Komentari

apatrida.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bocaccio

    pitaš gdje je istina?
    hrvati me na neki način uvelike podsjećaju na židove, barem po sudbini koju doživljavaju. a postoje i velike razlike jer ... židovi uvijek ostaju židovi dok se hrvati svoga vrlo lako odriču.
    koliko bi samo mogli naučiti od židova.

    avatar

    17.11.2012. (17:29)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Nakon ovko iscrpna pisma prijateljici ne triba ni putovat.
    Lijep opis:)))

    avatar

    17.11.2012. (17:43)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    cjelina je više od sume njenih djelova...povijest religija zrcali sinergiju u sebi...ali kada zavlada jednoumlje tada religija uistinu postaje opijum za mase...hvala na ovako iscrpnom tekstu utkanom u pismo prijateljici...
    i hvala na tragu u mom svijetu...:-))

    avatar

    18.11.2012. (17:09)    -   -   -   -  

  • jelen

    Rješenja sukoba u Izrealu/Palestini čini se da neće biti u doglednoj budućnosti. Gledao sam Reportere prošli tjedan o nekoj curi arapsko-židovskog podrijetla koja iz Engleske putuje istražiti zemlju svojih roditelja, deprimirajuću zbrku je našla tamo, mislim da je to najbolji opis, barem sam ja tako doživio.
    A Izraelce sam upoznao u Mongoliji, poslije vojnog roka putuju po svijetu, to im je ko tradicija, moj prijatelj Amerikanac je s njima nešto razgovarao o politici, poslije mi je rekao da se njemu čini kako ti mladi ljudi slijepo vjeruju vladi, kao ono u smislu "pa ne bi nas institucije odraslih varale".

    avatar

    18.11.2012. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...