Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Imam susjede, fini ljudi, simpatični, uvijek popričamo. Bio sam poprilično razočaran kad sam vidio da bacaju ambalažu u smeće. Ne moraju oni vraćati, ali mogu u posebnoj vrećici objesiti na kontejner da oni koji su jadni što moraju sakupljati boce ne moraju biti još jadniji.
    Kruh kupujem samo onaj koji može duže stajati i toast, ne volim bacati kruh.

    avatar

    14.03.2013. (23:41)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Zapravo nije mi jasno zašto smo se gurali u nešto novo gdje lošije živimo??

    avatar

    15.03.2013. (00:29)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    tražili smo dobili smo, zar ne. birali smo 1.puta, 2.puta, 3.puta ... tako da i ne zaslužujemo bolje ! a biti će samo sve gore i gore ...

    avatar

    15.03.2013. (07:54)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Potrebne su redefinicije određenih pojmova, pa promjena pristupa, tj. odnosa, ... sve u svemu. dug je put pred čovječanstvom, a i svakim od nas osobno, samo eto, kraj nas uglavnom dočeka nespremne, ali ma kako čudno zvučao, i to je dio procesa napredovanja, opstanka, prilagodbe, ... evolucije. Skromnost je vrlina iza koje se često krije puno više, ili puno manje, nego bi čovjek na prvu pomislio. kako god, srdačan pozdrav i svako dobro ;)

    avatar

    15.03.2013. (09:33)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Sve ovo je na žalost naša stvarnost koja svakim danom postaje sve stvarnija i više ne naziremo čak niti svjetlo na kraju tunela, zar ne?
    Lijep pozdrav tebi.

    avatar

    17.03.2013. (14:45)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Da, i plastična vrećica u kojoj Vi korektno bacate svoje smeće jest koristan otpad (nije smeće), koji se može reciklirati. Komunalna poduzeća trebala bi ga odvajati od sadržaja te slati ili na recikliranje (pa ponovno dobiti nove proizvode) ili na spaljivanje (pa dobiti toplinski i električnu energiju). Stoga, nužno je organizirati odvojeno prikupljanje, korisni otpad ne naplaćivati, a onaj nekorisni, odnosno smeće koje zatrpava odlagališta i ne može se iskoristiti - naplaćivati. Vrlo brzo bi svi postali ekološki svjesni.

    avatar

    17.03.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...ooo da...reciklažnu ambalažu skupljam itekako...i ne samo to zna se naći i pored puta...limenka neka,flaša...jogurt (s bakterijama)...sve to vrijedno pokupim...dobro zimi ima toga manje...slijedom logike manje se pije pa i manje baca...no ljeti nakupi se ...

    avatar

    20.03.2013. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...