Komentari

sveosvijetuprijenasiokonas.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Sidney.Lupin

    Hvala ti na komentaru kod mene. Drago mi je da imaš tako zdravo razmišljanje. Eto, napisala sam zadnji post iz serije "Zašto se isplati biti kršćaninom". Slobodno navrati i komentiraj. Vidim da ću trebati izdvojiti dva sata da pročitam tvoj novi post. Ovaj vikend je kao stvoren za to. :)
    Pozdrav u Kristu
    Sidney

    avatar

    12.10.2013. (17:30)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Morat ću i ja posvetit malo nedjeljnog vrimena tvom postu!

    avatar

    12.10.2013. (21:44)    -   -   -   -  

  • tignarius

    daj @voyi.
    skrati ribu....
    drag mi je Starčević, al mi je trenutno krevet "pri pameti"

    skroz si se razlinija!!

    avatar

    12.10.2013. (22:39)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    znaš kaj, politika baš kao i život vrlo su jednostavne. sve velike "odluke" pa ako baš hoćeš i ratovi počinju u (van)bračnoj ložnici. tako je svojedobno počela i hrvatska nesreća sa madžarima zahvaljujući činjenici da se mladi Franz zatreska u Sisy. da je kojim slučajem mjesto Eržebet u pitanju bila Dora ili Dorica (Krupićeva ili bilo koja druga), litava bi povijest izgledala drugačije.
    inače, osobno bi volio da se Ruža kna slijedećim izborima za predsjednika RH kandidira. mam bi glasao za nju. ;)

    avatar

    12.10.2013. (23:28)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Bas si puno napisala. Zbog tolikog tvog truda procitala sam cijeli tekst iako me ove teme i ne zanimaju. Ali opcenito, napisano je vrlo seriozno. Pozdravljam!

    avatar

    13.10.2013. (20:06)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    A tko kaže da je povijest učiteljica? Svako vrijeme nosi svoje junake, svoje veličine i one koje bi rado zaboravili.

    avatar

    14.10.2013. (19:33)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    19.10.2013. (16:44)    -   -   -   -  

  • MiB

    Inace ne volim bas stavljati na papir svoja misljenja, vise se drzim 5 tocke Americkog Prava; da svi imamo pravo na sutnju jer sve ono sto kazemo moze se upotrijebiti protiv nas (na sudu). Ha ha ha...
    Ma vec neko vrijeme planirao sam napisati neki post o Vukovaru, pravima Hrvata u RS, kao i o nasim novinarima kod kojih moras procitati cijeli clanak dva puta da bi shvatio sto su zeljeli reci u naslovu.

    Z@ More Ljubavi: Povijest je uciteljica, ali smo mi losi ucenici!! A mozda se nasi politicari drze teorije da je ponavljanje majka znanja, pa stalno vode zemlju sve dublje u propast kao i njihovi prethodnici, a valjda ce i oni jednom zavrsiti tamo gdje su i neki od njihovih prethodnika....

    avatar

    19.10.2013. (18:27)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @ Sidney.Lupin

    pozdrav sestro u Kristu, hvala na komentaru, nadam se da si uspjela pročitati post o našemu velikanu i ocu Domovine. Predlažem svima da navrate na tvoj blog, koji nudi kršćansku nadu i okrepu.

    @ sjećanja i osvrti

    hvala na posjeti i nadam se da je pronađeno vremena za pročitati post.

    @ tigre

    heh znam da su ti moji postovi dugi, ali nisam odavno pa
    treba nadoknaditi to u jednom. Na tvome sam blogu ukratko napisao što mislim o Mamiću pa se čini da nisi zadovoljan, a opet da udugo počnem elaborirati njegovu pokvarenost i način upravljanja ne bi ti se dalo čitati. Mislim da vrijedi pročitati o Starčeviću o njemu nema baš puno po medijima i blogovima, a o Mamiću ima ;) Ako se nekome ne da čitati o Starčeviću neka bar pročita ovaj zadnji dio gdje sam izvukao neke njegove poruke koje nam mogu biti svima poruka i pouka.

    @ bocacciozg

    Da prijatelju u pravu si, žene vladaju svijetom i vladale su i od Eve u vrtu preko Kleopatre do mnogih žena da sad ne nabrajam u srednjovjekovnim intrigama a i ovoj o kojoj ti govoriš, da je neka naša Dorica ;) Naravno jedna je žena za sve nas i naše iskupljenje naša nada i zagovornica Blažena Djevica Marija, njoj se utječemo i ona je kraljica našeg hrvatskog naroda. Što se današnjih pravaša tiče Ruža je napravila veliki korak, ali je za mene naoravila kardinalnu grešku kad je umjesto ujedinjavanja i stvaranja jake pravaške stranke krenula u koaliciju sa HDZ, gdje će se utopiti i netstati, kao što su nestali i utopili se HSS i HSLS. A HDZ je ništa drugo nego desno krilo saveza komunista. HDZ nema veze sa desnicom, a stranačka demokracija je uništena još devedesetih kad su izvršeni politički atentati na vođe oporbe, od Parađika do Kraljevića i krađe HSP i instaliranja udbina doušnika Đapića u HSP. Bilo bi dobro da se u politiku vrati Dobroslav Paraga, a za Hrvatsku je rješenje u izborima zastupnika u Sabor a ne lista kao što je sad. Jedini demokratki legitimitet u državi imaju izbori za predsjednika države, župane i gradonačelnike i načelnike. A svi vidimo da se umjesto u tom smjeru ide prema ukidanju izbora predsjednika mod strane građana i smanjenja ovlasti gradonačelnika a i ne dozvoljava se referendum koji narod želi, evo najbolji je primjer referendum koji traže građani preko građanske inicijative u ime obitelji

    @ brigita3

    ja sam muško ;) a drago mi je da si ipak pročitala iako nije tvoje područje, probaj naniže tražiti možda nađeš nešto što bi ti moglo biti zanimljivo npr Lokrumska legenda

    @ More ljubavi

    Povijest bi nam trebala biti učiteljica života zato je i zanimljiva, kao što iz naše prošlosti naučimo neke greške pa ih ne ponavljamo, barem n bi trebali, znaš što kažu, pametan čovjek uči iz tuđih grešaka, glup iz svojih a budala uopće ne uči ;)

    @ Don Branko

    Pozdrav

    @ Man in Black

    Da ali znaš ovdje ne pišemo pod pravim imenom i prezimenom a i možemo se izraziti o čemu god želimo. U stvarnosti ionako naš glas ne uvažavaju stoga ga napišimo ovdje a ako netko ovo čita i ako netko sazna naša prava imena i prezimena ( a to je nemojmo se zavaravati određenim službama vrlo lagan posao) onda trebamo biti ponosni da je nekome važno što mi mislimo i ako nas želi ušutkati znači da pogađamo bit problema.

    LP i BB

    avatar

    20.10.2013. (14:07)    -   -   -   -  

  • tignarius

    ma ne daj Bože..da mi se ne da čitati o Starom..ja onako malo "bockam"
    naravno da bi nešto trebali naučiti
    al za to treba volja..učitelj..i određeni kvalitete da se nešto zapamti
    al ova cvilizacija, kratke pameti i duge kose juriša u sumporne močvare supersoničnom brzinom..
    a tamo je čeka Stara zmijurina razjapljenih usta....
    pogledaj (mislim na "Dnevno") šta V. Orban misli o istoj..
    Mamić je nažalost "pajac" al ima određenih kvaliteta....jer ovi koji su protiv njega su nemjerljivo gori...
    smrad do smrada

    avatar

    20.10.2013. (19:32)    -   -   -   -  

  • milord55

    Veselim se da si se vratio. Kao i o svemu dosad, ti si i sada temeljit i pouzdan, pa je moje znanje o pravaštvu i ondašnjim prilikama, oskudno i ostarjelo, ponovo zakrpano. Zanimljivi su mi i tvoji stavovi o našem vremenu u nekim komentarima. Stoj mi dobro!

    avatar

    21.10.2013. (17:17)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Eh tigi, tigi svaki čovjek ima određenih kvaliteta i Zoran Milanović ali ako su javne osobe onda ima da paze što rade i kako se ponašaju, da li su oni uzori nama i našim mladim. Ti uvijek biraš manje zlo, ako ćeš iskreno meni je manje zlo Milanović od Mamića, ali ja nisam taj koji bira manje zlo, ili dobro ili ništa. Zdravko Mamić je glava hobotnice koja stoji na vrhu zločinačke organizacije HNS. Zapravo vrh te organizacije je zločinačka organizacija jer su je oni preuzeli i vladaju, a motiv svega je novac kao i svih ratova u povijesti. Novac daje moć.
    Oni koji su protiv njega su navijači, a oni koji su s njim svi ostali na čelu sa ministrom Jovanovićem. Nije valjda da si naivno pomislio da su Jovanović i Mamić u sukobu, novac sve rješava. Čak je i na dnevno.hr nedavno pisalo o tome dealu koji je mnogima jasan, i naravno da Mamić za lovu koju obrće pametno igra i glumi šasrlatana po medijima, a medijima pak njegovi istupi pune stupce i donose naslovnice, svi zadovoljni, sad je malo u krizi jer dinamo nije ušao u ligu prvaka, a još ako bi reprezentacija ispala nastao bi problem, ali ako ode reprezentacija na SP onda se može mirno posveti novoj Ligi prvaka za lovu sa kojom dalje vlada. On postaje nervozan kad mu ponestaje love. Da ne rečeš da vjerujem medijim ja sam njegov nmačin vladanja i uništavanja na kraju svega vidio u svome kraju preko drugoga čovjeka ne njega ali princip je isti, gore je naravno veća lova ali sve se svodi na isto. To još prije nego je Mamić bio poznat u medijima.
    Problem našega naroda je što uvijek bira manje zlo i što se vezuje uz neke vođe koje onda idealizira pa i npr dr. Franju Tuđmana. Ja bih ovdje istaknuo jednu rečenicu dr Ante Starčevića: To je glavna nesreća Hervatah, da se derže ljudih, a ne načelah, a ne programa.

    Predlažem pročitati one rečenice na kraju posta vrlo su poučne. pročitati i rečenicu koj ide prije ove navedene ;)

    @ milord

    drago mi je da si navratio i da čitaš, ma komentiram ja i današnje događaje i po drugim blogovima

    avatar

    22.10.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Slažen se s Tigiem ... post tvoj bi neki tribali 2 puta pročitati
    i dobro o njemu promisliti .... pozdrav ....

    DV

    avatar

    25.10.2013. (12:12)    -   -   -   -  

  • tignarius

    nije isto ukrasti pile i kravu
    a razlika između Zokija i Zdravkeca je puno veća
    drž. proračun RH je oko 130 mlrd kuna
    Dinama oko 100 mil.

    ima neke razlike...

    pazi ako Mamića istjeraju, majka Partija stiže u "fudbal"

    avatar

    26.10.2013. (21:57)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @ tigi

    jesi to mijenjao malo nick?
    A ovo za ovu dvojicu si malo izmiješao kruške i jabuke. Zdravkec je jako sposoban u onome što radi, a Zoki jako nesposoban u onome što radi, a uostalom preko Jovanovića oni su i u koaliciji. Nije valjda da si naivac pa da to ne vidiš ;) Iz proračuna se kralo kad je bila na vlasti tkz desna stranka ;) A sada ova nema ideju za išta napraviti, potpuno je nesposobna ova tkz socijalna vlada, jedino što znaju je nametanje ideologije strane ljudskom rodu, ideologije koja vodi u smrt.

    avatar

    27.10.2013. (21:22)    -   -   -   -  

  • Neobux - The best way to earn money online

    puštam pozdrav, svratite do mog bloga!

    avatar

    29.10.2013. (21:09)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Hvala na ostavljenom linku za propovijed o uskim vratima! Potresno! Sve mi je to poznato ali je teško prihvatiti da mnogi idu na široka vrata! Radije pomišljam da će se, nekkako, u zadnjem trenu svi obratiti! Ova tema mi je najteža u životu, ali valjda je i to Sotonino maslo! Nastojat ću pročitati i druge propovijedi, jer mi se čini da svećenici koje imam prigodu čuti previše blago tumače Božju riječ, ili ja dovoljno dobro ne slušam, pa čujem samo ono što želim.....

    avatar

    01.11.2013. (22:58)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    I, post o Starčeviću sam pročitala, puno informacija, neka!

    avatar

    01.11.2013. (23:01)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Uzinić je moj favorit među biskupima! Hvala na ostavljenom komentaru!

    avatar

    02.11.2013. (14:26)    -   -   -   -  

  • Sunčicaa

    Kad bi se Ante junior ovih dana rodio bilo bi mu prekasno :(

    avatar

    05.11.2013. (00:43)    -   -   -   -  

  • MiB

    Objavite post vezan za referendum i pozivite sve blogere da zaokruze ZA! Neka se cuje puls Hrvatske! Ne dopustimo da nam drugi uniste nasu stoljetnu vjeru i tradiciju jer to nam je jedino i preostalo!

    avatar

    09.11.2013. (14:11)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    ''Zdravkec je jako sposoban u onome što radi, a Zoki jako
    nesposoban u onome što radi, a uostalom preko Jovanovića
    oni su i u koaliciji.
    Iz proračuna se kralo kad je bila na vlasti tkz. desna stranka .
    A sada ova nema ideju za išta napraviti, potpuno je nesposobna
    ova tkz. socijalna vlada, jedino što znaju je nametanje ideologije
    strane ljudskom rodu, ideologije koja vodi u smrt.''
    .......
    Ovo si jako dobro podvukao .... bravo ....
    Svako dobro tebi i obitelji u ovoj godini pred nama ...
    DV

    avatar

    08.01.2014. (18:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...