Komentari

onemoreteenageblog.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Just Me, Myself and I

    Ja bih da sam imala dobre profesore iz ta dva predmeta. Meni su to baš najmanje dragi predmeti. Nemam loše profesore, ali ne iznose to na zanimljiv način. Ne zbliže nas s gradivom..
    Ali imam i super profesore, na primjer iz hrvatskog.
    Hvala na komentaru. Inače sam si dala zadatak da pišem jedan post tjedno, ali kad su praznici imam više vremena i inspiracije :)

    avatar

    06.01.2013. (15:55)    -   -   -   -  

  • Rebel With a Reason :P

    Nažalost takvih profesora je vrlo malo, ovako zbog loseg predavaca ne volimo predmete koji bi nam se inace dopali.Ja imam super profesoricu književnosti :)
    Pozdrav

    avatar

    06.01.2013. (21:45)    -   -   -   -  

  • Caitlin McCourt

    Moj najdraži profesor je jedan koji mi je predavao povijest u osnovnoj školi,i iako sam imala još nekoliko odličnih profesora,on mi je bio (i ostao) najbolji.Bio je jako karizmatičan,što je njegova predavanja činilo stvarno prekrasnim i zanimljivim.Baš je bio poseban,obožavala sam ga.U srednjoj sam promijenila dva profesora povijesti,i ok su oni i sve...ali tako dobri ne. Predavao je i mojoj sestrični koja je išla u školu u susjedni grad i bila dvije godine starija.Ona ga je isto voljela.Kad sam ga imala prvi sat u petom razredu,sjećam se da je prvo što je napravio bilo to da je opomenuo dečka iz mog razreda zbog nesjedenja na mjestu ili tako nešto,zbog čega mi je bio tako grozan i antipatičan u startu.Još sam iz prvog ispitića,označavanja godina i razdoblja na lenti vremena dobila 3 i bila među onima koji su išli na dopunsku nastavu iz povijesti. :D Mrzila sam povijest to neko kratko vrijeme,ali sam ubrzo shvatila kako me to užasno privlači,skužila kako je on super profesor i eto,zapravo mi je postao najdraži profesor i sada,nevezano uz to,namjeravam studirati povijest.Iz geografije sam također imala zakon profesoricu,koja mi je isto uz bok s njim.Jooooooooj,koja carica.Divna osoba,predavačica i stvarno nas je naučila izvanredno.Barem mene,jer je geografija predmet kojeg najbolje znam iz osnovne,a nisam osoba kojoj će previše naučenog gradiva ostati u sjećanju.Njezina je kćer moja generacija i išla je u paralelni razred mojemu. Iz engleskog sam imala isto preprepredobrog profesora,koji mi je bio i razrednik.Metalac,britanski naglas,pametan,načitan,duhovit.Mislim da shvaćaš :) Iz engleskog sam u biti uvijek imala dobre profesore,čak i u srednjoj. U srednjoj sam imala dvije odlične profesorice iz hrvatskog (sad imam jednu katastrofalnu) .Draga mi je i profesorica iz geografije. Ostali manje-više.. Neke ne volim,ali u sve u svemu nisu loši.

    avatar

    06.01.2013. (23:31)    -   -   -   -  

  • V.

    Mislim da svatko od nas ima nekog profesora koji ga inspirira i koji mu je jako drag...
    Zapravo, to je dobro pitanje. Uvijek sam bila zadovoljna svim svojim profesorima i teško mi je odabrati koji je poseban, ali rekla bih da je iz psihologije profesorica super. Možda mi je čak i najdraža jer je zabavna i druži se s učenicima i nakon sata, trudi se i tako.
    A i profesor iz geografije koji je zaista pošten.

    avatar

    11.01.2013. (12:23)    -   -   -   -  

  • Scarlett Aurelia L

    I sama sam u životu imala priliku upoznati par kvalitetnih profesora, tj. profesorica. Jedna od njih je moja trenutna profesorica s kojom ja pod odmorom pušim u pušioni i ona mi priča tračeve iz zbornice, poslije nastave sjednemo na kavu i pričamo o svemu, a pod nastavom uvijek sluša naše prijedloge i ubacuje ih u program kako bi nama bilo što zanimljivije. :)

    avatar

    13.01.2013. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...