Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    em ti lopatu....

    avatar

    31.08.2013. (00:09)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ma ne brini, važno je da ti sa sobom možeš živjeti takvom kakva jesi, a uostalom zažto bi podilazila ljudima, zašto bi izmišljala ono što ne osjećaš. Prijatelj, ako je pravi razumijet će, oni drugi kaj te ne razumiju nisu niti potrebni niti važni u tvom životu, jer koliko god milsimo da smo okruženi mnoštvom svatko od nas je sam samcat u ovom svijetu. Možda je i ovo moje mišljenje grubo, ali je moje. Pozdrav ostavljam

    avatar

    31.08.2013. (14:52)    -   -   -   -  

  • kaparoculica

    tvoja "misao vodilja" te demantira ;)))))

    avatar

    31.08.2013. (16:39)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Ja se ravnam po tome da - ako je jedino što ću polučiti onime što kažem, to da povrijedim drugoga, onda radije prešutim, a ako bi time mogla pomoć, spasit, rasvijetliti, jer znam o tome više i sl., onda se natjeram da kažem. Po karakteru sam više šutljiv i promatrački tip, često ne izražavam mišljenje dok me se ne pita (jednostavno mi nije bitno da drugi znaju što mislim;), pa je moja socijalizacija išla u smjeru tjeranja same sebe da se uključim u razgovore.

    Međutim, znam jednu curu koja je kako ti kažeš opaka na jeziku, i već me povrijedila svojom jezičinom, al iskreno, nju cijenim deset puta više od cura u društvu čiji me sam ton glasa već iritira, jer je svet, pravedan, "ne brini ničim te neću povrijediti" ton glasa i dobronamjerne riječi.

    Tak da jezičina nije problem, samo su plodovi jezičine bitni. :)

    avatar

    31.08.2013. (17:43)    -   -   -   -  

  • Ema

    Mislim da je bitno ono što te pokreće kad govoriš, koji je motiv. Ako je motiv nadjačavanje s drugim, tada je to oholost. Ako je motiv želja da se drugom pomogne, tada je to divan motiv, ali i tada treba tražiti način i čekati kad će osoba moći čuti...Ako se ona sama ne otvara tada iznošenje istine može nju još više zainatiti u nečemu što je loše.
    Najbitnije je da vidiš svoje mane i želiš ih mijenjati. Ne tražiš za njih opravdanja i to je već dobar znak početka promjene. Početak pokatkad dugo traje, zapravo čini nam se da ne mrdamo s mjesta, ali i to nas poučava strpljivošću sa samima sobom. Kad naučimo biti milosrdni prema sebi, tada je to lakše biti i prema drugim ljudima.

    avatar

    31.08.2013. (18:08)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ljudi su općenito postali tako nekako samodopadni i prijetvorni da im svako tuđe iskreno mišljenje predstavlja prijetnju. Ja volim biti iskrena, ali toplo iskrena. Ne mislim da je to dodvoravanje upakirano s mašnicom, nikako, jer istinu uvijek kažem, ali već zbog sebe to ne volim i ne mogu činiti grubo ili brzopleto pa da mi onda bude žao. Učinim to taktički, ali da bude fer i da pritom ne zatirem sebe. Znaš kad mislim da je to moguće? Kad čovjek prvo sam u sebi shvati da možda ni on i to njegovo sveto mišljenje nisu uvijek u pravu, da je i on pogrešiv i manjkav pa da kao takav nema ni pravo jezikom udarati po kome mu se prohtije i na način na koji mu se prohtije. Mislim da nas takvo razmišljanje može korigirati iznutra i dati nam takta i sluha za tuđe osjećaje i situacije pa da im onda znamo i pravilno pristupiti, pritom se ne odričući sebe. :)

    avatar

    01.09.2013. (09:24)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Opaka jezičina prekrasno i efikasno selektira ljude oko mene.
    Ostaju samo prijatelji. I oni koji me vole.
    Ostao je jedan. Ostala je jedna.

    (I ne gnjave me seronje i poltroni i mediokriteti i glupani i akviziteri, anketari...čak i teta iz banke je ljubaznija nego s drugima.

    I točka.

    Fino je imati opaku jezičinu.
    To je dar.

    avatar

    02.09.2013. (10:35)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    jezičinom se daju napraviti i puno zanimljivije stvari od blebetanja :)))))

    avatar

    02.09.2013. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...