Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • borivoj

  Drugovi i drugarice!

  Pametna stvar koju bi svaki čovjek na kraju dana trebao učiniti (barem ponekad) jeste upitati sebe što je značajnoga napravio taj dan. Fritula je malo surfala po fejsu, malo po blogovima, a gdje god ode vidi neku humanitarnu akcija. Iskaču iz svih pašteta, i čovjek ne može a da se ne osjeti ka' govno ako ne nazove "taj i taj" broj i ne donira koju kunu za potrebite. I ona je nazvala vođena plemenitom mišlju da će učiniti zbilja nešto dobro, ali i da će se bolje osjećati kad to napravi. No, ovo drugo je izostalo.

  Preuzeto sa "BLOG.hr"

  avatar

  21.08.2013. (08:12)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Novo cjepivo protiv hripavca može izazvati oštećenja mozga i smrt

  Država Missouri je u srpnju ove godine počela nuditi besplatna cjepiva u cilju prevencije različitih oboljenja, između ostalog i hripavca.

  Prema riječima dužnosnika, Tdap cjepivo koje je navodno prevencija protiv tetanusa, difterije i hripavca, bilo je neophodno zbog «povećanja pojave hripavca koje je zabilježeno zbog prestanka djelovanja cjepiva primljenog ranije u životu."

  Pozivajući se na članak objavljen u St. Louis Post Dispatch, Michelle Goldstein kaže da se u SAD-u u 2012. godini pojavilo otprilike 41.000 slučajeva hripavca.

  U usporedbi s prošlom godinom, kada je evidentirano manje od 19.000 slučajeva, to je veliki rast - što i uzrokovalo potražnju za novim cjepivom.

  Ono što su mediji propustili objaviti, svakako je činjenica da postoji veliki broj ozbiljnih zdravstvenih nuspojava povezanih uz Tdap cjepivo.

  Rizik koji hripavac, difterija i tetanus predstavljaju za zdravlje, niski su u usporedbi s mogućim ozbiljnijim nuspojavama ovog cjepiva.

  Pročitajte više  Anis - neprocjenjiva pomoć kod probavnih i dišnih tegoba

  anis Anis (lat. - Pimpinella anisum, engl. - anise) je biljka cijenjena od biblijskih vremena, koja se spominje još u Evanđeljima.

  Anis je poznat po svojim aromatičnim začinskim i ljekovitim svojstvima.

  Rimljani su često njime začinjavali kolače da bi izbjegli tromost crijeva i smetnje probave.

  To mu je priskrbilo naziv Solamen intestinorum - "tješitelj crijeva".

  I dan danas anis je jedna od najdjelotvornijih biljaka za liječenje probavnih smetnji, ali i drugih tegoba.

  Pročitajte više


  Novo u Alternativa Webshopu:
  kantarionovo ulje

  nevenovo ulje

  ulje baobaba

  www.alternativa-za-vas.com
  tel.: +385 (33) 731-922

  google+ Facebook
  Copyright © 2013 Alternativa za Vas.

  avatar

  21.08.2013. (08:38)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Karizma in osebna moč

  Ljudje, ki krojijo svet, imajo KARIZMO, samozavest in osebno moč. (Albert Einstain)

  Karizma je posebna energija, ki jo izraža posameznik in se navzven kaže v vsem njegovem delovanju kot njegova osebna moč in samozavest. Je življenjska energija, ki je skupek notranjega duhovnega sveta in zunanjega fizičnega sveta.

  To so naše misli, čutenje, dojemanje, odnos do vrednot, stališč in prepričanj. Karizmatičnost se torej ustvarja na podlagi izkušenj, misli in močne vizije, ki jo ima posameznik za prihodnost. Ta se odraža v njegovem dojemanju in izražanju ponotranjenih vsebin znotraj njegovih miselnih in čutnih procesov.

  Karizmatična osebnost sledi sebi, svoji intuiciji, preveva jo entuzjazem in uresničuje cilje v smeri svojih odločitev. Karizmatični osebnosti je to pomembno vodilo za poslanstvo, ki ga ima, saj deluje v smeri njegove izpolnitve.

  Več >>>

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  ------------

  SONČNA pošta

  avatar

  21.08.2013. (08:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovani,

  pozivamo vas na izložbu GORANSKIH VUNARICA iz Ravne Gore u kavanu "Marijana" u Matulje u četvrtak,
  22.08.2013. u 20 h. Izložiti će razne modele i suvenire od filcane vune - unikatni predmete koje same
  ručno izrađuju.
  Izložba ostaje otvorena do 10.09.2013. kad bi od 17 - 21 h ujedino održali radionicu filcanja vune i izradu
  raznih predmeta od vune.

  Radujemo se vašem odazivu. Dobrodošli !

  Organizator: Kulturno-umjetnička udruga Vita-art

  avatar

  21.08.2013. (08:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja  organizira događaj

  VOĐENA MEDITACIJA ZA MIR U SVIJETU  MEDITERANSKI LABIRINT LJUBAVI U CRIKVENICI  25. 08. 2013. god. (nedjelja)  od 19,00 do 22,30 sati

  Pridružite nam se na vođenoj meditaciji, dana 25. 08. 2013. godine, kada će se ponovno stvoriti astrološki Veliki sekstil, položaj planeta koji odgovara Merkabi, što će omogućiti otvaranje portala za prijem najjačih energija koje su potrebne planeti Zemlji za njeno centriranje, ravnotežu i usklađenje, koje jedino može osigurati Mir u svijetu.  Svjetlost iz vašeg srca je možda presudan plamičak za rasplamsavanje i održavanje plamena ljubavi u kojem bi se trebao trajno kupati naš svijet.  Naša prava priroda je mir, radost i ljubav te osjećaj blaženstva koji nam privlače obilje i blagostanje u svakom pogledu, a ovom ćemo meditacijom kreirati sliku idealne stvarnosti, koja će nas i cijelu planetu podržati u prirođenom nam stanju.  Molimo vas da proslijedite obavijest prijateljima i poznanicima.

  Ukoliko ste spriječeni pridružiti nam se u prostoru miomirisnog Mediteranskog labirinta ljubavi u Crikvenici, gdje ćemo meditiratoi podržani energijom nujegovih sjenki Virijane, Belonta, Mastere i Amanete, u prilogu vam dostavljamo prilog sa skraćenom uputom za meditaciju, koju možete napraviti bilo gdje u vremenskom periodu od 19,00 do 22,30 sata istog dana.

  Dodatne onformacije možete dobiti na:

  kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098353820 – Mirjana Andres-Rogović

  avatar

  21.08.2013. (08:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...