Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • alexxl

    Volim takve

    avatar

    12.04.2013. (21:28)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Zanimljiv smo mi narod, što nam gore ide, veću sprdačinu radimo.
    Kako drukčije preživjeti, sviđ mi se način "predstavljanja gospodina".Žžž:))

    avatar

    12.04.2013. (21:59)    -   -   -   -  

  • edo

    Kad pogledam tko se sve kandidirao, ovaj gospodin mi još izgleda najozbiljnije. Šteta da nije u mojoj izbornoj jedinici, dobio bi sigurno moj glas.

    avatar

    12.04.2013. (22:22)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Čitala sam o tome, hahahaha, potpuno realno sažet sukus demokracije. Al', kad je bal, nek' je bal...

    avatar

    13.04.2013. (08:26)    -   -   -   -  

  • marionetta

    ''Naš program će biti u početku jako kratak, a onda će poslije biti sve duži i duži. Nemam za plakat pa skupljam... Prvo ćemo vratiti sve dugove, prodat ćemo zlato i srebro grada Zadra, a onda - sve što ostane, potrošit ćemo za ekipu''.
    :))) ahhh. Odličan je!

    avatar

    13.04.2013. (08:36)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ovakav performance sam izveo 1997. i to u doba tuđmana i njegove represivne diktature, a ne sad kad svaka budala može srat šta god oče.
    dobio sam i krivičnu prijavu po šeksovom zakonu o verbalnom deliktu. prema tome nemojte meni s tim dječjim predstavama. ko vam je kriv šta vam je NOVA TV medij prema kojemu gradite svoja mjerila. uz dužno poštovanje spram tarzana-vjerujuči da je u suštini ok lik.

    avatar

    13.04.2013. (13:44)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    hm. ne znam što bih rekla...

    avatar

    13.04.2013. (19:24)    -   -   -   -  

  • tignarius

    poznajem gospona Bocaccia!
    i znam da je ozbiljan čovjek!
    nije sklon prjevarama!

    A jesi li ti stvarno Rašetica!
    I nemoj lagati....mogu to provjetriti u nekoliko minuta!
    Ako jesi, čemu skrivanje.....svi stanovnici Rvacke koju je utemeljio strašni diktator Tuđman imaju ista prava! i obveze!!!!
    kaj ne?
    a vidim po publici...da bi mogla biti "igra rok, n,rol cela jugoslavijaa

    prema tome tome "ajde dete otvorimo ples....

    avatar

    14.04.2013. (01:24)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    a ne, TO ne! (blejz uzmi predah, nudim ti primirje-privremeno) evo zašto se ja na blogu i u životu sramim reč da sam desničar i evo zašto mi svaka komunjara ima pravo zapušit usta-zbog tigiya i ekipe koja odmah puca na najniže udarce ispod pasa-to čija je modesti kči (a vjeruj mi da nije andrijina) apsolutno je uzanca totalitarnih ideologija i režima i ovo se več može i krivično kvalificirati kao (neuspio ,al ipak) pokušaj zastrašivanja. vjeruj mi tignjurijuse, postoje argumenti koji modestinu spiku mogu da pobiju i ja radim na tome. ali ti vaši ,ja bi ih nazvo "rašetini ćorci" su sramota za svaku raspravu jer šta ako blejz ipak nije gospodična rašeta, nego je možda iz obitelji stradalnika domovinskoga rata? jel postoji taj ocat su čim češ svoju ljagu tada saprat?

    avatar

    14.04.2013. (03:13)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    samo naprijed šovinisti, nemam ništa protiv, možete slobodno "provjetriti u nekoliko minuta". jedva čekam rezultate tog provjetravanja.

    avatar

    14.04.2013. (08:49)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Kerum i Bandić su normalna stvar, idemo dalje

    avatar

    14.04.2013. (08:51)    -   -   -   -  

  • NF

    kerum danas ne sudjeluje, onda valjda i ja smijem danas napisati samo naprijed kerumi ;)

    avatar

    14.04.2013. (10:38)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pa da, nego šta? to je ta retorika ljevičarske hegemonije...desničar=šovinist je li tako? kako onda nazvati simpatiziranje kim jonga i chaveza? kozersko, salonsko ljevičarenje. poza najobičnija-samo, kad se tako svrstavaš, sjeti se da time sudjeluješ i daješ potporu izolaciji ,zatupljivanju i izgladnjivanju cijelog sjeverno koreanskog naroda koji tamo krvari zbog nečije zatucanosti.
    tako da ja sad stavljam znak jednakosti između ljevičarenja i zatucanosti.
    gospodo ljevičari-vaš sustav je stvar prošlosti i ničeg progresivnoga u tome nema!

    avatar

    14.04.2013. (11:42)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    i da blejz, kad si več krenula s etiketiranjem, ajde mi nađi etiketu za osobu koja iz čiste dosade ide zauzimat stav u jednoj situaciji o kojoj pojma nema i di su se desile ozbiljne stvari mimo bloga? i to čisto da si skrati nedjeljnu dosadu ,pridružuje se večini koja se obračunava sa pojedincem'? bez ikakvog povoda i bez da te iko išta pitao? aj aj nađi etiketu za to? ja bi reko hijena, ali hijena ipak ima karakter...i btw još uvijek čekam ispriku za plagijat, ali ti ništa-ne dira te to? dok god mi se ne ispričaš javno ,ja ču ti urinirat po profilu koji jest tolko žut da se urin tu stilski najbolje i uklapa.

    avatar

    14.04.2013. (13:13)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    paranoični blogdogg, uočavam da već neko vrijeme žestoko umišljaš da se vodi neki dijalog s tobom. ne vodi se. barem ne s moje strane. mene ne zanimaš. dala sam na znanje i prije, ali ponavljam ako nisi shvatio do sada. zatim, ako već u svom izmaštanom blogo-ratu sa izmaštanim Neprijateljem osporavaš tignariusov i bocacciov šovinizam, bojim se da te u osporavanju osporava sam tignarius svojim istupom (a potom i ti sam sebe u postavljanju spram njih u komentaru prvom). ako pak ti imenovanje konkretnog šovinizma šovinizmom izjednačuješ sa proglašavanjem cijele desnice šovinističkom, ti kao desničar (po svom priznanju) koji se sam našao prozvanim - imaš grdnih problema u razlučivanju stvari i umišljanju. i to je tvoj problem koji me ne dotiče, sve dok taj svoj umišljaj ne imputiraš meni. što upravo činiš - umišljaš stvari koji nema, nesuvislo lupetaš i imputiraš, jer desničare (i ljevičare) do tog trenutka spominješ isključivo ti. a što se tiče argumentiranja protiv ljevičarenja kroz simpatiziranje kim jonga i chaveza? tko simpatizira kim jonga i chaveza? odakle si njih izvukao i to si iščitao gdje? misliš na ovo? znači ako bilo tko u bilo kojem kontekstu (bilo ironičnom, bilo filmskom, bilo psihološkom, bilo fenomenološkom) samo spomene jednog ili drugog, ili u ovom slučaju samo objavi sliku jednog ili drugog, to po tebi automatski znači i simpatiziranje jednog i drugog? po tebi spomenuti nečije ime ili objaviti fotku = simpatizirati = biti (salonski) ljevičar? znači li to onda da, ako si u svom komentaru sam spomenuo njihova imena, da ih ti simpatiziraš i da se uz njih "tako svrstavaš" i da "....time sudjeluješ i daješ potporu izolaciji ,zatupljivanju i izgladnjivanju cijelog sjeverno koreanskog naroda koji tamo krvari zbog nečije zatucanosti." odnosno da si upravo ti taj mitološki (salonski) ljevičar kojeg goniš? to su rezultati tih tvojih nemušto sklepanih raspadajućih imputacija, kojima na osnovu fabriciranog simpatiziranja kim jonga i chaveza i svojeg vlastitog opredijeljenja još brže nekoga smještaš u političke opcije. takvim argumentima samo demonstriraš školski primjer nelogike vođene paranojom i predrasudama.
    velim, ne znam kako ti zamišljaš što bi vic ili provokacija (samo radi provokacije) trebali biti, ali meni sve ovo što iznosiš iz čistog (neosnovanog) bijesa ne liči ni na što osim na bezvezan, pretenciozan i nezanimljiv mentalni kupus.

    avatar

    14.04.2013. (13:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    "pridružuje se večini koja se obračunava sa pojedincem"

    a i ova rečenica još jednom odaje koliko nisi sposoban čitati sa razumijevanjem, jer je moje učešće (u događanjima koja su potaknula ovaj tvoj nekontrolirani bijes koji se već danima prelijeva stranicama Blog.hr-a), bilo isključivo na razini dobronamjernog promatrača. onog tko ti je čak htio pomoći okretanjem na šalu. no ti to zaslijepljen, svojom sujetom, bijesom i galopirajućom paranojom, nisi prepoznao, nisi shvatio, ne shvaćaš niti si u stanju shvatiti.

    avatar

    14.04.2013. (14:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ali i dalje mi naši izabrani predstavnici izgledaju ko najveći cirkusanti jer oni sebe shvaćaju ozbiljno

    avatar

    14.04.2013. (15:14)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    "i btw još uvijek čekam ispriku za plagijat, ali ti ništa-ne dira te to?"

    moram se završno osvrnuti i na ovaj detalj kojim ću podcrtati sujetu i paranoju koje u zadnje vrijeme usmjeravaju i vode tvoje sulude postupke, blogdogg. već drugi put plasiraš paranoičnu optužbu da sam plagirala nekakvu tvoju ideju. osvrnimo se:
    prvi si put ovu optužbu u svom histeričnom stilu plasirao nedavno pod mojim postom Rat!, kojim sam parodirajući medijsku retoriku oko sjevernokorejanske krize (tj. parodirajući brojne članke domaćih portala) - humorno našem alexxlu objavila "rat" zajebancije, drugim riječima kad sam se spontano sprdala. moram priznati da mi ni tada, kad si me prvi put optužio, kao ni sada, nije bilo jasno o čemu govoriš i na čemu zasnivaš svoje nebulozne optužbe. jer pod prvo, ja ne pratim što ti radiš, ja ne posjećujem tvoje stranice, pa ni ne mogu plagirati nešto ako to nešto uopće nisam ni vidjela. moj prvi posjet tvojim stranicama se desio prilikom tvog prvog javljanja meni, mislim tamo negdje u prosincu prošle godine (tema HNS), kad sam najnormalnije pošla baciti oko vidjeti tko mi se to po prvi put javlja. tada sam kliknula na tvoje stranice, vidjela tvoj stil, a budući da mi se ono što sam vidjela na prvu učinilo mračnim (neuravnoteženim ili kao što rekoh - mentalnim kupusom), nisam osjećala potrebu za vraćanjem, a kamoli potrebu za komentiranjem. moj drugi i zadnji put kad sam navratila na tvoje stranice bio je onda kad je sven kod sebe spomenuo da si ga nešto kao zvao na megdan pa sam pogledala to tvoje lajanje upućeno njemu. i tada sam samo nakratko došla, vidjela i otišla, jer me kao što rekoh ti uopće ne zanimaš. ako si ti dakle u međuvremenu osmislio pa objavio nešto konceptualno slično mojem postu Rat!, ja za to zaista ne znam niti mogu znati. ne mogu plagirati ono za što uopće ne znam da postoji. jer, kako rekoh, na tvoje stranice ne svraćam.
    ako pak u svojim optužbama ciljaš na svoj komentar-link koji vodi na YouTube snimku atomske eksplozije (i kojeg si ostavio u komentarima pod opet mojim postom bitnost dobrog negativca) kao na polazište i izvor, ground zero ili štogod, te kao tvoje ideje, odnosno, ako tvrdiš da bi upravo taj tvoj komentar-link (YouTube video atomske eksplozije) trebalo biti ono što sam ja pišući svoj post (parodirajući medijsku retoriku portala) kao navodno plagirala, onda ću izgleda morati stati u optuženički red iza Jona Stewarta, Stephena Colberta, BBCa, CBSa, CNNa, YouTube-a i svih onih komentatora i medijskih postaja diljem svijeta koje su na ovaj ili onaj način posljednjih tjedana spontano na humoran način ironizirale temu sjevernokorejske nuklearne krize (u svim mogućim kontekstima, sa parodijskim klipovima raketa, projektila ili eksplozija i tako dalje), usuđujući se na taj način zamisli plagirati, a da to svi mi nismo niti znali, nikog drugog negoli baš - tebe i tvoju ideju (koji izgleda sebi prisvajaš ekskluzivno pravo imati i koristiti ideju nuklearnog holokausta). što reći, osim - ne samo paranojo, već i o taštino, blogdogg ti je ime.

    zaključno, od tvog prvog komentara na mojim si me stranicama gadljivo obasipao besprizornim i sve brojnijim nekontroliranim hvalospjevima, da bi sad najednom preokrenuo ploču i sam pobio sebe i sve svoje dosadašnje laske besprizornim i sve brojnijim nekontroliranim uvredama (školski primjerujući i potvrđujući sva diogenova zapažanja o hladnoći srca). o čemu takvo tvoje ponašanje svjedoči? to svjedoči da si ili lagao tada (kad si me hvalio) ili lažeš sada (kad me blatiš za ono za što si me prije hvalio), u svakom slučaju lažeš. toliko o tome tko se kome i zašto dužan ispričati. no tvoju ispriku ne očekujem, niti je ja tebi uopće imam ili trebam za bilo što dati.

    avatar

    14.04.2013. (17:05)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    hahahahaahah kako si pukla ko kokica! cool i neuzdrmljiva modesti blejz, raspisala se u maniri svojih bložnih uzora...gle, tvoje uplitanje u MOJ obračun sa njima, nije bilo niti malo dobronamjerno ,a što se dalo iščitat iz podcjenjivačkog i ciničnog tona tvojih komentara upučenih meni.
    držala si se sve do danas i sad si pukla i svojim sofističkim kreacijama nastojiš me opet omalovažit i to je tvoje pravo. ono što nikako nije tvoje pravo je da si uzimaš zasluge za onoga koji mi je u pomanjkanju argumenata išo spominjat majku koju sam dvije godine bespomočan gledao kako umire. ako je to tvoj stil, onda češ dozvolit da je rejdž spram tebe i takvih seronja i moralnih nakaza-moj stil. znam da te zapeklo i za Vijenac i to isto potpisujem-nije problem u tebi ni u tigiju ni u bokaču-problem je što se neopravdano tu kruniš lovorikama neke avangarde, a u biti si tvorac jeftinih i prizemnih političkih doskočica koji su strukturalno na nivou malo boljeg vica o muji i hasi. da si zakleta ljevičarka-to se vidi iz aviona i naravno da simpatiziraš romantične buntovnike koji se inate svjetskom poretku. meni nakon tog sukoba, bložna podrška raste i to je meni dovoljna satisfakcija, a tebe molim da u nedostatku svježe krvi u svojim bložnim venama ne posežeš više za mojim kreacijama. Hvala lijepa!

    avatar

    14.04.2013. (17:40)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    kontroverza je moja privilegija!

    avatar

    14.04.2013. (17:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    blogdogg, totalno si prolupao. tko si što uzima za zasluge? kakve lovorike avangarde? kvantitet pisanja, količinu, koristiš kao vrednovanje napisanog? pa nije ni čudno da ne čitaš s razumijevanjem."znam da te zapeklo i za Vijenac" kakav Vijenac poblogu? paranoja, halucinacije, a sad i projekcije, simptomi tvoje neuravnoteženosti se samo nižu. strašno nešto. aj bok.

    avatar

    14.04.2013. (17:49)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Pitam se samo otkud mu ove palme oko pojasa; da ih nije ukrao s rive?!

    avatar

    15.04.2013. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...