnji "Spiegel"), 50 miliona amerikanaca, tj svaki sesti, ovisi o 'food stamps'. Rijec je dakle o najrazvijenijim i najbogatijim zajednicama na planeti koje, uzgred receno, zive u izobilju na racun ostatka svijete (koji ce nam i dalje ostati nezanimljiv, i povjesno i geografski, sve dok i sami ne postanemo clanovi tog 'kluba').
    Btw; izraz; "Ekonomska kriza" je cisti krap. Ekonomija (tj ono sto danas pod tim podrazumjevamo, bas kao i pod pojmom 'Politika') je vjestacka tvorevina (feminizam za nesputanu gramzivost), koja je samo jedan od uzroka terminalne stagnacije. (kriza je pogresan izraz jer znaci prolazno stanje, privremeno odstupanje od normale, za razliku od procesa kojemu imamo cast svjedociti).

    avatar

    12.10.2013. (04:52)    -   -   -   -  

  • skydiver

    PS Ups! "feminizam' je odjebativna zamjenica za 'Eufemizam' i ta omaska (izostanak prateceg smajlica) je slucajna gnjus posljedica chatanja na fejsu.

    avatar

    12.10.2013. (05:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...