Ne volim srdelu. Imam tu srecu da je mogu dobiti svjezu, ali muka mi je kad tata ili rodaci idu na ribe jer znam sto ce biti za rucak. Imas pravo za laganje o svjezini, isto je u restoranima.. Neke ribe tko zna odakle prodaju za svjeze, a neki ljudi i nemaju previse znanja, a ni izbora, pa sto im preostaje... Ti o srdelama, a meni na um pao bakalar koji jedemo na badnjak...joj joj
22.12.2012. (10:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moj bi izbor bio gradele, pa marinada. Naravno, izbor je uvjetovan kriterijem. Nakon pročitanoga mogu reći da je nemalo dobrih razloga za napraviti brudet od srdela ;)
22.12.2012. (10:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bas ti hvala, ali Vesna vec planira kako ce ih napraviti na marinadu. Za brujet priprema malo vece bokune. Ipak cu je pokusat nagovorit - sve treba isprobati, zar ne?!
22.12.2012. (10:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mašta
Ne volim srdelu.
Imam tu srecu da je mogu dobiti svjezu, ali muka mi je kad tata ili rodaci idu na ribe jer znam sto ce biti za rucak.
Imas pravo za laganje o svjezini, isto je u restoranima.. Neke ribe tko zna odakle prodaju za svjeze, a neki ljudi i nemaju previse znanja, a ni izbora, pa sto im preostaje...
Ti o srdelama, a meni na um pao bakalar koji jedemo na badnjak...joj joj
22.12.2012. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Moj bi izbor bio gradele, pa marinada. Naravno, izbor je uvjetovan kriterijem. Nakon pročitanoga mogu reći da je nemalo dobrih razloga za napraviti brudet od srdela ;)
22.12.2012. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Bas ti hvala, ali Vesna vec planira kako ce ih napraviti na marinadu. Za brujet priprema malo vece bokune. Ipak cu je pokusat nagovorit - sve treba isprobati, zar ne?!
22.12.2012. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Writeabout
Srdela je zakon!! Odlična riba, super ukusna, jeftina... jedina riba koju jedem rukama iako sam s mora.
22.12.2012. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Svaka čast na odličnom postu! i brudetu naravno! :) Drago mi je da je ovaj post bloghaer stavio na naslovnicu inače bi mi promakao. Čestitke!
22.12.2012. (15:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Ni u mom mistu nije uobičajen brujet od srdela!!
Ko što reče kume, a to vridi za svaku ribu, triba bit SVJEŽA,
a onda se more na sto načina pripremat.... ajme Nadalina!! :-)))
22.12.2012. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...