Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    ja to ne mogu ni čitati...

    znaš onaj vic:
    student ima s kim, ima čim, nema gdje
    penzić ima s kim, ima gdje, nema čim
    intelektualac ima skim, ima čim, ima gdje, ali čemu sve to...

    a sredovječni... čitaju vruće teme

    avatar

    02.04.2013. (22:28)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Ha ha ha haaaaa, tako si Me dobro, ali bas iskreno dobro nasmijao.....Kuzim te stari ha ha ha haaaaa....

    avatar

    02.04.2013. (22:54)    -   -   -   -  

  • dado69

    hoš se udat za mene :-D.......
    šalu na stranu ja slušam takve priče samo sa muške strane...

    avatar

    03.04.2013. (07:16)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    ja slušam svoje frendove koji govore o ženama : neda joj se više, daje jednom mjesečno, stalno je boli glava ... tko tu koga onda laže ?!

    avatar

    03.04.2013. (09:42)    -   -   -   -  

  • Simplica

    mislim da ovim ženicama nije problem sex i njegov nedostatak, nego (nedostatak )komunikacije...
    da je komunikacije, bilo bi i sexa jer bi ženica mogla šapnuti na uho: napaljena sam, skidaj se :) :) jednadžbe su vrlo jednostavne kada se vježba njihovo riješavanje :) :)

    avatar

    03.04.2013. (11:22)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Zdrav seks ovisi o oba partnera. Samo oboje mogu u seksu dati i doživljeti vrhunce. Oboje su odgovorni za međusobne odnose. Čekati od onog drugog da sve pruži a pri tome niša sam ne učiniti progreška je koja je razorila mnoge veze. Istraživanja daju posebnu draž. Draga i ja znamo reči da u seksu ništa nije zabranjeno ni tabu ako to žele oba partnera. I još jedna velika "sitnica". Daleko je ružnije pod jezikom i nosom osjetiti okus sapuna i miris jorgovana nego miris i okus tijela.

    avatar

    03.04.2013. (12:24)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Ja iznimno volim sex, ali svejedno mislim da je on precijenjen u međuljudskim odnosima. To ne može biti ključ životne sreće, nego tek njezin šlag! I u tome je pogreška. Naime početna strast i želja za novim, experimentiranje, nove reakcije nekoga i tako to, jesu egzotične i primamljive, ali tek kraće vrijeme mogu biti centar naših života. Brzo se vraćamo životu sa svim njegovim sastavnicama, pa ako interakcija u ostatku ne proizvede za rezultantu osjećaj zadovoljstva i mira, sumnjam da je moguće sve nadomjestiti u koliko, pola sata, sat, strasti, zakrpati tim doživljajem sve rupe koje cure. Isto tako je teško zamisliti prijelaz raspoloženja iz lošeg u potrebno za ikakvu blisku suradnju, osobito sex. Stoga se posve slažem s tezom iz posta, sve je bitno za dobar sex i pogrešno je izdvajati ljubav kao zasebnu činjenicu o kojoj sve ovisi. Pogotovo da je neophodno biti zadovoljan sobom da bi mogli koga zadovoljiti ili biti zadovoljeni. Tek onda pomažu finese, poput ljubavi, umijeća, prilike, njegovanosti, odjeće, vina, glazbe, novca ili čega već sličnog iz širokog dijapazona. Na koncu, kažu da je sex četvrta ili peta životna potreba, dakle tek 20-ak posto života. Uopće "zaključati" neko društveno stanje, međuljudski odnos, poput brakom, uopće ništa ne znači u stvarnosti, međuljudski odnosi se ne daju zaključati, oni su živi organizam, koji hranimo i njegujemo, ili više nemamo motiv za to. Pa završi kao i sve ostalo živo u tom slučaju. Kolikogod teoretski tvrdili da to ne želimo.

    avatar

    03.04.2013. (12:55)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    uau suncokret trainspotting! nisi mogla bolju stvar odabrat na ovu temu...lust for life! ovaj put si suncokret, ubola temu svih tema po meni.
    zašto? da li je ljubav ako se moraš silno truditi i izmišljati kojekakve metode? da li je ljubav i onda kada nije baš spontano sve i divno? ja kažem isto ko ti-je! sve je to ljubav. u paru je najbitnije da oba partnera imaju sličan intenzitet sexualne želje-odnosno-normalno da če brak neke nimfomanke i nekog mlakog pasivca bit u krizi. ja ako istinski volim tu ženu, uvijek če mi se dič čim ju vidim...i danas i sutra i za 50 godina...jednom sam mislio drukčije, ali sve više brijem da je sex najbitniji i ako štima to...sve ostalo je puno lakše riješit...

    avatar

    03.04.2013. (21:05)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    K vragu...................

    nije najbitniji ili ja ne znam što je bitno. Prosvijetli me!

    avatar

    03.04.2013. (23:49)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Volim vruće teme ali osjećam kako se hladim kad razmišljam o svemu onom
    što nas odvaja.Tu se dogodi neki disbalans spolnih hormona i želje i sve pomalo ode k vragu ...

    avatar

    04.04.2013. (10:04)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pod punom blog hr odgovornošču tvrdim da korisnik profila Suncokret na oblacima 11 nije niti malo odgovoran za moje nekomentiranje njezinog predzadnjeg i pred predzadnjeg posta. krivica za isti čin jest samo moja jer sam bio spriječen zbog poslovnih obaveza.

    sa štovanjem, Blogdogg!

    avatar

    04.04.2013. (18:53)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    ha ha haaaaaa :)

    avatar

    04.04.2013. (19:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...