Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    opet o ljubavi....ne znam šta mi je ....

    avatar

    25.08.2013. (16:04)    -   -   -   -  

  • Vidrunlije

    Na svom sam starom blogu vidrinsmijehu jako puno pisala na ovu temu :-) Bila sam i nešto mlađa i nešto neiskusnija, i bilo mi je to potrebno, valjda, samoj sebi razjasniti neke stvari.
    Ne znam da li si čitala knjigu "Jedi, moli, voli ", Elizabeth Gilbert, u kojoj ona na prilično pitak, ali i britak na mahove i duhovit način, upravo opisuje to stanje sveopće, svoje, zaluđenosti tim osjećajem. Pa zapravo kroz knjigu zaključuje da je zaljubljena u sam taj osjećaj, i da nikad u životu zato nije bila sama. Ulazila je iz braka u vezu, iz veze u drugu, treću, petu...Pa kaže, da bi joj nakon svih tsunamija i brodoloma ljubavnih koje je doživjela, zapravo trebalo oduzeti vozačku dozvolu za ljubav...:-) Spoznala je da joj se to događa zato jer poput propusne membrane, daje previše sebe u svojim ljubavnim odnosima.
    Treba dati sebe, o da, jedini je to način za osjetiti pravu slast ljubavnu.
    Al pritom zanemariti sebe, prijatelje, svoj stari život...kobna je pogreška koju smo učinili svi, i više puta u životu. Sa lijepom zrelošću trebamo znati zadržati sebe i dati sebe, istovremeno. Naučiti upravo ono što je najteže. Bez fige u džepu ljubiti, al ostati pribran i normalan.

    avatar

    25.08.2013. (18:51)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Trebalo bi koješta , da nadopunim @vidru , ali , najviše trebamo sreće

    avatar

    25.08.2013. (23:10)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    dok sam tukao vojsku, jedno jutro satnika, strah i trepet vojarne, odvelo je u lisicama. pomislim tko može vaku ljudinu u lisice stavit, pa taj je četnike tukao k'o panta pitu, a sada ga vode. onda su pričali, prijetio je pištoljem muškarcu zbog žene i onda sam shvatio da i takve ljudine mogu izgubiti glavu zbog žene. od tada ne nosim nikakvo oružje sa sobom da mi slomljeno srce ne dođe glave. uglavnom, htio sam reći da je ta zaljubljenost jedina pizdarija koja nas jednako pogađa sa 16 i 86 godina !

    avatar

    26.08.2013. (13:14)    -   -   -   -  

  • Nellie

    nikada se ne nauci.. vjecna borba..

    avatar

    26.08.2013. (18:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...