Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • turimti

    polaziš od krajnje negativnih postavki. da , može to sve biti kako ti kažeš, ali i ne mora. argumenti ti nisu jaki. drugo danas "djeca" sa 21. godinom nisu djeca. treće, danas su komunikacije takve da svako nepredviđeno stanje, alarm može biti poslan roditeljima istog trena kada nešto nije u redu. konačno nije u redu što svoje sumnje u vidu blagog upozorenja nisi podijelila sa roditeljima. nije pošteno ni prema njima ni prema nama... mi nismo morali ovo znati, ali oni jesu...

    avatar

    15.04.2013. (07:56)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @turimti: u nekim drugim zgodama sam tim istim roditeljima nešto pokušala objasniti pa su primili krajnje negativno. nemam niti volje niti snage bilo što tvrditi. vrijeme će pokazati...

    avatar

    15.04.2013. (15:50)    -   -   -   -  

  • NF

    ma sve odlaske pa i u zemlju zla podržim. ja sam kampanju vodio samo na blogu i jako sam zadovoljan rezultatom i kvalitetom glasača, rodbina me baš i nije podržala (jedan glas samo u krku). javi se kad budeš dolazila za pijaču da malo proćaskamo o angažmanu ;)

    avatar

    15.04.2013. (20:38)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Ja sam do besvijesti pametan kada treba općenito savjetovati druge, a na samoj granici retardiranosti, ili čak ispod, kada nešto treba primijeniti u vlastitom životu. Je, stroga samokritika, i težina joj nije veće od lažne skromnosti, ali bože moj, kamo sreće da je ovaj svijet iskreniji, i da te ne poželi dezintegrirati baš svaki čiju evidentnu bedastoću ne podržavaš. Naravno, kao i prečesto u životu, sve se svodi na taštinu, ma kako istinski nebitna bila. Osobno, volio bi biti prijatelj koji svojim prijateljima ne zamjera iskrenost, ali ježi ga, ljudi smo ;)

    avatar

    15.04.2013. (22:40)    -   -   -   -  

  • blenderica

    u Evropi se ne bi ni mrtva htjela sahraniti. to je smrdara nad smrdarama, 80% socijalisticka utopijska splacina koja se zato i raspada -osim Njemacke i jos par mjesta. a najgora od svih je naravno Kiflecija od koje treba pobjeci sto dalje, zaboraviti je sto temeljitije i nikad nikad apsolutno nikad se u nju niposto ne vratiti. cak ni turisticki i niti po naslijedje.

    avatar

    15.04.2013. (23:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...