Komentari

citacica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Just Me, Myself and I

  Imaš dara za pisanje i jako dobro koristiš riječi. Priča mi se sviđa, malo me podsjetila na Noć u muzeju, ali ima tu neku svoju bit.
  Moj prijedlog bi bio da je još razradiš, proširiš. Uvod u radnju je potanko opisan, fino opširan, a onda se, bar meni, oko zapleta i raspleta sve prilično brzo odvije, tako da ti je moj prijedlog da uzmeš malo vremena za to da dođe u neku ravnotežu :)
  Do čitanja :D

  avatar

  01.10.2013. (16:50)    -   -   -   -  

 • Damian S.

  Za postove poput ovog uvijek ću naći vremena :)
  i kritike mi nikada nisu bile problem,niti primanje niti davanje,tako da drago mi je da imaš zdrav stav o tome. zapisat ću sve što mi upadne u oko.

  "golobrad" to je tako čudna stara riječ za upotrijebiti da me malo prenula iz priče u temu,tko koristi riječ golobrad? :D ti,očito.

  o-ho,pa ovo je prilično radikalna i provokativna tema koje si se uhvatila. krščanski ekstremisti protiv fantasy knjiga. ne moram ti ni reći da mislim da bi kad čujem takve glasine poželio zabraniti ljudima s IQ-om ispod 65 da daju izjave u medije.

  s jedne strane,mislim da arhaičnost jezika odvaja priču od toga da bude dodatno stvarna, a s druge strane riječ je o tvom stilu u koji se u principu ne bih smio petljati.
  mislim da je malo nedovršeno u smislu da nije objašnjeno tko su bili njeni progonitelji (ili ja nisam shvatio) i da nije sasvim jasno zašto je baš ona odabrana da spasi ova bića. nekako je nategnuto za vjerovati da je slučajnost.

  osim toga, originalno, napeto i zanimljivo. bilo bi mi drago da češće pišeš na ovakav način i duljinu posta :)

  sincerely

  avatar

  02.10.2013. (00:16)    -   -   -   -  

 • M

  Bells, srce! :D Evo mene. Knjiga? :o
  Nego, ja sam malo svratila i nisam još uspjela pročitati sve tvoje postove, ali znaj da hoću i budem. Komentiram i javim kad budem. :*

  avatar

  12.10.2013. (22:05)    -   -   -   -  

 • M

  Nema više zaostataka. :3
  Pročitala sam sve, i mogu ti reći da sam uživala. Obje priče su mi se jako svidjele. Postaj još! :P

  avatar

  12.10.2013. (23:54)    -   -   -   -  

 • Just Me, Myself and I

  novo kod mene :)

  avatar

  20.10.2013. (19:55)    -   -   -   -  

 • Aaren

  Pročitala sam ovo, draga, ali nemam vremena komentirati. :/ Jedino što ti mogu reći da ću, čim skupim vremena, iskomentirati i uputiti te na greške (jer si me ipak zamolila), no vidi se veliki pomak. :)

  avatar

  22.10.2013. (10:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...