Komentari

onemoreteenageblog.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Scarlett Aurelia L

    Uvijek je postojala i uvijek će postojati ogromna razlika između osnovne i srednje škole. Pogotovo u današnje vrijeme kad se "wibice" iz sedmih razreda oblače u cure od 20 godina i izlaze van. Tako nekako mi zvuče te tvoje "prijateljice" iz osnovne škole. Kod mene je bila slična situaciji, samo što je moj problem bio to što imam previše samopouzdanja. U mom razredu je bilo 9 cura i uvijek je bilo rata. Zašto? Jer je osim mene bila još jedna cura s viškom samopouzdanja. Razlika između mene i nje je bila u tome što je ona bila podla, a ja kuja. Dok je ona dorađivale priče o meni kako bi me ocrnila, ja sam iznosila činjenice. Tu se najviše vidjela ta razlika jer je ona sve govorila meni iza leđa, a ja sve njoj u facu. Mnogi me zbog toga nisu voljeli, a veliku ulogu je imala i činjenica što sam nosila naočale, imala nečisto lice i slušala rock. Danas je priča sasvim drugačija. Umjesto naočala nosim leće, imam jedno od najčišćih lica u razredu, ali još uvijek derem po rocku. Upisale smo različite gimnazije (Hvala Bogu!), stoga se ne viđamo. No, kada se slučajno sretnemo u gradu, ona je u uskoj haljinici i štiklama na putu do najkatastrofalnijeg cajka kluba u gradu, a ja u svojim starkama lagano koračam na kakvu acoustic svirku. I znaš što još? Cure iz starog razreda su mi rekle da sam bila u pravu i da su grdno pogriješile u vezi mene.
    Srednja će ti brzo proći, a osnovnu ćeš zaboraviti do kraja prvog razreda. Povremeno će te, poput mene, slične priče drugih ljudi potaknuti da se sjetiš tog razdoblja svog života, ali onda se samo sjetiš koliko ti je sad dobro i dan je odmah ljepši. :)
    Znam da je komentar dugačak, ali jednostavno nisam mogla odoljeti, a da ti to ne napišem. Hvala ti na tome što si mi uljepšala dan. :D

    avatar

    14.12.2012. (16:06)    -   -   -   -  

  • this is my story

    nastavi pisati pratim tvoj blog ako te zanima moj je ,,This is my story'' ;)

    avatar

    15.12.2012. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...