Komentari

safiris.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Sanjalica

  Uživao sam čitati ovu tvoju pjesmu.

  avatar

  22.04.2013. (13:29)    -   -   -   -  

 • safiris

  Hvala! Razmišljam da ugasim blog, intenzivno mi se motaju takve misli po glavi, onda se sjetim tebe, pa mi bude žao...ali, ne iznenadi se ako ga jednog dana ne bude :)

  avatar

  22.04.2013. (18:42)    -   -   -   -  

 • Sanjalica

  Nikako nemoj gasiti blog. Tvoje pjesme su izvor radosti na kojeg dolaze mnogi ljudi, ali teško je nešto napisati nakon svake tvoje pjesme. Teško je nešto napisati, jer se nakon tvojih pjesama nema što reći, već samo ostati u ljepoti tvojih stihova.

  avatar

  23.04.2013. (11:37)    -   -   -   -  

 • safiris

  Znam sve to, samo imam osjećaj da moram staviti točku na i što se tiče poezije, postaje mi zamorna, ima dana da na blog i zaboravim, vučem ga sad više kao rep., pa mi se počela vrititi po glavi ta pomisao :)

  avatar

  24.04.2013. (08:32)    -   -   -   -  

 • Sanjalica

  Izmorila te poezija jer se u tebi rađaju druge stvari. Poezija je tvoja velika ljubav to odiše iz svake tvoje pjesme. Ako te poezija izmorila nisi ti nju i treba ti malo vremena da odmoriš. Zato odloži tu stranicu svog života da malo miruje, ali nemoj gasiti blog jer ćeš mu se opet vratiti svježa i puna novih dojmova i utisaka tako da ćeš opet pisati božanskim stihovima. Ako je to sad takva međufaza neka ostane. Neka miruje. Pusti je, ali ne ruši mostove iza sebe i ostavi uvijek pritvorena vrata jer nikad ne znaš kad ćeš se opet vratiti u ono što najviše voliš a sad ti trenutačno ne donosi ono zadovoljstvo i sreću koje je uvijek donosilo. Izvini na podužem komentaru žao bi mi bilo da nestane tvoj blog jer ja čitam i starije pjesme koje si objavila ne samo ove nove.

  avatar

  24.04.2013. (11:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...