Komentari

pingvinski.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    ne znam zašto nema klokana ali znam da je Noa hrvatskog podrijetla, a arka napralvjena od slavonskog hrasta...nije Buba loša za zapet...šteta što smo zapeli u Krivi smo mi...

    avatar

    14.05.2013. (17:50)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Pametni su shvatili i to i bas nije cudno, pametni su pametni ali imaju li pametni neko rjesenje? Ili su po obicaju zarili glavu u pjesak? Nesto se ne sjecam da li je na Arki bilo i nojeva?

    avatar

    15.05.2013. (08:17)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    @Joanna - kako reče bard, nama je 'taman kako smo zaslužili' (barem kolektivno, čast pojedincima na trudu)

    @brigita - po mome iskustvu najvažniji korak prema riješavanju bilo kojeg (posebno osobnog) problema jest trenutak spoznaje i prihvaćanja kako taj problem postoji. unaprijed ću sam sebi dati opasku što ću u idućoj rečenici generalizirati veliku grupu ljudi, ali imam potrebu biti iskren. čini mi se kako je 'pravoj' desnici gotovo nemoguće uopće prihvatiti činjenicu da problem uopće postoji u ovoj državi. Naime kada te netko (ili ti sam sebe) odgaja uz mantru 'kako živiš u najboljoj državi, najvrijedniji ljudi, jedine prave religije i božjih vrijednosti' onda ne možeš sebi priznati kako je 'država i društvo pred kolapsom'. Istina takvi (govorim naravno o nacionalistima a ne patriotima) će kritizirati određene aspekte, kao 'komuniste koji prijete iz Vlade' ili 'manjine koje prijete Crkvi' ali sve su te kritike zapravo samo upućene bilo kakvoj promjeni statusa quo. 'Očuvanje tradicije pod svaku cijenu' zapravo samo znači želju za pretvaranjem našeg društva u nekakav vegetativni entitet zatočen u fiktivnom mjehuriću selektivne povijesti. Oprosti ako ispada da se preseravam, stvarno mi to nije bila namjera.

    avatar

    15.05.2013. (13:42)    -   -   -   -  

  • Velik, Veći, Najveći

    Mislim da nitko ne živi u poricanju. Svi živimo u uvjerenju da je loše trenutno i da neće postajati bolje. Jedine osobe koje se mogu nadati boljemu su one na vlasti - divide et impera!

    avatar

    15.05.2013. (15:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    menio daje nadu što ti uviđaš problem, daje mi nadu svaki put kad vidim da ih ima još koji si ne puštaju prevariti sjajno upakiranim celofanom. Ne mogu prestati vjerovati da će biti bolji i da ćemo se izboriti za bolju zemlju jer u suprotnom ionako ne želim živjeti na ovoj planeti pod takvim šugavim uvjetima.

    da parafraziram moga Bocaccia: sapient srat :)

    avatar

    15.05.2013. (20:28)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    @velik - valar dohaeris, valar morghoulis (kradem od GRR Martina - svaki čovjek mora služiti, svaki čovjek mora umrijeti) Svakoj vladavini dođe kraj

    @neverin - ispast će da se ulizivam, ali stvarno me razveselio komentar. dođe čoviku drago šta ima blog

    avatar

    15.05.2013. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...