Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    ah ti klinci ...

    avatar

    12.04.2013. (08:42)    -   -   -   -  

  • dado69

    mislim da bismo prvo svi trebali dobro promislit jesmo li sposobni odgajat živo biće,pa tek onda krenut u roditeljstvo...između lošeg i nasilnog roditeljskog doma i nekakve ustanove ne znam šta je gore...ipak nekako utopijski mislim da bi ustanova trebala bit bolja.....meni velika želja volontirat u nekom takvom domu....

    avatar

    12.04.2013. (09:20)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    u filmu bilo jednom u americi ima scena u kojoj mafijaši dolaze u rodilište i da napakoste šefu murije, pobrkaju svu djecu u rodilištu i njemu umjesto sina (kojega je čekao godinama) uvale neku curicu. i u tom trenutku 1 mafijaš se pita:
    -jebote kolike od njih smo sad spasili, a koliko njih zajebali?

    avatar

    12.04.2013. (18:05)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Na žalost, nekada život djece zna biti tužan. Još je tužnije što je država tek sada pokušala nešto poduzeti da olakša toj djeci nači roditelje koji će im omogučiti djetinjstvo dostojno djeteta.

    avatar

    12.04.2013. (21:58)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Da, tužno je uvijek vidjeti klinca koji odrasra bez roditeljske ljubavi , makar taj roditelj bio i daleko, ipak zna da ga ima i voli. Ako ga nema, ili ima a taj ne brine nimalo i nepokazuje osjećaj...to će uvijek falit.
    Ovo s bolnicom bi bilo krajnje vrijem eda se promijeni ida ne moraš imat sestru uosoblju da dozvole (ili čak traže) ostanak tamo s djetetom-pa i njima je tako mnogo lakše! Kao jako mali klinjo sam provodio mjesece u bolnici, i puno je tu pršuta i Paškog sira otišlo osoblju da bi mama mogla provoditi sve vrijeme koje je mogla izostati s posla i doputovati do Zagreba, sa mnom. Mislim da je to vrijeme ostavilo traga, i poprilično mi je trebalo da se riješim nekih problema u glavi, kasnije Zato me jako obradovalo kad su mi u Njemačkoj sami doktori rekli, u tri navrata kad sam klince tamo vodio na (srećom, lakše) operacije, da si osiguram slobodno vrijeme da mogu pričekati nakon operacije dok se klinci probude... Dakle, ideš s klincom u operacijsku salu i tamo si dok ga ne uspavaju, i onda pričekaš dok se budi. Ima li normalnijeg postupka?! Na žalost bolnički kućni red se tako teško mijenja, teže nego Ustav!
    Kad god s Paga katamaranom dođem do RIjeke, padne kava s pogledom kao ovaj koji si dala na slici. Selimovića uvijek dajem kao primjer kad me ljudi vani pitaju "a jel ima koji pisac iz bivše Juge kojeg vrijedi čitat?"

    avatar

    13.04.2013. (09:32)    -   -   -   -  

  • borut

    Tuzno je vidjeti nekoga tko je na ovom svijetu ne svojom voljom, a sada je nezeljen!

    avatar

    13.04.2013. (11:54)    -   -   -   -  

  • Bez šećera. Hvala.

    čini se da puno puta ne treba samo gumica nego i prerađeni scenarij... i ja sam slaba na tu dječicu... srednje ime mi je empatija... što nije uvijek najbolje rješenje za moj želudac...ali ja se ionako lako rasplačem... najgore je kad znaš da ne možeš pomoći. barem te tvoj "mali" ima. to je tvoj veliki doprinos svijetu :)

    avatar

    13.04.2013. (13:34)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Majčinsku ljubav, samo dobri bog cijeni koliko vrijedi ;)

    avatar

    13.04.2013. (16:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...