Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Željka

    Neki su dani teški, neki još teži... s vremenom se čovjek navikne na tu težinu i hoda sagnut pod teretom boli koja ne prolazi... Žao mi te Ljiljo, onako istinski prijateljski... teško mi je i zamisliti tvoju bol a kako je tek tebi koja s njom živiš iz dana u dan... ne znam što da ti kažem, draga, sjetim te se u molitvi, i Borisa isto... to je sve što znam i mogu... grlim te.

    avatar

    19.09.2013. (22:52)    -   -   -   -  

  • Ema

    Citajuci u pocetku sam mislila da je neka djevojka izgubila mladica..a onda vidim rijec SINE..i.jako me potreslo.
    Mislim da je to najveca bol...Tesko mi je ista pisati..kao da vrijedjam tu bol rijecima...

    avatar

    19.09.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • Lilly

    O drage moje, samo majka zna. Nije više ovo život. ovo je nešto što se zove preživljavanje, Ja zapravo više ne vidim smisao svog života.
    Hvala vam.

    avatar

    19.09.2013. (23:55)    -   -   -   -  

  • Ema

    Molit cu za njega. Gledala sam mu slike, znam mu ime..Njegova mladost dob je moga sina. A gubitak njega uvijek kao sama pomisao otvara u meni ponore koje ne zelim, samo pomisao na takvo nesto. Prosle godine, kad mu se madez pokazao kao karcinom, dodirnula sam te ponore straha. Mislec o tebi, dusa me boli...Nisam znala da li da ti pisem, hocu li ti smetati...
    Prikazat cu danas Misu za Borisa tvog kad dodjem u crkvu, ali i za tebe...Mislila sam na Gospu, ti poznajes njezinu bol, ona je izgubila sina, gledala njegovu smrt i ostala sama...Neka ti ona pruzi utjehu, molit cu za to....

    avatar

    20.09.2013. (06:52)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Piši mi draga Ema, piši. Ja u ovom virtualnom svijetu lakše živim nego u surovoj stvarnosti. Ovdje sam najbliže Borisu. Vjera da me čeka je jedina moja nada i utjeha. danas je 7 tjedana kako ga je Gospa od Anđela uzela sa sobom. Grlim te draga majko i sestro u vjeri.
    Ljiljana

    avatar

    20.09.2013. (12:25)    -   -   -   -  

  • Željka

    Znaš Ljiljo, nekad pomislim - da nam se bar vratit u one dane kad smo bile vesele curice u našoj maloj školici.... i da život ponovo krene od tamo, nekim novim tokom... i da dragi Bog ima neki novi put za nas, pogotovo za Borisa... tako nekad vrtim po glavi kojekakve kombinacije i često ne mogu prihvatiti stvarnost :( a opet, znam da život nema popravka i da nam je Bog svima namijenio neku ulogu i podijelio križeve, po kojem ključu - samo On zna...

    avatar

    20.09.2013. (14:02)    -   -   -   -  

  • Ema

    Citajuci, shvatila sam da je bio petak...Kad sam ti rekla da cu prikazat Misu za njega i tebe danas, nisam odmah ni shvatila da je onaj dan bas bio petak...
    Pokusat cu svaki petak sjetit se tebe i Borisa na Misi, i stavit vas oboje kad je prinos darova ma oltar, te kod Pricesti reci Isusu nek to bude za tebe i Borisa....Ako nekad zaboravim, ti me podsjeti. Dirnula si moje srce jako, i druge ti utjehe nemam, osim molitve i svog prisutstva.

    avatar

    20.09.2013. (16:11)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Hvala ti draga moja Ema, da bio je petak 02.08.2013. blagdan Gospe od Anđela, u 18:51 je odletio s njom u nebeske visine. Hvala ti i neka ti Gospodin udjeli blagoslov za sve što činiš za mene i moje dijete.

    Željka, ja bih živjela život unatrag, počevši od 02.08.2013. i znala bih kako biti najsretnija osoba na svijetu, ali nema toga više. Hvala ti što si samnom.

    avatar

    20.09.2013. (16:32)    -   -   -   -  

  • Luna

    Draga Lili,

    Da li tebi i tvojoj obitelji netko pomaže u ovoj teškoj situaciji?
    Ja sam isto majka koja je izgubila sina malo starijeg od tvog prije 16
    mjeseci. Ja i još moje dvoje djece smo na rubu sloma živaca , a nemamo pomoć ni od koga, štoviše kako ti kažeš još bi nas rado dublje gurnuli. U svakoj tvojoj riječi pronalazim sebe, tuga koja nema kraja,
    život koji više nema smisla , ali imam još dvoje djece i zbog njih moram ,
    dalje,ali neznam kako, kome se obratiti za pomoć kad nitko, zapravo, ovo ne može shvatiti. Hvala ti.
    Čitam svakodnevno tvoj blog i razumijem i osjećam sve što pišeš...
    Kao majka majci šaljem topli i veliki zagrljaj.

    avatar

    03.03.2014. (13:23)    -   -   -   -  

  • Lilly

    Draga Luna, ne znam zašto je tvoj komentar ubačen ispod ovog posta od prošle godine, žao mi je da ga nisam do danas vidjela. Inače odgovorim ako ikako mogu. Na žalost ne pomaže nitko ni meni ni mojoj obitelji. Dapače, ja sam doživjela hrpu ružnih stvari od kada je Boris otišao, ali ne mogu ovdje o tome pisati. Uglavnom, počela sam prebrzo raditi, mislila da ću možda tako usmjeriti misli, ali onda sam doživjela poslije nove godine ponovo šok (stariji sin imao prometnu), stvari se zakomplicirale do maksimuma i ja sam od tada u bolovanju. Ne znam što očekujem od sebe, od drugih apsolutno ništa. Moja bol je iz dana u dan sve veća i nepodnošljivija, jednostavno gubim volju za životom. Do kada ću izdržati nemam pojma, ne sažalijevam sebe nimalo...to je moja patnja, moj bol, ali prema Borisu nije fer...tako je bio pun života, ja sam trebala otići, ne on.

    avatar

    22.03.2014. (23:35)    -   -   -   -  

  • BRANKO (ŠTIT) STOJKOVIĆ

    24.03.2014., ponedjeljak
    MILAN KUJUNDŽIĆ DOLAZI U BJELOVAR

    SAMO MULJAJU I LAŽU DA IM JE HRVATSKA U SRCU. ISTINA O KOJOJ SE GODINAMA U HRVATSKOJ ŠUTI VEĆ DUGO TRAJE.

    Predsjednik stranke Hrvatska zora prof. dr. Milan Kujundžić dolazi u Bjelovar, u srijedu 26.03.2014., u Hotel "Central" gdje će na tribini biti i osnivačka skupština gradske organizacije - ogranka. Tribina će započeti sa radom u 20,00 sati. U Hrvatskoj to je po redu 141 osnovana nova stranka.

    Po mome mišljenju "Hrvatska zora" je samo želja za vlašću, i nije im cilj spasiti Hrvatsku. Osam tobože hrvatskih malih stranaka čine "Savez za Hrvatsku". Njima bi bilo bolje da su oni jedna stranka, jer u biti to je samo varanje birača. Kujundžićevu stranku "neki" unaprijed vide kao propalu.

    Da, to je sve malo čudno oko djelovanja "Hrvatske zore" na javnoj sceni, program izlaska iz krize im je "suhoparan" i ne stvaran... A traže se prije vremeni izbori i raspuštanje Sabora RH, i formiranje novog tijela. Kujundžić na tribini u njemačkom Franfurtu, je bio gost pod zastavom "Europske unije".

    To je sve borba za "židovsko-masonstvo" s mistifikatorskim desničarstvom se želi opet prevariti uništeni Hrvatski narod. Pogledajte logo-tip stranke "Hrvatske zore" više liči na bivšu "jugoslavensku zastavu" nego na neku Hrvatsku, uopće nema hrvatski grb sa šahovnicom. Milanu Kujundžiću zamjeraju što sad pljuje po bolesnom HDZ-u u kojemu je i sam bio.

    Izjave od dr. Milana Kujundžića su "mlake i ne vjerodostojne" u biti u svoju "Hrvatsku zoru" on je pozvao "kumrovačku stipendisticu SKH-a" Jadranku Kosor, da će se tu naći mjesta i za nju. A govori se o nekim promjenama u Hrvatskoj, dok je očito to spašavanje "ishabanih" bivših i grješnih i propalih političara...

    ---------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar /24.03.2014. (Ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 1975.

    avatar

    24.03.2014. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...