Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • redikul

    Hrvatska ima predloženika za Nobelovu nagradu

    Na jednom portalu povezanim s ovom temom objavljen je ovaj prijedlog.

    Poticaj za obnovu prijedloga da se Vrhovnog svećenika nove religije – ideološke toksikologije, na ovim prostorima ponovno predloži za Nobelovu nagradu za medicinu dobio sam, kada sam pročitao tekst "Bezgranična, svevremenska, sveprisutna i bjelosvjetska glupost nije privilegija samo političara".

    Tekst je objavljen na http://plasticno-je-fantasticno.blog.hr/ 2. ožujka 2013. Kako se citiraju i misli o tom predloženiku za Nobela s ovog portala, a u povodu njegove knjige "Druga strana potrošačkog raja" (2011.) mišljenja sam da je vrijedno pročitati taj tekst u izvorniku. Tim više što je popraćen sa "stand-up" nastupom Vrhovnog svećenika. Na čemu se temelji prijedlog industrija koje se bave staklom, papirom i inim? Na ključnoj rečenici. »Na temelju studija i mjerljivih dokaza da je sva plastika slična: izvor je endokrinih disruptora ili kako ih naziva hormonskih otrova. U nekoj ih je plastici više u nekoj manje ali je ipak dokazana njihova prisutnost.« Gdje je objavljena ta rečenica?

    »Nedavno je Hrvatsko katoličko liječničko društvo – sekcija farmaceuta, za svoje članstvo organiziralo predavanje Vrhovnog svećenika Plastika kao izvor hormonskih otrova. Da se ne mora lutati po internetu, pročitajte na istom blogu i tekst Milijun otrovanih – 20 tisuća mrtvih®. Zbog navedenog zaključka i iskaza o plastici koja se jede (iz stand-up nastupa od oko 8 minuta), Hrvatska zaista ima snažnog predloženika za Nobelovu nagradu za medicinu.

    avatar

    03.03.2013. (17:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...