Komentari

netmyfriend.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Vidrunlije

    Ako se doista nisi u stanju pretvarati, nađi se s njom prije rođendana na kavici i pokušaj popričati mirno o stvarima koje te žuljaju.
    Ako ti nedostaje, reci da ti nedostaje, i svakako pripomeni da nikoga, pa tako niti nju, ne želiš prisiljavati da se s tobom viđa.
    Znaš kaj, česti su nesporazumi tog tipa među ljudima i potpuno su bezazleni najčešće, pa bi se nakraju moglo lako ispostaviti da si i ti njoj nedostajala cijelo vrijeme, al ona tebe nije htjela prisiljavati da se viđaš s njom :-) Šteta je kad neki manji nesporazum, preraste u udaljavanje, a potrebno je tako malo: iskren razgovor.

    avatar

    22.09.2013. (22:23)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    I ja tako mislim kao Vidrica :

    nema toga što se razgovorom ne može riješiti. Da sam na TVOM mjestu , bila bih faca i PRVA je pozvala na kavu. I lijepo se popričale. Ako ne ide, ne ide. Na rodjendan idi: ne moraš se ispričavati nikme, ako tamo s njom ne budeš razgovarala. Možda se ni primjetiti neće

    avatar

    22.09.2013. (22:55)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    na ročkas idi i uživaj, a prije toga mislim da bi trebala postupiti prema savjetu koje su ti dale Vidrica i Annaboni

    avatar

    22.09.2013. (23:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kad ne znam što raditi onda prepustim sudbini odluku preko kovanice :)

    avatar

    22.09.2013. (23:29)    -   -   -   -  

  • Nixie.

    Dogodilo mi se to često puta, ali ne treba zbog toga nekoga izbjegavati. Radije sjedneš i popričaš o svemu što te muči i šta misliš nema se pravo nitko ljutiti ako već popričate i kažete si mišljenje.

    novo kod mene.

    avatar

    23.09.2013. (12:50)    -   -   -   -  

  • Evangeline

    I ja se slažem s gore navedenim: ako se pokušaš izvući, može biti samo gore.

    avatar

    23.09.2013. (15:21)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Otiđi bez velikog planiranja, budi opuštena i situacija će se nekako razriješiti. Više puta sam planirala u stilu: ako bude to i to ja ću reći ovo i ono, a na kraju je ispalo sve drugačije i jednostavnije! Najgore je durenje
    bez ikakva razjašnjenja.

    avatar

    23.09.2013. (22:25)    -   -   -   -  

  • Zvijer

    Meni fejs nije služio za "stalkanje" drugih, nego isključivo za poruke i informacije o probama i slično, do kojih sad teže dolazim, što me veoma živcira. xD

    avatar

    26.09.2013. (23:09)    -   -   -   -  

  • Evangeline

    Oprosti, komentirah sa krivog bloga, prethodni komentar se odnosi na post na ovom blogu.
    Ja sam podvojena internetska ličnost. xD

    avatar

    26.09.2013. (23:18)    -   -   -   -  

  • (wo)man's world

    Od malena nas sve uči kako postoji jedno raskrižje gdje ljudi jednostavno krenu odvojenim putevima.
    Na to križanje dođu i prijatelji. Ona je otišla svojim putem - na novom poslu je upoznala i nove kolege -koji su u međuvremenu postali njezini novi prijatelji sa kojima provodi vrijeme za kavama i na druge načine; no oni imaju sada više toga zajedničkog.

    Ja svoju najbolju prijateljicu ne vidim po godinu dana - i kad sjednemo na kavu pričamo kao da smo jučer na kavi bile; samo sa dužim temama za razgovor. Nije mi ni palo na pamet jel' ona mene odvojila tih godinu dana što se ne vidimo.

    Kao i tvoja frendica i ti si imala opciju pozvati je na kavu ili doći kod nje u posjet. Možda se i ona ponekad zapita "pa gdje je ta moja stara prijateljica, od kada sam dobila novi posao ona je jednostavno nestala". Ona je ta koja je dobila promjenu u životu; i očekivala je da će se samo tome trebati posvetiti; i mislila je da će svi to razumijeti i podržati - očekivala je da ćete svi biti uz nju, a ne da ćete čekati nju da se vrati vama.

    Ali slobodno odi na to druženje. Prijateljstvo uvijek traje. Mislim da ćete se dočekati u zagrljaj...bez ikakvog pretvaranja ili skrivanja. I vidjet ćeš da kada sjednete da će jednostavno razgovor krenuti tokom o tome kako se dugo niste vidjele ni čule..

    Javi kako je prošlo ;)

    avatar

    27.09.2013. (11:56)    -   -   -   -  

  • August Rush

    Linija slabijeg otpora...

    avatar

    29.09.2013. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...